FIV 121
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
madalina28 spune:
Aldolina vezi ca nu a fost asa rau.....ma bucur ca esti bine,cred ca si HSG o sa-ti iasa super si atunci sa te pui pe treaba poate iese natural.Ce nu as da sa las de marti
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nusy spune:
Anca, antibiograma ti-au facut pentru ureaplasma? De obicei,se trateaza cu doxiciclina, 2/zi timp de 10 zile.Si eu am avut si am scapat de ea asa.
Aldolina: as fi vrut sa te vad ieri, ca mi-a spus Aurel_Cris ca erai...dar nu m-am gandit s-o intreb cum erai imbracata,ca sa te recunosc.Ma bucur ca ai rezultatul bun la histero.Tu esti la Big M?Ca nu mai stiu, scuze...
Nusy
Aldolina spune:
Anca, vreau sa-mi fac HSG pentru a sta fara pitici pe creier. La noi totul functioneaza OK, este infertilitate inexplicabila. Incercam de 11 ani, am facut tot ce se putea face. In toamna fac si ultimul FIV (no.4). Spun ultimul pentru ca asa a recomandat dr., nu mai mult de patru, si sper din toata inima sa fie ultimul datorita reusitei. Daca nu, vom analiza alte variante (adoptie, donatoare de ovocite, etc) si bineinteles, voi continua sa incerc natural. De asta vreau sa verific inca odata trompele (am mai facut un HSG prin 1998) si daca se confirma ca totul este OK, nu pot decat sa sper in sansa mea si imi doresc ca Dumnezeu sa auda si mie vreodata ruga.
Aldolina spune:
Nusy, sunt la Cezara Bucur - o dr. super careia nu am ce sa-i reprosez in toti acesti ani de cand merg la ea.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aurel_cris/aurel_cris.jpg)
aurel_cris spune:
ANCA subscriu si eu la ce a zis Aldolina nu-i rau ca ai anticorpi pt CMV asa mi-a zis mie Cocei.Si eu analiza aceeasta pozitiva,stiu ca a zis ceva de genul daca ramin insarcinata sa fac testul iarasi pe la 3 luni sau cam asa ceva.
MADALINA28,ALDOLINA merci pt urari
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anca_sp_Wish/Anca_sp_Wish.jpg)
Anca Wish spune:
Nusy, da, mi-au facut si antibiograma. Pe 5 cand ma voi duce la dr. Cocei, prababil ca-mi va da tratament.
Aldolina, stiu cateva fete care au ramas natural dupa HSG. Nu ca ar desfunda trompele, dar cred ca ajuta putin.
Daca dupa HSG iti spune ca e ok, atunci, exista varianta ca ele sa fie permeabile dar nefunctionale (si asta se determina doar prin laparo) sau sa ramai cu aceeasi ceata --inexplicabila--.
Imi amintesc ca, acum cativa ani, imi doream, la un moment dat, sa gaseasca ceva (oricat suna de bizar) si sa scap de diagnosticul asta suparator si INEXPLICABIL. Incet, incet am aflat cauzele, am incercat sa re rezolv, dar...tot degeaba.
Asa ca FIV-ul mi-a mai ramas..
Moniland spune:
Aldolina, cum adica e indicat doar 4 FIV-uri? Care a fost explicatia dr? Oare daca nu reusesti din 4 FIv-uri restul le faci degeaba? Sau nu e bine pentru organism?
Monica
dream1971 spune:
Buna dimineata,
Nusy, Carry, Rubia, imi pare rau. Nu va pierdeti speranta si veti reusi! Data viitoare va fi cea norocoasa pentru voi toate.
Danyalo, Aurel Cris, Bafta multa stimulare si sa fie un FIV reusit.
Zouzou, Angelia, Teli, Kora, Moniland, Aldolina si sa ma scuzati daca am omis pe cineva va doresc o toamna "cu recolta buna" si sa va vad pe toate
Adhnana, felicitari pentru baiat si o sarcina usoara.
Pussi
Madalina28, iti tin pumnii pentru marti sa fie un test pozitiv
Aldolina trebuie sa reuseti. Totul pare in regula si nu vad motivul. Asa a fost si la mine. Toate analizele foarte bune si deci o infertilitate cu cauza necunoscuta. Trebuie sa se prinda bebe. Ramai increzatoare in sansa ta. Bafta multa.
Am citit discutia despre progesteron. Eu citind la voi am intrebat dr daca nu cumva cele 8 pastile de utrogestan/zi sunt insuficiente si am nevoie si de altceva de genul progesteron injectabil, gravibidon sau mai stiu eu ce altceva. A fost putin contrariat de intrebarea mea si mi-a zis ca daca vreau sa reusesc sa iau numai ce-mi spune el si nimic mai mult. Si am reusit. Eu in afara de utrogestan nu am luat nimic pentru sustinere si nici inainte... Am zis fie ce o fi merg pe mana lor. Poate pana la urma ce e mult strica...A fost o parere....
Eu va citesc zilnic dar va scriu mai greu. Zilele trecute am avut o mica sangerare care m-a speriat teribil. Bebe e bine dar trebuie sa stau in pat. Mi-e tare teama....
Va pup pe toate si va doresc sa veti puterea sa treceti prin toate greutatile FIV-ului victoriase si sa va vad cat de curand pe toate
Dream 9+
dream1971 spune:
In Belgia se pot face pana la 6 FIV-uri care sunt suportate partial de casa de asigurari. Pe cheltuiala personala poti face cate vrei...Nu vad de ce ar fi aceasta restrictie de 4....Am vazut pe un site ca in general sansa de reusita creste cu nr. FIV-urilor facute.
Bafta!
Dream 9+
Aldolina spune:
Moniland, explicatia este ca nu sunt sanatoase pentru organism atatea stimulari. Mi se pare logica aceasta explicatie, este normal sa existe riscul imbolnavirii de cancer la 'ceva' daca tot bagam atatia hormoni in noi. Intradevar am auzit si de 13 FIV-uri nereusite si al 14-lea reusit.....cred ca depinde de dr., poate de stimulare (usoara sau puternica), de medicamente, nu stiu.
Anca, la laparoscopia din 2001 a vazut ca sunt permeabile si functionale, anexita nu am facut de-atunci, nu vad de ce n-ar fi functionale in continuare, insa daca imi recomanda inca o laparo, o fac si pe aia fir-ar sa fie.