FIV 121

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Rubia asteptam rezultatul tau cu nerabdare,speram din tot sufletul sa-mi dai o veste buna,sincer imi pare tare rau,nereusita ta ma descurajeaza si pe mine in reusita cu embrioni congelati.Daca iti face bine sa plangi,plangi in felul asta te descarci.

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Carry,Rubia: imi pare rau ca nu ati reusit...suntem in aceeasi oala!

Fetelor, va multumesc mult pentru toata sustinerea din ultimele zile,din pacate testul e negativ: BHCG= 2,1 in ziua a 4-a a CM-ului(ca e CM,v-am spus).Probabil a avut o tentativa de implantare,dar lipsa de progesteron( cred ca-mi trebuia doza de cal) si-a spus cuvantul!Asta e,nu sunt suparata, in toamna incercam iar!
Va pup pe toate si multa bafta celor care sunt in tratament sau in asteptare!

Aurel_Cris: si eu ma bucur ca te-am cunoscut!Vezi ca e bine???? Stai linistita,nu te mai stresa,te rog!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

CARRY, RUBIA, NUSY imi pare sincer rau
Ne intalnim in toamna, mai odihnite, mai linistite si sa speram cu mai multe reusite.

Nu-mi raspunde si mie nimeni la intrebarea pusa ieri seara? Nu stiu ce sa cred . Va rog, astept un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Fetelor, va pup.

Scuze de intarzierea cu care raspund.
Zuzu, multumesc ca m-ai pus la reusite. Sper sa
fie cu noroc, ca mari emotii mai am.

Ma doare inca burta ca la CM, iar azi-dimineata m-am speriat teribil
ca am avut o scurgere mica maro.

Saptamana viitoare ma duc la eco, Doamne ce mult imi doresc sa fie bine!

Tratamentul meu a fost puregon-orgalutran-pregnyl, iar dupa ET, vit e, acid folic, medrol, tromboass, utrogestan si carpicon.

Si..ceaiul de cretisoara :)Iar acum am facut 2 gravibinon.

Cam atat.

In rest, au inceput sa ma doara sanii si am burta de luna 4 pt ca sunt teribil de balonata, nici nu stiu ce sa mai fac.

Va pup pe toate si aveti grija de voi. Va tin pumnii la bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Nusy, Rubia, carrynu am cuvinte...
kora din cate stiu eu hidroxiprogesteronul este gravibinonul de la noi....care se gaseste si aici in gramaj de 250 mg fiola! De ce nu-l cumperi de aici?

PUSSI 11+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

nusy, tare, tare rau imi pare. Spune-ne si noua ce zice dr. in legatura cu lipsa ta de progesteron. Probabil in toamna vei avea alt tratament de sustine. Si eu zic ca a avut o tentativa dar din pacate s-a oprit. . Lasa ca vom avea cu toate o toamna reusita
Rubia, te pup si pe tine. Pacat ca nu a fost tura norocoasa de puiuti. Sa speram ca va fi la FIV-ul urmator.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna! La cate zile de la FIV BHCG-ul este concludent? Cand e 100% sigur?

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelia spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

angelia presupun ca tu intelegi germana,am gasit PROGESTERON DEPOT de la JENAPHARM la voi in Germania si pe cutie scrie hydroxyprogesteroncaproat, stii cumva ce inseamna exact?Sunt 5 fiole a cate 250 mg fiola.Multumesc!

Kora

CARPE DIEM!

Pana la voi, eu nu auzisem de progesteronul injectabil. Am cautat si eu pe site-uri, sa ma documentez, sa caut prin farmaciile online...Abia am gasit niste preturi.
S-ar putea ca Pussi sa aibe dreptate.

Uite ce am gasit pe wikipedia:
= another natural progestogen = Hydroxyprogesterone caproate is a synthetic steroid hormone that is similar to medroxyprogesterone acetate and megestrol acetate. It is an ester derivative of 17-hydroxyprogesterone formed from caproic acid (hexanoic acid). Most progesterones are androgenic at sufficiently high dose and may lead to conditions such as congenital or intrauterine adreno genital syndrome when given in pregnancy especially from 12 to 14 weeks of intrauterine life.[citation needed] 17-Hydroxyprogesterone caproate is the drug of choice if progesterones is required during pregnancy.
Sper sa nu te fi incurcat mai rau.

Nusy, Rubia, Carry imi pare tare rau de nereusita voastra. O sa iasa soarele si pe strada noastra...atat trebuie sa stim ca DD are grija de noi toate si cu siguranta ne-a ferit de ceva rau.
Pupici pe obrajori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Nusy, Carry, Rubia i-mi pare tare rau!
Lachione da au crescut bebelinele nu gluma, sa fie sanatoase si sa creasca cuminti in burtica la mami.
Sheritra pe unde umbli iubita, ne-ai uitat??
AndradaP. ma bucur ca esti bine iubita!
Zozounaki multumesc frumos!
Madalina28

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.30 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Carry,Rubia,Nusy imi pare teribil de rau...va inteleg asa de bine ce simtiti ...lasa fetelor,ca la toamna se numara bobocii...se simte de pe acum miros de bebei in aer...asa ca la toamna vor fi reusite una dupa alta
Kora asa cum ti-a zis si Pussi,hidroxiprogesteronul,este solutia formata din estrogen si progesteron...cu alte cuvinte,este gravibionul din Ro...eu am ajuns la concluzia ca progesteronul injectabil nu este cheia...sau poate cum zicea cineva mai sus,ne trebuie doze de cal..si eu am luat zilnic cite 100 mg plus alte 600 mg utrogestane si Cm mi-a venit imediat tot intr-o veselie...nu mai stiu ce sa zic...decit succes si increderea ca totul va fi bine
Madalina28,Adina 1967,Ioanatugs
va pup pe fiecare in parte,nu va insir ca sintem multe,multe...
PS.Nusy nu uita sa-i administrezi sotiorului de pe acum Maca si laptisor de matca...eventual intreab-o pe Adina1967,cum de a reusit sa sporeasca recolta gigeilor...ca de unde nu era nimic..s-a ales cu 80 milioane de gigei...

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

Mergi la inceput