Bucurii de sept-oct 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 11

lilina spune:
lilina spune:
 Alina, unde mergeti in Delta ?
eu sunt fun delta...am fost de 3 ori si mi-a placut la nebunie
ultima data am stat la Cormoran, super conditii dar restaurantul a lasat de dorit
probleme cu tantarii nu am avut; foloseam Off si Autan, ne dadeam tot timpul si ne-am luat niste spirale speciale pe care le ardeam seara, cand stateam la terasa si nu am avut deloc probleme cu tantarii...bine ca arata ei ca niste elefanti si sunt super tupeisti ca vin super aproape de tine, dar nu te intepa daca te dai cu respectivele creme.
daca stai la umbra e jale, asa ca sa nu uiti sa iei o plasa ceva, sa pui peste caruciorul papusicii
eu am citit pe o sticluta de Autan ca nu se foloseste pt.copii sub 2 ani Lilina si
Lilina si   Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
  Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe   site-ul lui bebe
  site-ul lui bebe    varsta lui bebe
  varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE

MamiLili spune:
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by lakioana
Fac apel si la draga noastra farmacista.
Experienta mamicilor trecute prin dermatita atopica este mult mai importanta decat orice as putea zice eu.
Edit: crema TriXera de la Avene e eficienta.
Lili, mami fericita a lui
 Mathias   (17.10.2006)
 Mathias   (17.10.2006)  Mathias' site  ...  coming   soon!!!
Mathias' site  ...  coming   soon!!!

lilina spune:
lilina spune:
 Alina, eu am mai discutat cu prietene d-ale mele legat de bagajul bebeului si in special de medicamente si mi-am promis ca o sa pun lista si pe forum, iar tu m-ai ajutat sa ma tin de promisiune 
mi-a fost tare dor de voi, sa stiti
 Lilina si
  varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE

MamiLili spune:
MamiLili spune:
 Lilina, listutele tale sunt  . Ar trebui salvate pe prima pagina.
. Ar trebui salvate pe prima pagina.
Lexi, raspund abia azi...Saprosan pudra se gaseste sub numele Sapromed.
Eu mor de durere, imi vine sa plang dar n-am lacrimi.  Trebuie sa merg zilnic la dr sa-mi curete canalul si sa-mi faca tratament...iar daca n-o sa ma vindec o sa ma opereze
 Trebuie sa merg zilnic la dr sa-mi curete canalul si sa-mi faca tratament...iar daca n-o sa ma vindec o sa ma opereze  . Deja am 5 zile de cand iau antibiotic si nimic...de azi am schimbat schema de tratament, iau si algocalmin, efferalgan, cred ca o sa-mi pun xilina ca nu mai pot. N-am crezut vreodata ca e asa cumplita durerea de dinti.
. Deja am 5 zile de cand iau antibiotic si nimic...de azi am schimbat schema de tratament, iau si algocalmin, efferalgan, cred ca o sa-mi pun xilina ca nu mai pot. N-am crezut vreodata ca e asa cumplita durerea de dinti. 
Cine raspunde "prezent" la intalnirea de vineri, la Iasi? Trebuie sa stiu ca sa-mi pot organiza si eu programul si sa anunt si o mamica de la Fulguletzi, colega cu mine la Lamaze in toamna. 
Lili, mami fericita a lui   Mathias   (17.10.2006)
 Mathias   (17.10.2006)  Mathias' site  ...  coming   soon!!!
Mathias' site  ...  coming   soon!!!

itzy-bitzy spune:
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by lilina
Alina, unde mergeti in Delta ?
eu sunt fun delta...am fost de 3 ori si mi-a placut la nebunie
ultima data am stat la Cormoran, super conditii dar restaurantul a lasat de dorit
probleme cu tantarii nu am avut; foloseam Off si Autan, ne dadeam tot timpul si ne-am luat niste spirale speciale pe care le ardeam seara, cand stateam la terasa si nu am avut deloc probleme cu tantarii...bine ca arata ei ca niste elefanti si sunt super tupeisti ca vin super aproape de tine, dar nu te intepa daca te dai cu respectivele creme.
daca stai la umbra e jale, asa ca sa nu uiti sa iei o plasa ceva, sa pui peste caruciorul papusicii
eu am citit pe o sticluta de Autan ca nu se foloseste pt.copii sub 2 aniLilina si
cum s-a nascut bebesite-ul lui bebe
varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
Iti spun sincer ca nu stiu unde mergem...sunt asa de incantata de iesirea asta ca nici nu l-am intrebat pe sotz
 ....stiu doar ca vom merge mai multi prieteni si locui pe un vapor/ vas unde avem tot confortul...chiar si baie in camera....am posibilitatea sa ii pregatesc papa papusicii....e ceva mai select oricum....il intreb si iti spun
....stiu doar ca vom merge mai multi prieteni si locui pe un vapor/ vas unde avem tot confortul...chiar si baie in camera....am posibilitatea sa ii pregatesc papa papusicii....e ceva mai select oricum....il intreb si iti spun 
Despre Autan mi-a spus si mie dr...ca nu prea e recomandat pe piele de bebei....o sa vad...plasa o am pe cea d ela patut....aia care se pune deasupra...am cumparat cu totul si o sa o pun pe aceea...
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA

itzy-bitzy spune:
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by lilina
mi-a fost tare dor de voi, sa stiti
Si mie ...sincer... ma uitam in fiecare zi dupa voi prin parc si dimineata si seara....pe Roxana cu Daria si pe MOnica le mai vad dar pe tine ...chiar ma intrebam ce o fi cu voi....si cum nici nu mai citeam pe forum.....oricum mi-a placut de Vladone s-a facut mare si e un haios...i-a placut mult si lui Bogdan ca tzipa la fel ca papusica lui...

Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA

lilina spune:
lilina spune:
 Alina, aha....mergeti la categoria de lux, lasa ca stiu eu
o alegere excelenta din ce am auzit de la altii si e bine ca o sa va plimbati, nu stati doar intr-un loc
da mai, Vladone mi-a lins telefonul pana s-a scurt-circuitat si mi-am pierdut toate telefoanele salvate in memoria lui, asa ca nu mai am nr.tau...sa-mi dai PM cu nr.tau de telefon PLEASE
pupam papusica...e tare tare frumusica Lilina si
  varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE

lilina spune:
lilina spune:
 mamiLili....ce rau imi pare ca suferi cu maselutele...OFFF sa te faci bine
 sa te faci bine
da, listutele sunt importante, dar mai trebuie completate si aranjate
ceva de genul asta
FEBRA / DURERE
Efferalgan
Efferalgan supozitoare 10 buc.
Nurofen
Novocalmin supozitoare
Nevralgin
Calpol
Panadol
RACEALA-GRIPA
oscilococcinum
ANTIBIOTIC
Augmentin
Ospamox
Zynnat
Flora Intestinala
Biocs Baby
Enterol
GAT
Humex sirop
Ventolin sirop
paxeladine
NAS
Sinupret picaturi
Zyrtec picaturi
Pulmex baby unguent
karvol capsule
vibrocil
pivalone
ser efedrinat
colargol
OCHI
Tobradex
ser fiziologic
Netilmicinum/Nettacin
STOMAC
Debridat
Metoclopramid pic
DIAREE
Smecta 10 plicuri (12 lei)
Furazolidon
Hipp Ors
Racecadotrilum/Hydrasec 20 plicuri (34 lei)
VITAMINE
vitamina C natural
sanasol
fier
ARSURI / IRITATII PIELE
Oximed spray
mixtura mentolata
ALTELE
comprese sterile
seringi 2 ml cu ac 10 buc.
acool alb 70 grade
ser fiziologic
glicerina nistatin
PE ASTEA NU AM AVUT TIMP SA LE PUN PE CATEGORII
fenobarbiatl
peritol
apa oxigenata
Tobramicinum/Tobrex
Fenspiridum/Eurespal
Sulfametoxazolum/Sumetrolin
Otocalm
Diocmectium
Acidum Fuciarcum crema
Fucidin crema
Pental
Klacid
Baneocin crema
Humana electrolyt
DICLOGENIC
rivanol
betadina
astept completarile si modificarile voastre pt.a face o lista cat mai completa
si inca o data SCUZE pt.ca am scris atat de mult
NOAPTE BUNA Lilina si
  varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE

itzy-bitzy spune:
itzy-bitzy spune:
 Ei bine...Lilina daca zici ca stii tu...atunci merg pe mana ta ...se pare ca vom merge si pe canale ...pacat ca nu sunt nuferi acum....dar vreun pasaroi tot om vedea
...se pare ca vom merge si pe canale ...pacat ca nu sunt nuferi acum....dar vreun pasaroi tot om vedea 
Mortal Vladone  ...initial amm crezut ca s-a scurt-circuitat el...am recitit fraza
...initial amm crezut ca s-a scurt-circuitat el...am recitit fraza  ...iti dau acum PM cu nr de mobil
...iti dau acum PM cu nr de mobil
 Itzy-Bitzy
         cu
 POZE CU PAPUSICA

AdinaF spune:
AdinaF spune:
 Buna seara fetelor!
am si eu o intrebare -poate idioata. mi-am facut in sfarsit album foto pe yahoo. am voie pur si simplu sa li ve impartasesc sau imi trebuie tot felul de "aprobari", "semnaturi", "iscalituri" - dat fiind faptul ca sunt membru nou? Explicati-i va rog si neuronului meu
 Tot io-s.
Cred ca am nevoie de cont de album, nu?
Hai ca acuma sunt pusa pe intrebari: fetelor, voi mai reusitzi sa dati pampersii copiilor? ca pe mine ma apuca groaza, in ultimul timp imi ia seara juma de ora pana i-am schimbat pe amandoi, se lupta efectiv cu mine si se intorc tot timpul pe burta, si tzushti...mai prinde-i daca potzi.
aseara am cam strigat la ei si dupa aceea mi-a parut asa de rau 
Adina, mamica de Fabian si Alexander