Bucurii de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Mama, ce harnicute ati fost!!! Eu ma reculeg dupa ceva ore de nesomn... Au, buba!
Marina, macar poze sa pui cu tortul!
Lexi, te astept pe triburi!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Xandrutza- macar cu o poza sa ne alegem si noi...ca reteta e la "secret"

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cucuoancea, suna foaaaarte bine, astept si eu macar poze. N-am mai mancat dulce de la ziua mea (asta a fost alaltaieri).
Nu intelegeam cum de a vazut Anangel autocarul cu care a plecat Ana, ma gandeam ca am scapat niste poze.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Pai am luat ceva paracetamol, antinevralgic; antibiotic nu vreau, am mai luat, si nu vreau sa exagerez... mi-e ciuda ca ma dor masele tratate, cu nervul scos... dar ce nasoala e si durerea de ureche...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76

Pai am luat ceva paracetamol, antinevralgic; antibiotic nu vreau, am mai luat, si nu vreau sa exagerez... mi-e ciuda ca ma dor masele tratate, cu nervul scos... dar ce nasoala e si durerea de ureche...

poze cu noi

Algocalmin, Nurofen, Advil ai luat?

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna ziua si de la noi!
Am vazut un bb tunsulica. Frumusica, Lexi, dar si tunsulica e ffff "paroasa" fata de cheliosul meu.
La multi ani! bucuriilor de 30. Sa cresteti mari si ascultatori.
Si eu stiu ca se mai gaseste Saprosan. In legatura cu Baneocinul..aveti grija, ca mie dr mi-a zis ca nu se da oricum si oricat pt orice bubitze si mai ales nu pt cele de transpiratie deoarece contine ANTIBIOTIC. Si Toma se mai irita de la caldura, eu ii dau pe la gat si la incheieturi pudra Nivea sau talc simplu. Iar ziua ii mai pulverizez apa termala. Din pacate, daca e bb asa transpiracios nu e nimic de facut. Asta stiu din experientza cu Petru care transpira rau si care si acum tot e iritat. Abia astept sa plecam la mare si apoi la bunici, la munte. Acolo scapam de bube.
Alexandrina, pentru durerea de ureche eu de obicei incalzesc sare si o pun intr-o fata de perna si o tin pe ureche. Numai asa i vin de hac curentului. Tare nasoala durerea!!!
Marina, spor la facut si mancat tort!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gety, n-am vazut poze, dar eu trec in fiecare zi pe langa gradinita Anei in drum spre serviciu (si inapoi, spre casa) si azi de dimineata am vazut autocarul. Geamuri fumurii, deci n-o sa-i bata soarele-n cap pe copii si pun pariu ca e dotat si cu aer conditionat.

xandrutza, sunt pe triburile de la 9 dimi. Da' astept sa fac resurse destule sa dau upgrade la lemn.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Incerc sa adaug poze in album si nu ma lasa.
Cucuoancea, o sa-i prinda bine Anei iesirea in natura. Nici eu n-as mai sta in casa o clipa. Voi oricum ati mai fost plecati.
I-am dat ieri piersica pasata diluata cu apa plata. Azi, suc de portocale cu ananas. Nu prea e inebunita dupa ele. Astept sa i se faca sete ca sa-l bea.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Am zis ca nu afisez poze in aceasta ipostaza, dar m-am razgandit:
POZE CU MARIA TUNSA SCURT, SCURT, SCURT

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Eunice, cand pleci la mare? Eu baneocin am folosit ca sa-i cada buricutzul.
Anangel, m-am gandit eu ca stai pe langa gradi sau asa ceva daca ai vazut autocarul.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput