Nou stil de viatza (142)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor, eu as vrea sa ma retrag din concurs si sa va rog ca una dintre echipe sa o primeasca si pe coechipiera mea, Ina. Nu ma simt bine, raceala asta nu mi-a trecut nici dupa 3 saptamani(si e cam a5a anul asta). Am niste ganglioni inflamati pe unde nu trebuie si sunt foarte ingrijorata. Asa ca sincer numai la slabit nu-mi sta mintea acum. Nu vreau sa-mi sperii familia cu temerile mele deocamdata dar sunt fff stresata si obosita. Am deschis un subiect la "clinica virtuala".
Nu as vrea sa ma credeti neserioasa. Sper sa treaca perioada asta, sa nu fie nimic grav, Doamne ajuta, si voi reveni.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007
Ina - Cornelia- Slabim, slabim , la mare ne grabim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Multumesc fetelor pentru urari mi ati facut o surpriza, fetita mea ieri a implinit 2 anisori.
Faza cea mai hazlie a fost zic eu cum si a luat calutul din martipan de pe tort si a inceput sa l manance.Am facut ceva poze si sper eu in zilele astea sa le descarc.

cornelia laura- iti doresc sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mercedes cu intarziere iti urez si eu sa fie fetita sanatoasa, norocoasa si voi sa va bucurati de ea.

Camelia sanatate muulta iti doresc...si mergi la analize si sa te faci bine repejor. Noi aici suntem si te asteptam.

O luam noi pe Ina in echipa daca vrea sau...una din fetele de la echipa de la echipa verde sa faca echipa cu ea.

Va poop si sunt prin zona!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata la toate fetele dragute!
Mercedes, La multi ani pentru Bianca!
In weekend am fost cumintica cu mancarea ca am avut de umblat o gramada si n-am apucat sa mananc prea mult.
Azi, cafea si caise pana acum, la pranz o sa vad.

E prea tarziu sa intru si eu in ceva echipa, ca poate o sa imi fie rusinica si ma tin si mai bine de treaba (mai ales cu miscarea) ?

Va pup

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by Mercedes

Multumesc fetelor pentru urari mi ati facut o surpriza, fetita mea ieri a implinit 2 anisori.
Faza cea mai hazlie a fost zic eu cum si a luat calutul din martipan de pe tort si a inceput sa l manance.Am facut ceva poze si sper eu in zilele astea sa le descarc.

2 ANISORI CE FETITZA MARE AI

SA-TI TRAIASCA ..SA FIE DESTEAPTA .. SANATOASA ..FRUMOASA ..

Asteptam pozici ..

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by cornelia_laura

Fetelor, eu as vrea sa ma retrag din concurs si sa va rog ca una dintre echipe sa o primeasca si pe coechipiera mea, Ina. Nu ma simt bine, raceala asta nu mi-a trecut nici dupa 3 saptamani(si e cam a5a anul asta). Am niste ganglioni inflamati pe unde nu trebuie si sunt foarte ingrijorata. Asa ca sincer numai la slabit nu-mi sta mintea acum. Nu vreau sa-mi sperii familia cu temerile mele deocamdata dar sunt fff stresata si obosita. Am deschis un subiect la "clinica virtuala".
Nu as vrea sa ma credeti neserioasa. Sper sa treaca perioada asta, sa nu fie nimic grav, Doamne ajuta, si voi reveni.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

SANATATE MULTA ..Cornelia

Cred ca ai sistemul imunitar destul de slabit ..

si ai grija de tine...

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

Cornelia, imi pare rau sa aud ca esti bolnava de atita timp. Ai fost la doctor?

Ieri am pacatuit cu inghetata, ce buna a fost...

Tzuni, esti prezenta?

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Delidana ia si tu niste pt inghetata!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna!

Acum sunt prezenta, Delia, am fost prinsa cu treaba multa.
Sambata seara am vizionat inregistrarile din Thailanda si am plans ca o vacutza. Ce fain a foooooost! Radeam insa la scena de la MK unde scapam eu mancarea din betisoare!

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Halllooooo!!! E cineva ??? Sau...sunteti gramada in frigidere!!!
Eu am o lene in mine....de imi vine sa ma duc acasa daar...nu am cum Asa caa...forumez cu voi...adica singurica...offf....

Mergi la inceput