Bucurii de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lilina, listele tale mi se par complete, bravo!
MamiLili, tot esti? Ce rau imi pare...
Susa, aveti o casa foarte frumoasa! Are Lucas o mutrisoara simpatica stand pe olita...
Beatrix, am vazut fotografiile cu Eric, imi place cum ii statea cu ochelarii... Nasol cu doar 3 luni de concediu, stiu de la vara-mea care e si ea in Belgia, are doi baieti, sunt la cresa...
Marina, Ana, e tare frumusica, iar tortul, sa-l mananci din ochi... Uite eu iti urez de pe acum La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita alaturi de cei dragi!
Alexutza, o pandim pe Marina, ne e datoare cu o reteta...
Adriana, l-am vazut pe Dudu, arata foarte bine! Ma bucur ca ati aflat si ceva vesti bune.
Sephora, felicitari lui Matti, cred ca te simti tare mandra!
Itzy, bine ca ti-ai rezolvat problema la servici, in mod normal ar trebui sa te intorci pe acelasi post... Ma bucur ca papusica nu se mai trezeste decat o singura data.
Am uitat pe cineva? Nu mai stiu...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Lilina, aplauze pentru listute!

La multi ani sarbatoritelor de azi!!! Marina....mmmm....tortuletz?

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76
MamiLili, tot esti? Ce rau imi pare...

Daaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Incerc sa ma culc, totusi. Noapte buna tuturor!

Lilina, o sa pun maine pe categorii ce-a ramas din listuta, acum nu mai am putere.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Mamilili eu am avut in pragul licentei o durere cumplita de masea....stiu ce inseamna....doar cu Aulin ma linisteam...din cate imi amintesc....tu stii mai bine oricum

Xandruta sa poarte sanatoasa printesa ta cercelusii ...am vazut pozele ...ffff frumu

AdinaF nu ai nevoie de nici o aprobare ...pui linkul fara pb

Susa simpatic foc Lucas....spor la amenajari

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AdinaF

Hai ca acuma sunt pusa pe intrebari: fetelor, voi mai reusitzi sa dati pampersii copiilor? ca pe mine ma apuca groaza, in ultimul timp imi ia seara juma de ora pana i-am schimbat pe amandoi, se lupta efectiv cu mine si se intorc tot timpul pe burta, si tzushti...mai prinde-i daca potzi.

aseara am cam strigat la ei si dupa aceea mi-a parut asa de rau

Adina, mamica de Fabian si Alexander

Si eu duc lupte cu ea cand e de imbracat de schimbat....o alerg prin tot patul....o ademenesc cu tubul de crema sau cutia de servetele umede ca ii plac mult...iar despre masaj sau dat cu crema dupa baie nici nu mai e vorba....Ma gandesc ce e pe capul tau cu 2...

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

quote:
Originally posted by AdinaF

Hai ca acuma sunt pusa pe intrebari: fetelor, voi mai reusitzi sa dati pampersii copiilor? ca pe mine ma apuca groaza, in ultimul timp imi ia seara juma de ora pana i-am schimbat pe amandoi, se lupta efectiv cu mine si se intorc tot timpul pe burta, si tzushti...mai prinde-i daca potzi.

aseara am cam strigat la ei si dupa aceea mi-a parut asa de rau

Adina, mamica de Fabian si Alexander

Si eu duc lupte cu ea cand e de imbracat de schimbat....o alerg prin tot patul....o ademenesc cu tubul de crema sau cutia de servetele umede ca ii plac mult...iar despre masaj sau dat cu crema dupa baie nici nu mai e vorba....Ma gandesc ce e pe capul tau cu 2...

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Asa si eu, o pacalesc cum pot, mai ales ca acum se intoarce pe toate partile...
Adina, e tare greu cu doi... si mie imi mai sare tandara cate-odata, cand o mai apuca pe Narcisa... si atunci ies din camera... nu stiu cum se face ca si ea se linisteste, si cand ma intorc e asa de bine...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Si inca o tura de raspunsuri:

Gety...crema solara eu fol de fiecare data cand ies cu ea afara....seara nu ca iesim pe la 19-19 jumate....am luat de la Bioderma cu FPS 50+...photoprotect...nu -stiu-cum...Am vazut tunsulca e scumpa foc...ii ies falcutele si mai bine in evidenta...e scumpica foc

Alexuta si Gety felicitari vorbaretelor...

Cristina , Vladutul tau m-a amuzat cu iiii, eeee, uuuu pupici mult feciorului tau nazdravan

Eunice bravo pt Toma....mai are un pic si gata o ia si el din loc

Lexi....felicitari si Mariei pt "ridichiuta"

Ignatica La multi ani lui David...cea mai mare bucurie....10 luni...cand ma gandesc cum zboara timpul...ma uit la pozele bucuriilor si imi aduc aminte cum eram noi toate anul trecut pe vremea asta cand vb de diverse pb ...col prea scurt....greturi, unele fete au stat la pat ...Eloise era cu arsurile....eu am cazut pe scari.....Pufy ne facea pofte cu compoturi si dulceturi...eheee...si muuulte altele...si uite acum ce mandrete de copii avem...incredibil... ce minuni de la Dumnezeu

Noapte buna cu bucurii frumoase si linistite

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Marina, LA MULTI ANI !!!

Si de asemenea, LA MULTI ANI pt Tanima si Cata_adr.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza, e gata! Doriti?
Eu revin in vreo 10 minute.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!
Vai, ce multe mamici au revenit si au scris!
Mi-era dor de voi, Lilina cel putin a venit cu niste chestii foarte utile. Va citesc detaliat, dar sa ma ocup de bebelina, mai intai si intai.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput