Nou stil de viatza (142)
Raspunsuri - Pagina 18
Delidana spune:
Dordia, sint si eu prin zona, astept sa se coaca cozonacii. I-am promis sotului ca-i fac niste cozonaci cu rahat si trebuie sa ma tin de cuvint. Promit ca in seara asta nu ma ating de ei si cind o voi face va fi doar de pofta. ![]()
Tzuni, eu nici pina in ziua de azi nu am apucat sa ma uit pe ce-am filmat....n-am avut timp....mi-a fost lene, etc...etc, bifati casuta corespunzatoare.
Intr-adevar, ce vremuri, dom'le, ce vremuri....![]()
Meniul de azi:
MD: papaya, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu sunca, salata
C: 2 copanele (de fapt ciocanele) de pui, salata si 3 linguri de fasole boabe.
Intre mese: 1 cafea, 1 mar si 1 banana. Fara cozo. ![]()
Azi n-am facut sport, sint cu rusii pe cap de ieri si ma doare spatele. 
V-am pupat.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Zuzilici spune:
Salut gagici! Am scri saseara un mesaj...cat o zi de post. Si cand sa-l inchei si sa-l trimit n-am mai avut net. Asa ca s-a dus pe apa sambetei...
Am sa incer sa scriu ce-mi mai aduc aminte.
Carmen felicitari pentru parteneriatul cu Delidana si Bfly. Succes!
Dieta mea merge destul de bine dar mai mult ma bucur ca reusesc sa alerg in fiecare seara. 
Mercedes sa dea Dumnezeu sa slabesti atat cat ti-ai propus fara prea mari sacrificii.
Si eu visam sa pier 30 anul asta dar nu-i timpul pierdut. Ambitie sa am ca restul vine de la sine.
Puskin si eu visez l ao marire de salariu de vreo 2 ani dar vad ca nu se misca nika. Sper ca macar tu sa ai mai mult noroc. 
Delidana nici o reactie adversa de la crema de vergituri???
InaC sper sa-i sara pe copii varicela de data asta. Nu de alta dar sa pleci si tu la mare linistita. 
Onitza cu intarziere iti spun si eu
La multi ani! si bine-ai venit in gasca vesela. 
Carina bine-ai venit si tu in clubul nostru si spor la slabit! 
Mamicutz n-am postat de mult ca am fost tare busy, dar recuperez acum. Ce sa zic m-am tinut tare departe de ispite dar chiar daca am manacat sanatos am mancat cam mult cantitativ. Vad eu maine la cantar daca tre' sa dai cu
in mine. ![]()
Dordia[/b] scumpo sigur n-a fost sa fie. Imi pare rau c-a trebuit sa treci prin toate astea dar bucura-te de viatza si Stefanel si sigur va veni si-o printesa in viatza voastra.
Ma gandesc si eu la bb2 dar parca n-am curaj.
Fetele va pupic acum si-am sa revin mai pe seara.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
ina C spune:
Buna fetelor!
Cornelia, imi pare rau ca "ne despartim" si iti urez refacere grabnica...poate ne cuplam la urmatorul concurs totusi.
dordia, multam de bice...nici nu-ti mai spun ca desi m-am straduit sa impart ce a ramas din tort si din inghetata, a mai ramas cite o portie minuscula si pe azi...
Iti multumesc pentru oferta de primire in echipa, dar eu zic sa o asteptam si pe mephala sa vedem ce zice pentru ca e sherifa...plus de asta mi-e mila sa va stric sloganul.In alta ordine de idei mi-ar facea mare placere.
Zuzilici, am scapat de varicela si speram din suflet sa nu ne "deranjeze" in concediu.Abia astept sa plec...
Ce sa va mai spun...toata saptamina m-am cintarit si arata minunat cintarul, insa astazi am fost foarte dezamagita.Ma consolez ca nu mai am nicio petrecere in urmatoarele saptamini.
astazi am mincat rezonabil, desi resturi de la petrecere ( preparate cu rosii, salata cu brinza, pulpita la cuptor, plus un mic desert), iar ultima masa am luat-o la 17.Am facut si ceva stepper si 2 ore de plimbare, dar slabe sperante sa se vada miine la cintar...
pupici,ina C
Ina - Cornelia
- Slabim, slabim , la mare ne grabim
noi2 spune:
Fetele mele, ash vrea sa ma alatur shi eu voua.. va citesc de mult, dar din teama ca nu o sa tzin pasul cu voi, v-am urmarit din umbra..de 3 saptamani mi-am pus in caputz ca vine vara shi tre sa arat bine.. deci a inceput lupta cu kg in plus.. sper sa ma primitzi printre voi shi sa-mi spune-tzi ce e de facut..o seara buna va doresc..
..shi te iubesc...
violeta70 spune:
Seara buna fetelor!
noi2 bine ai venit printre noi si spor la slabit. Sa stii ca pentru mine faptul ca am intrat in acest subiect m-a mobilizat f.mult si am slabit frumusel si chiar mai slabesc.
Cornelia-Laura sanatate multa iti doresc si sa revii cat mai repede printre noi.
InaC , te primim bucuroasa in echipa noastra, si sa n-ai nici o grija in ce priveste sloganul. Ne bazam pe Dordia , care vad ca este f. buna la sloganuri (si nu numai!
)
Eu nu sunt atat de drastica precum sor-mea, asa ca nu o sa impart 
nimanui (nici macar sora-mi).
Azi am mancat fructe: cirese, caise si 1 mar. In rest am baut 2 litri apa plata (fara lamaie).
Va las acum si ne auzim maine la raport.
Pupici
Cele 2 surioare, la final invingatoare
"Dordia-Violeta" 
dordia2000 spune:
Maaama sor'meo... da ce de ai mai mancat azi!!! Vezi ca tinzi sa o iei iar pe stilul vechi si nu e bine asa ca ia de baga salate pana ti se acreste. Eventual ceva salate cu orez...etc.
Eu azi am papat asa:
MD nik
P: telemea cu 4 chiftelute miiici de vita si rosie si castravete
C: branzica cu rosie si castravete
Asteptam sa vedem cum se vor uniformiza echipele!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
Cristina_C spune:
Salutari tuturor fetelor!
Mercedes, la multi ani fetitei tale! 
Cornelia, multa sanatate!
Eu recunosc ca n-am mai intrat la subiectul nostru de vreo cateva zile, dar Robert a facut o infectie in gat cu un streptococ, il suspectam de scarlatina. acum e bine, face tratament, dar am fost foarte stresata.
1 kg sigur s-a dus, ma cantaresc maine si dau raportul exact.
Anky, cum merge cu slabitul? Au venit ai tai?
poza Robert
noi2 spune:
Am intzeles ca maine e ziua cea mare.. cantarirea..o sa ma duc la farmacie, nu am acasa cantar, mai bine, cred ca il distrugeam in 3 zile,doar pe el stateam..asha ca o sa ma imbrac cam la fel de feicare data... pentru ca totul sa fie mai exact..sper sa vin cu veshti bune..aaa...imi trebuie o colega de echipa ca sa intru in concurs?? sau cum se face ca nu shtiu??:(..
am o fomica la ora asta..sa va zic ce am papat azi..
MD: ..nimic.. doar cola. vreo 2 pahare (la cola nu pot renuntza.. oricat ash vrea)
P: 2 filete de vitzel la gratar, salata cu roshii, castravetzi, ceapa, salata shi catva cubuletze de feta
S: un filet de vitzel la gratar gol.. cam atat.. shi aproape 2 l de cola..shi o mica inghetzata
Cred ca ma duc sa beau nishte apa... ca sa nu deschid frigiderul..
Sa auzim veshti buna maine..
..shi te iubesc...
dordia2000 spune:
'Neatza si prima la raport!!!
Raportul meu arata asa: 85.800 kg adica - 1.700 gr
Noi2 bine ai venit!!! Ne trebuie datele tale adica inaltimea, kg actuale si la cate kg vrei sa ajungi. Pt concurs...a inceput deja acum o saptamana si echipele sunt formate. Dar...daca gasesti pe cineva cu care sa faci echipa...si fetele sunt de acord...nu am nik impotriva!
Mephala,Delidana,Bfly care vreti sa faceti echipa cu Inac? Sau o luam noi in echipa desi....ar fi perfect echipe de cate 2 uniform la toata lumea!
Gata ma duc la muncaaaaaaaaa!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
Tzuni spune:
Neata lumeeeee! 
Sunt pe baricade de la ora 4 azi dimi, asa ca va dati seama ca nu am cum sa dau azi raportul! ...am trecut pe langa cantar cu ochii carpiti de somn si...nu m-am cantarit! Dar si maine e o zi, nu-i asa?
Revin.
URGENT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos