Nou stil de viatza (142)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata si eu!

Azi sunt mai matinala, asa ca am putut intra un pic pana plec la servici. Raportul meu de azi o sa va cam sperie: 69 kg (chiar 68,8, dar o sa las 69 kg) .Credeti-ma ca nu am facut nimic special.
Sor-mio stai linistita ca mai bine mananc caise si cirese decat chiftelute (fara suparare). Daca iti zic ca aseara am mancat si cateva curmale si smochine, o sa ma bati? Te rog nu da tare!!!

Oricum cantarul arata f. bine azi, asa ca am slabit 3 kg . Ieri nu am reusit sa ies afara, dar azi, dupa ziua de fructe, am iesit f.bine. Si s-a vazut si la cantar.

Va las acum ca trebuie sa plec la servici.
Diseara ma duc la sala (fara sor-mea), ca eu nu mai pot sa stau dupa ea, asa ca o sa intru pe seara.

Spor la munca celor care presteaza azi.

Cele 2 surioare, la final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Salutare fetele!

zuzilici- multumesc, iti doresc sa slabesti cat ti ai propus si tu

Raportul meu de azi -1 kg deci am ajuns la 79,7 kg. Se putea si mai mult sunt convinsa dar se vede la cantar aniversarea fiicei mele.

cornelia- ai reusit sa ajungi la orl -ist?

mamidestefan- azi esti in focuri iti doresc bafta sa ti pice subiecte pe care le stii cel mai bine.Cand revii plizz spune mi si mie cum sa pun semnatura echipei noastre si la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna dimineata!

In primul rand tin sa va multumesc pentru timpul acordat in care m-ati urat, sa fiti si voi sanatoase si sa aveti spor la slabit!

CIne e cu datul bicelor pe spate sa treaca si pe la mine!!!!

Au avut loc 3 evenimente unul dupa altul, la primul am rezistat eroic, la petrecerea copiilor pe iunie, a doua zi la petrecerea zilei mele nu m-am mai abtinut si urmatoarea zi am serbat 3 ani de casnicie pe la SInaia, si iar am facut-o lata ..rezultatele sunt pe masura! tocmai m-am cantarit, am 59.3 kg, am pus 1.3 kg
MEPHALA scuze, ai dreptate am uitat sa mentionez greutatea ideala: 53 kg imi modifici si mie? multam
MAMIDESTEFAN bafta multa la examene!!!!!!
La Multi Ani cu intarziere fetitei lui Mercedes pt implinirea celor 2 anisori! Paul e mai mare cu jumatate de an! sunt aporpiati de varsta!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata tuturor.
Desi nu-s inscris pe lista, eu tot dau raportul, fiinca asa alturi de voi am o motivatie in plus pt a slabi.Nu e mult, am dat 700 gr intr-o saptamana,dar eu sunt multumita,mai ales ca au fost zile cand am mai papat in plus.Duminica am fost la gratar si nu m-am abtinut sa nu pap cativa cartofiori pe langa,aseara am mancat si ciorbica de periosoare si chiftelute, asa ca nu ma asteptam sa dau mai mult, chiar credeam ca am pus la loc ce dadusem in primele zile.
Eu va doresc bafta si sa ajungeti la kg dorite.

PS:Mercedes, La multi ani cu intarziere pt fetita

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

buna dimineata!

Uau, Violeta excelent! Imi place perseverenta ta!

Io nu stiu ce sa ma mai fac! Deocamdata tot 59 si ma urasc !!! ce frumoasa eram io la 57, acolo vreau sa ajung iar!!! in aceasta speranta, mi-am luat ieri niste jeanshi din aia stramti pe picior, am dat o avere pe ei, de la Lee Cooper, marimea 28 crapa pe mine, dar daca nici asta nu ma motiveaza, nu mai stiu ce m-ar mai putea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Neata!
Raport: 51.9 kg. Zilele astea am trecut printr-un stres mare si m-am tot consolat cu inghetata, snacks-uri si alte cele. Ma si mir ca nu m-am ingrasat mai mult.

Dordia, toate florile din lume ti le trimit. O sa vina si fratioara lui Stefan cand va considera Doamne Doamne ca e bine.

Bun venit tuturor fetelor noi!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Raport : 71.5 kg, deci -1.500 kg

Ina - Cornelia- Slabim, slabim , la mare ne grabim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

si noua semnatura pina voi fi adoptata...

Ina - Slabesc, slabesc , la mare ma grabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Raport: 61.5, deci -0.5 in jumate de saptamana.
Ina_c, daca vrei putem face echipa impreuna.

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Sor'meo....3 kg?????????? deja ar cam trebui sa-ti modifici target-ul la 5 kg ca...tu ai atins deja target-ul. Maaaama nu-mi revin. Dar cum naiba asa mult??? Oare sa fi retinut apa si acuma sa...se fi dus???
Cat despre chiftelute...stiu ca nu erau in program dar...datorita lor aseara la 11 cand am ajuns acasa am mancar rosie cu un pic de branza si atat si azi dimi...aveam 300 gr mai putin.

Onitza ia si tu daca le ceri!!! Si mai ia o data ca sa revii la stilul sanatos.

Eu azi...am asa:
MD: Covrigei (stiks)cam 70 gr ca nu am altceva la mine
P: pulpa de pui la gratar (mi-am cumparat-o gata facuta) si salata de cruditati
C: un iaurt mare 0%
2 L apa plata cu lamaie!

Bravo feteleor care au slabit si o tona de pt cele care nu au reusit!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput