FIV 121
Raspunsuri - Pagina 4
Monica-Elena spune:
Adhnana si la mine la 13 saptamani, dr Iosup il vedea pe Mihnea fetita , ca apoi la eco la dr Pop sa se vada ca este ditamai baiatul. Important este sa fie sanatos(a) nu conteaza ce este.
Dariaioanaxx eu am avut chisturi subseroase cu ceva anisori buni in urma cam vreo 15 si in urma unui tratament cu linestrenol tot cresteau, ca la un simplu control gineco sa se sparga si uite asa am scapat de ele. Cat despre dr Denisa Protopopescu eu am facut FIV cu domnia sa si am reusit din prima. Azi am o minune de copil care peste o luna implineste doi anisori. Dna dr l-a facut, ea mi-a supravegheat sarcina 9 luni( am avut o sarcina cu fff multe probleme) si tot ea l-a adus prin cezariana pe lume. Pareri pro si contra dr Protopopescu daca cauti o sa gasesti mai multe. Este normal ca cele care am reusit cu ea sa o laudam si cele care nu au reusit sa fie dezamagite. Important este ce simti tu daca exista acel feling medic pacient intre tine si ea. Daca ai incredere in ea si multe altele. Iti satu la dispozitie pe PM cu intrebari despre domnia sa sau daca te pot ajuta cu ceva.
Bafta tuturor fetelor de la acest capitol!
bebi_f spune:
nusy, rubia
marrina, kora eu mi-am procurat cetrotide de la farmacia ACADEMIA de vis-a-vis de B1TV pe VICTORIEI, prima transa, iar urmatoarele(pt ca de acolo am luat ultimele 2) de la Giulesti, vineri 25.06. Pretul este 117 lei la farmacie si 105 lei la spital. Mie dr. mi-a spus sa fac mai intai cetrotide (la ora 18) si dupa 15 min. gonal. Gonal am luat cu compensare 50%, dar decat o parte pt. ca nu se deconteaza decat 300 lei la o reteta. Asa ca am facut retete pt urmatoarele 3 luni sa pot lua 21 fiole, iar restul le-am cumparat ''intregi''.
MNK spune:
MIKI,
Am vb si cu dr si a dat din umeri.....asta dupa ce mi-a zis sa fac rost urgent de trat,ca in 2 sapt urma sa ma apuc,am facut si Diphe de 3,75,dupa care s-au marit chisturile si deci m-am oprit!!!M-am dus si la farmacie,dar nu prea ma poate ajuta nimeni.Acum iau AC si cine stie ce-o mai urma pana ma apuc efectiv de FIV!Cert e ca am ramas cu trat,si nu stiu daca voi mai face vreodata stimulare cu PUREGON.Poate o sa mi-l shimbe.....de-aia m-am gandit ca poate are altcineva nevoie de el!
angelia spune:
Carry imi pare rau. Dar reusim noi intr-o buna zi, nu ne lasam.
Ora 15 a sosit, II au aparut...
Na? Este?
Nu este? Las' ca va fi...curand
Adina1967 bafta, te asteptam cu nerabdare sa ne dai vestea cea mare.
Zoe bine ai venit , sa stai cat mai putin. Si bafta multa , sa vezi duble la test.
Pupici multi, FIV-oaselor!
KoraPop spune:
angelia presupun ca tu intelegi germana,am gasit PROGESTERON DEPOT de la JENAPHARM la voi in Germania si pe cutie scrie hydroxyprogesteroncaproat, stii cumva ce inseamna exact?Sunt 5 fiole a cate 250 mg fiola.Multumesc!
bebi ti-am trimis un PM
Kora
CARPE DIEM!
marrina spune:
quote:
Originally posted by pussi
marrinapt. luckeu am facut inhibare cu AC..Lindinett(cred) si am inceput stimularea cu gonal.
Vezi luck, e de bine!!!!
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
cristal1995 spune:
Fetelor, multzumesc mult pentru urari!!!De vineri seara tot petrecem ba cu prieteni, colegi, familie...
Carry: imi pare tare rau....Dar vom reushi noi intr-o buna zi...Shi eu sunt o fire perseverenta.
Marrina: shi eu am mai auzit pe la spital ca face bine avionul, dar nu prea shtiu la ce... Oricum pe 17 iulie cand plecam voi avea rezultatul de muuuuuuuuult. Macar de ar fi pozitiv shi pierd banii de concediu...asta sa fie paguba...
Madalina: nu shtiu prea sigur in ce zi voi face ET...pe 1 iunie fac echo in Z 11, asha ca, am senzatzia ca ET-ul va fi pe 7-8 iunie...daca voi avea cu ce...
Aldolina: nu ma mai fierbe, cum a fost?
Celelate fete care au facut testul azi???? cum au fost rezultatele?
Pupici la toata lumea.
Aly
rubia spune:
Eu prima la apel:
Din punctul meu de vedere n-am reusit valoare=0,1 dar dupa aceea am vb cu Prof. Ancar care mi-a zis sa continui tratamentul(NU STIU DE CE ?DAR...)
Deci,continui tratamentul(desi stiu ca doar prelungesc agonia)
dar concluzia finala este ca NU AM REUSIT
Imaginati-va ca dupa ce am luat rezultatul(desi abia m-am stapanit din plans pana am ajuns acasa-atunci am izbucnit)sa zicem dupa vreo 20 minute mi-au venit rudele in vizita:pe mine ma durea capul cumplit,abia m-am stapanit din plans,a mai trebuit sa si intretin atmosfera,abia acum au plecatbang
bang
Pe de o parte pot sa zic ca prezenta lor m-a ajutat ca altfel plangeam in continuu pana acum si singura pe deasupra pt ca sotul e plecat si se intoarce abia maine,bineinteles ca l-am sunat atunci cand plangeam si a incercat sa ma calmeze .dar doar venirea lor m-a linistit de voie de nevoie pt ca nimeni nu stie situatia n-am chef de compatimirile lor,de intrebari non-stop,de fraze de genul "esti tanara"
nusy sper ca macar tu sa ne dai o veste buna!
KoraPop spune:
rubia nu cred ca e prea multa lume pe forum la ora aceasta,dar eu sunt aici si te inteleg foarte bine,incearca sa depasesti momentul in zilele urmatoare si cel mai bine ai sa reusesti daca iti vei face planuri pt o noua incercare peste cateva luni;eu am avut valoarea 1 la bhcg si am sperat intr-o minune,dar nu a fospt sa fie,totusi sper in continuare si am credinta ca DD ma va ajuta data urmatoare,asa pot sa zambesc,sa imi continui viata frumos,sa ma bucur de vara aceasta,dar nici o clipa in sufletul meu nu uit de urmatorul FIV...
Kora
CARPE DIEM!
rubia spune:
Kora si eu sunt constienta ca acum nu am reusit dar incerc sa ma pregatesc pt o noua incercare(dupa ce mai strangem niste bani)
merci pt incurajare