Bucurii de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Gety - multumim frumos...mi se ridica pielea pe mine cand retraiesc a nu stiu cata oara ziua cand l-am nascut!!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GETY

Eu am apucat iar aspiratorul de coarne. Curg apele pe mine de la atata efort. Sper sa se cunoasca si la cantar. Pe Maria am trimis-o cu mama la plimbare.
Ma gandesc sa pun si eu niste poze cu Maria cheala. Mai ales ca a pus si Anangel...

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

He-he...eu am facut si mancarica, si spalat 2 masini de rufe si spalat pe jos in toate camerele si plimbat, hranit cateaua si culcat copilul si stat pe forum acum...

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Multumim pentru felicitarile de ieri! Uram si noi cu intarziere Bucuriilor sarbatorite ieri si in special seniorului David.
De asemenea, multi ani pentru Gabriel, printzisorul Alexutzei
Noi de cand dormim pe burtica (fortat-obligat de mami) dormim mai bine. Papam inca tzitzi de 3 ori pe noapte (rezonabil) si inca de vreo 3, 4 ori ziua. Piureutul de legume ne place mult de tot, fructele...mmmm..daca e o feliuta de bananica pe acolo...merg si fructele.
Ana a plecat dis de dimineata in prima ei excursie cu gradinita la Campulung Muscel si Curtea de Arges. Sper sa vina intreaga si cu toate hainele pe ea Ne-a zis educatoarea ca sa nu avem nici o grija, Ana va fi cu ea de mana... Are 2 clienti agitati, ea si inca un baietel. Ei vor fi cel mai in siguranta
Azi am multa treaba pentru ziua de maine Cum va suna tort jofra cu nuci, stafide si visine???

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cucuoancea
Azi am multa treaba pentru ziua de maine Cum va suna tort jofra cu nuci, stafide si visine???

yamyyyyy- reteta???? ca poate ma apuca vrednicia azi ca e zi mare - multumim de urare

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Sorry, reteta e secreta Oricum, e un tort care se face de pe azi pe maine, deci nu l-ai putea gusta de ziua printzului

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cucuoancea

Sorry, reteta e secreta Oricum, e un tort care se face de pe azi pe maine, deci nu l-ai putea gusta de ziua printzului

Deci asa da???? Dupa ce imi faci pofta??? e secreta reteta,da???vrei sa..si mai arunci si ca se face de pe azi pe maine.....asa ceva nu se poate!!!!! poate te trezesti cu noi la usa...poate asa gustam si noi si aflam si reteta "secreta"

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumim de complimente, fetelor.
La multi ani Bucuriilor de 30!
Marina, am vazut ca plecau in excursie si m-am gandit la Ana ta, ce frumooos, e o zona superba! Si ce autocar misto aveau!
Alexutza, daca vrei retete buuune de torturi si nu numai arunca un ochi pe culinar.ro. Intra si pe forum la retete in imagini (sunt cele mai sugestive)

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Lexi - noroc cu tine , acum intru pe acolo...ca daca stau in baza Marinei...lesin aici de pofta singura prin casa, mai ales ca prajiturile sunt punctul meu forte..eu le fac, eu le mananc!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Alexutza, la multe lunite printului tau!!! Sa fiti fericiti!!!

la multe lunite Dora si Alessia!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Xandrutza - multumim din suflet!! - esti o dulce...cum stai cu durerea de masele???ai luat ceva?

PRINTZUL

Mergi la inceput