FIV 121
Raspunsuri - Pagina 3
MNK spune:
Fetelor,
Este vreuna dintre voi interesata de Puregon 100IU?Mi-am luat tratamentul si nu pot sa-l mai fac din cauza chisturilor!
miki-miki spune:
Dariaioanaxx dupa ce te loghezi intrin in Meniu la Mesaje private , dai click la Options iar acolo bifezi activare mesaje private si casuta dc vrei sa fii anuntata pe mail ca ai mesaje private. La sfarsit dai click pe Trimite modificarile. Succes!
Nusy, Rubia sa ne aduceti vesti bune.
Miki
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by MNK
Fetelor,
Este vreuna dintre voi interesata de Puregon 100IU?Mi-am luat tratamentul si nu pot sa-l mai fac din cauza chisturilor!
Dc l-ai luat de la Giuli eu stiu ca ti-l primeste inapoi. Eu inca nu stiu cand fac FIV-ul.
Miki
dariaioanaxx spune:
Miki- mersi, acum imi puteti trimite mesaje private, sper ca am reusit, Pussi nu mi spusese ca trebuie sa ma loghez inainte si de aceea nu imi aparea ce trebuie, mersi, ciao
sunshine4ever spune:
Bravo Daria vezi ca tot ai reusit. Asa te vreau si in restu sa nu te dai batuta mergi pin ala capat pina reusesti.
in asteptarea unui ingeras
MNK spune:
MIKI,
N-am luat trat de la Giuly,ca mi-a fost recomandat de alta clinica si abia mi l-a putut comanda o farmacie!Am inteles ca nu se mai gasea si mi-au adunat toate fiolele de prin toata tara.Am avut si multe de luat.......20!
miki-miki spune:
Daria ai un PM . Nu uita sa te loghezi de fiecare data ca sa poti citi PM-rile
Magdutza de la ce vine 10?. Ca tot am aflat istoricul nick-lui tau acum vreau sa stiu tot
Miki
Moniland spune:
Fetelor astept si eu vesti de la voi. Sper sa fie bune.
Adhnana, oarea ramane baietel pana la sfarsit ?
Daria, eu am avut 2-3 chiste dupa inhibare si inaintea stimularii si mi le-au punctionat dar nu laparoscopic ci prin metoda punctiei ovariene ce se face la FIV. A fost mult mai usor decat la laparo pentru ca in 15 min eram gata.
Carry, imi pare rau ca nu a fost cu reusita.
delfi, eu sper ca cu zambetul pe buze.
Kora, nu prea ma pricep, dar din amintiri pot sa-ti zic ca fetele au mai discutat si pare a fi progesteron cu estrogen. Dar mai bine studiaza problema.
Monica