FIV 121
Raspunsuri - Pagina 6
Monica-Elena spune:
lulu75 beta HCG-ulla Fiv s erecomanda dupa 14 zile dar se poate si dupa 10-12 zile sa fie facut. Oricum testul de sange este cel mai sigur test d esarcina.
aurel_cris spune:
NUSY imi pare rau,ma bucur totusi ca nu te lasi doborita si te gindesti deja la runda a doua care cu siguranta va fi reusita.Ai dreptate la mine este binisor pina acum dar sa fie bine pina la capat asta conteaza,vom vedea miine ca va mai fi
marrina spune:
quote:
Originally posted by DORIS_71
Nu-mi raspunde si mie nimeni la intrebarea pusa ieri seara? Nu stiu ce sa cred . Va rog, astept un raspuns.
Eu ti-am raspuns pe prima pagina.
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
marrina spune:
Fetelor, nu incurcati Gravibinonul cu Hidroxiprogesteronul gasit de Kora. Gravibinonul contine: hidroxiprogesteron caproat si estradiolvalerat. Seamana dar nu e acelasi lucru.
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
madalina28 spune:
Nusy,Carry,Rubia
Ioana cum te simti?Ai vreun simptom?De abia astept sa treaca mai repede timpul si sa se faca marti.
Aldolina ce ai facut ieri?Sper sa auzim vesti bune
Aurel-Cris,Danyalobafta in continuare la stimulare.
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
KoraPop spune:
Fetelor multumesc pentru raspunsuri,eu sunt de acord cu Marrina , fiolele pe care le am eu nu contin estradiolvalerat,doar hydroxyprogesteroncaproat,asa ca nu e acelasi lucru cu gravibinomul,oricum am la frigider si 2 fiole de gravibinom de la FIV-ul trecut,dar nu am facut atunci gravibinom pt ca dr. meu nu mi-a spus sa fac...ma tot gandesc ca poate imi trebuia si mie doza mai mare de progesteron ,eu pe tot parcursul tratamentului pana cu doua zile inainte de punctie la analize am avut valoarea subunitara ( la progesteron) in jur de 0,50,oare cat ar trebui sa fie valoarea ok,stiti careva?
Nusy imi pare rau si eu cred ca au avut o tentativa de prindere si la tine,atat timp cat valoarea nu e zero tentativa a fost,dar.....data urmatoare trebuie sa fie bine si pentru noi
Kora
CARPE DIEM!
Moniland spune:
Dar fetelor, oare prea mult progesteron nu strica? Poate cazi in cealalta extrema si cred ca extremele nu sunt bune. De ce dr. zic ca e suficient doza de 6 utrogestan/zi si nu baga in noi 12 ca sa fie sigur ca avem progesteron. Stiti ceva concret despre surplusul de progesteron in organism?
Monica
Monica-Elena spune:
Depinde de dr si de unde au fost scoliti in ale fivului Monica. La medsana se dau 9 utrogestan pe zi vaginal.
nusy spune:
Moniland: asa e...si cred ca in chestiunea asta ne poate lamuri MOana...pentru ca ea zicea ceva de surplusul de progesteron,ca nu-i bun si ca e hotarata la urmatorul FIV sa nu mai bage atat de mult progesteron in ea.
Mie dr. mi-a zis ca nu se poate sti cauza esecului...si ca am un "fix" cu progesteronul...ea imi facuse pe plac si ma lasase sa iau injectabilul,dar acum mi-a spus: ati vazut ca chiar si cu injectabil si fara,daca nu e sa fie,nu e??? Nu asta-i cauza.Utrogestanul prescris, considera ei, este de ajuns( 6 cps./zi),asadar nu cred ca o sa-mi schimbe tratamentul de sustinere. Iar despre valoarea de 2,1 mi-a spus ca nu inseamna neaparat ca a incercat sa se implanteze.Se poate sa fie si un BHCG in scadere,dar poate fi si de la laborator...( probabil,a vrut sa spuna, o marja de eroare...).Asta e! Vad ca si Kora a luat progesteron mult mai mult decat mine, si totusi...Oricum,nu ne impiedica nimeni sa ne "ajustam" singure cantitatea de progesteron,dar probabil ar trebui urmarita si analiza hormonala respectiva din timpul FIV,pentru a se vedea daca e lipsa foarte mare sau nu.Nu stiu ,insa,daca prea mult dauneaza cumva.Banuiesc ca da.
Zouzou: multumesc pentru sfat,am s-o intreb pe Adina.
Nusy
sunshine4ever spune:
Miniland
Madalina
Nusy ti-am trimis pm.
VA pup pe toate, nu va insir ca nu vreau sa omit penimeni
in asteptarea unui ingeras