Nou stil de viatza (142)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

no, buna de dimineatza gagici!

Ieri nu am mai apucat sa intru sa va scriu. Dupa ce am luat bilete la TIFF m-am agitat, fiindca era o groaza de lume acolo, fitze si figuri si mi-am cautat ceva de imbracat mai de Doamne Ajuta! Am vazut 2 filme, unul cu Oana Pellea si Alexandra Maria Lara 'Am o slujba naspa rau', delicios film, numai cu gagici! Al doilea 'Fost baterist' a fost atat de oribil, abject si stupid, incat nici nu m-a mai socat toata aberatia...dar trebuia sa ma astept, la festivaluri se ruleaza toate ciudateniile. Mi-e ciuda ca nu pot sa vad filmul de azi, de la 19:30, cu Donald Sutherland, e facut in Venetia, cica e "capodopera" ... e ciudatenie si asta, bine, in alt sens, dar mie imi plac ciudateniile, mai ales alea 'in alt sens' .

Merg sa-mi sorb cafelutza, de la 11 am un alt film...

pe curand,

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna fetele,

Cum ati petrecut in weekend? Eu am dormit ieri pana la 10 si apoi am fost in oras si mi-am luat 1 pereche de pantofi si 1 pereche de pantaloni.

Din pacate vremea este inchisa la Praga,astazi chiar ploua...

Carmen, din pacate in ultima vreme nu prea mai am timp sa fiu activa pe nici un forum . Mai arunc un ochi cand si cand, dar nu prea am timp de scris. Felicitari pentru sala .

Saptamana viitoare am o delegatie la Dublin, iar cealalta una la Timisoara . N-am fost niciodata la Timisoara, de-abia astept.

Mamica Dulce, uite aici un sa iti treaca supararea.

Delidana, sa stii ca si eu ma tin de sala, merg de 4-5 ori/ saptamana. Mai greu in delegatii, dar de obicei au o sala mica de fitness in hotel unde pot merge 30-45 min.

Zuzilicea, esti bine? Te .

Mik, de-abia astept sa merg in concediu in sudul Frantei. Avem cazare 1 saptamana la un bed & breakfast in Frejus. Cum e pe acolo?

Pup cu drag toate fetele. Mi-e dor de zilele in care postam zilnic pe DC .

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Puskin, felicitari pentru sala!
Spuneti, mai fetelor, cind faceti sport, n-o tineti secret, e ceva cu care ar trebui sa va mindriti!

Roxa-boxa, am vizionat si eu un film azi, "Pan's labyrinth", mi-a placut foarte mult.

Mercedes, ce faceti azi, sarbatoriti? Inca o data fetitei tale!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

LA MULTI ANI, Mercedes!

Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Mercedes,sa-ti traiasca fetita, sa fie fericita si implinita!

dordia, imi pare rau si iti tin pumnii sa fii insarcinata cit de curind.

astazi am avut musfairi si stiind ca ma voi indopa am sarit MD-nul.

la prinz am bagat ceva preparate cu rosie, o pulpita la cuptor cu citeva ciupercute, o portie de inghetata, una de tort si sampanie.Asa ca si azi se lasa fara cina, doar cu multa apa.Am constatat ca daca exagerez la o masa si echilibrez la cealalta e ok.
Oricum de miine intru iar in ritm normal pina pe 14 cind plec in concediu.

va doresc o saptamina cit mai buna!

ina C

Ina - Cornelia- Slabim, slabim , la mare ne grabim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Mercedes , La Multi Ani, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, norocoasa si voioasa.

Fetelor, ieri am avut o sambata cu mers la munca, iar azi am fost la un gratar cu familia. A fost super. Nu am sarit calul: cate putin din fiecare, fara paine si alte garnituri. As fi putut sa mananc cu rosii si castraveti, dar eu nu prea ma omor cu rosiile. Am mancat niste castraveti. Seara cand am ajuns acasa, am mai mancat putina branza cu 2 rosii (asa imi plac, cat de cat) Sper ca maine sa nu cantaresc prea mult. Voi vedea maine cum stau, ca n-am rabdare pana marti la raport. Stiu ca nu trebuie sa ma cantaresc toata ziua, dar nu prea pot sa ma abtin. Daca s-ar putea as dormi pe cantar.

Salut toate fetele si le urez o saptamana usoara celor care merg la munca, iar celorlate o saptamana frumoasa.

Pupici si noapte buna, ca mie imi cam este somn.

Cele 2 surioare, la final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by anky

Cristina,merge slabitul,pe unde stai in Germania?.Mai,nu stiu cum e vremea la tine dar aici e tot innorat si ploaie,tot imi vine sa dorm.Abia astept sa vina ai mei incoace poate atunci ma voi mobiliza mai bine.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Cred ca esti prima pe care o aud ca se mobilizeaza mai bine cu ai ei langa ea. De obicei e invers. La mine cel putin asa a fost. Succes! Si-abia astept sa vad poze cu ta.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara!

Sora mea v-a spus deja ca a fost super azi la gratar, eu am sarit calul un pic cu 2 mici si un pic de painica (un colt) si o bere...in rest...pui la gratar..si ..voie buna.
Maine daca cantarul arata cu mult peste greuatea de azi...voi manca fructe si mai nik altceva.

Astept si eu pe care mi le atribui singurica dar...astept si de la voi cateva.

InaC uite aici niste pe spinare pt sariturile de cal!

Gata ca imi e somnic si merg la nani!
Va doresc o saptamana buna tuturor!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mercedes, "La multi ani!" pt. Bianca! Sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa!

Dordia, imi pare rau pt. ce s-a intamplat, Dumnezeu le stie mai bine decat noi. O sa-ti tii in brate bebele mult dorit atunci cand va fi timpul lui .

Va doresc o saptamana usoara, fara abateri!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Mercedes, cu intarziere iti urez si eu sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea!! [b]La multi ani, Bianca![/b]

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007
Ina - Cornelia- Slabim, slabim , la mare ne grabim

Mergi la inceput