FIV 121
Raspunsuri - Pagina 7
Andrada.P spune:
Nusy, Rubia imi pare extrem de rau ca nu a fost de data asta! Va doresc sa treaca repede durerea si sa va indreptati cu optimism spre o noua incercare care sa fie si norocoasa!
Madalina28 hai ca mai ai putin!
Aldolina ce-ai facut ieri?
Andrada
Relya spune:
Carry, Nusy, Rubia
imi pare nespus de rau...
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
Moniland spune:
Am inteles, Monica. Si ma bucur ca mai intri pe la noi. Dar si ei cred ca e suficient 9 utrogestan/zi.
Oricum in prospectul utrogestanului scrie ca doza maxima trebuie sa fie de 600 mg/zi. Cat progesteron contine un ovul de utrogestan? Ce se intampla daca iei mai multe? Nu a intrebat nimeni dr?
Monica
Anca Wish spune:
Rubia, Carry, imi pare tare rau
Eu mi-am luat ieri rezultatul analizelor care, in principiu sunt bune, mai putin Ureaplasma care a iesit pozitiv si am anticorpi de CMV.
Pe 8 iunie iau rezultatul si de la Lysteria.
Aldolina spune:
Buna dimineata prietenele mele dragi!
Nusy, Carry, Rubia, imi pare rau fetelor ca nu ati reusit . Important e sa nu va dati batute si sa luptati in continuare, pana la urma cu ajutorul lui Dumnezeu vom reusi.
Aly, La Multi Ani, sa fii sanatoasa, fericita si sa primesti cel mai minunat cadou din viata ta. Foarte bun tortul, sa-mi dai si mie reteta, te rog.
Danyalo, Aurel Cris, va tin pumnii sa fie cu spor la stimulare si va fac galerie pentru rezultate bune la punctie!
Zouzou, Pussi, Angelia, Teli,
Andrada, ieri la histero am fost ziua 11 de la CM. Multa bafta vineri la examen, sa ne claxonam prin oras cat de curand.
Adhnana, felicitari pentru flacau, sa fie sanatos, frumos si norocos. Sarcina usoara in continuare.
Ioana, pe cand testul?
Madalina28, deci de marti, gata cu . Ai grija de gemeni in continuare.
Cris86, tin pumnii
MNK, DariaIoanaXX, cum spuneam, prin 2001 am facut laparocsopie pentru decorticarea ovarelor (eram full de chisturi), le-a curatat, apoi dupa o jumatate de an incepuse-ra sa se formeze din nou. Am facut primul FIV si la eco mi-a descoperit chisturi pe ovarul stang, am continuat schema, am obtinut multe ovocite insa la fel de multe de proasta calitate, asa ca mai bine scapi de ele inainte de tratamentul pentru FIV. Am urmat apoi tratamentul naturist cu tincturi de cretisoara, mugur de zmeur si coada soricelului aproximativ trei luni. In fiecare zi, de trei ori pe zi, cu o ora si jumatate inainte de masa, incepeam sa iau cate 30-40 picaturi (o lingurita aproximativ) din cate o tinctura, la interval de jum de ora intre fiecare (de aici intervalul de o ora jum inainte de masa). recunosc ca am mai si uitat, sau nu am respectat cu strictete orele, uneori luam si la 10 minute interval. Tratamentul a fost inspirat din Tratamentul Liviei - vezi la subiectul de tratamente naturiste, ai mai multe informatii acolo daca vrei. Cert este ca dupa acest tratament, cand am inceput stimularea pentru FIV no.2, nu mi-a mai gasit nici un chistulet. Acum am de gand sa-l reiau din nou ca iar au inceput sa apara montsruletii. Mult succes!
Adina, lasa nervii, nerabdarea si nu te mai gandi la ce-o fi acolo ca faci rau la BB-i.
Shericutz, sper ca toate-s bune la tine. Ce face Alesia? tot sportiva?
Zoe, bine ai venit, iti doresc sa stai cat mai putin la subiectul asta.
Acum sa va spun de mine. ieri a fost o zi foarte lunga. Am asteptat de dimineata pana la ora doua sa-mi faca histeroscopia, care a durat doar 10 minute. Rezultatul, asa cum se astepta si dr. si cum speram si eu, a fost ca uterul este OK, l-a gasit doar un pic inflamat. Mi-a dat niste antibiotice si Flamexin. Mi-a vazut si orificiul tubar dreapta, deci accesul (nu stiu cum sa-i spun) la trompa dreapta, stanga nu s-a putut vedea ca era mult gaz (sau solutie care se introduce pentru aceasta interventie) si aveam si multa glera, ca am fost ziua 11, deci inainte de ovulatie. Pe scurt, uterul super OK, tzatza de matza.
Daca nu sangerez, maine sau poimaine fac si HSG-ul, mai imi raman testele genetice, un control endocrinologic, poate niste analize de sange, si gata. Termin cu investigatiile.
Mi-a facut anestezie locala, nu am simtit nimic, am inregistrat pe caseta. Singura senzatie neplacuta este dupa, vreo zece minute cand te dor umerii si cosul pieptului, de la solutia (gazul) pe care o/il baga pentru a putea vedea. Mai erau fete care au facut aceiasi investigatie si nu au facut anestezie, nu le-a durut. Altele au preferat anestezie locala sau generala. Depinde de voi cum suportati durerea, dar sincer va spun mi s-a parut usor. Mai grea a fost asteptarea pana la intrarea in sala de operatie.
Inchei ca m-am intins ca o placinta. Daca mai aveti intrebari, va raspund cu multa placere.
Kora, MOana, Kitta, Cellu, Delfi, LilianaFi, Liana30, Galuscuta, Dream, Marrina, Antosit, Rami, Andicu,
Va cu drag pe toate, fara exceptie. Mult succes in tot ce faceti.
lulu75 spune:
Eu v-am intrebat pentru prietena mea. A facut FIV in urma cu 14 zile, ieri a facut beta HCG si i s-a spus ca rezultatul este neconcludent si trebuie sa il repete. I s-a intamplat vreuneia dintre voi sa aiba rezultatul neconcludent si la urmatorul test sa afle ca e gravida?
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
Anca Wish spune:
Bravo, Aldolina. Ma bucur ca ai scapat cu un rezultat atat de interventia asta. Eu am uter fibromatos si retrovers + polipii aferenti si probabil din acest motiv si m-a parut atat de ingrozitor.
Dar de ce iti mai face HSG, daca tot faci FIV?
Monica-Elena spune:
lulu la 14 zile de la FIV testul de sange nu are cum sa nu fie concludent. Sa schimbe laboratorul unde a facut analiza. Chiar nu am auzit de asa ceva. Testele de sange sant si mai devreme concludente asa cum am zis la 10-12 zile.
Aldolina spune:
Anca, sper sa nu gresesc, fetele ma pot corecta. Cred ca e bine ca ai anticorpi pentru CMV. Cu ureaplasma nu prea stiu cum e. Ti-a interpretat vreun dr. rezultatele sau inca nu? Mult succes.