FIV 121

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Marrina, in principiu este dosarul pe masa la Fraila , dar dimineata dupa ce face prezenta, o poti intreba daca are dosarul sau te duci tu sa-l iei de la fete. Isi va da ochii peste cap, o sa-ti arunce o privire ucigasa, o sa-ti vina s-o , dar ce conteaza?

Dany, bafta multa , vorbim la telefon.
Ioana, pt II ASTAZI!

Shery 18+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor, din cind in cind mai intreu si eu, dar de citit va citesc.

Madalina sa fie cu II tin pumnii , vrem vesti bune.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

Neata! Vin cu raportul de dupa control. Azi, ziua 12 de stimulare (11 injectii) medicul s-a declarat satisfacut de foliculii mei, care se pare ca de ieri pana azi si-au revenit din lenevie si au luat-o iar la galop. Nu mi i-a mai masurat pe toti, ci doar s-a uitat la ei si a spus ca e in regula, facem punctia joi dimineata. Azi mi-a mai dat sa fac un Dipherelin, un Puregon de 100 (nu 200 ca pana acum), iar diseara la ora 21 Pregnyl de 10000. De abia acum incep sa am emotii. Cred ca intr-adevar conteaza foarte mult si psihicul pe care il avem. Eu am fost destul de stresata in ultima saptamana (musafiri, tata in spital, nepotel cu operatie de fimoza, mi s-a umflat un ochi si am facut alergie de la tratament, ceea ce nu mi s-a intamplat niciodata in viata mea) si cam in acea perioada foliculii si-au incetinit cresterea. Ieri, cand am vazut care e situatia, am incercat sa-mi impun sa ma calmez, si sa ma autosugestionez ca foliculii vor creste, ceea ce s-a si intamplat. Nu stiu, probabil aberez, dar totusi poate conteaza.
Deci, va rog sa-mi tineti pumnii, am intrat pe ultima suta de metri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

ella_72 eu sunt pacienta Prof Marinescu de vreo 2 ani. Am facut cateva inseminari nereusite si la un moment dat incepusera sa ma lase nervii. Asa ca am facut toate analizele posibile (inclusiv cariotip) si m-am programat la cabinetul dansului din Zorileanu. (vezi ca ai la inceputul capitolului toate datele si nr de telefon).
Acolo la cabinet are mai mult timp, asa ca am putut sa vb in liniste. Am hotarat impreuna sa mergem mai departe, adica sa facem FIV, asa ca imediat am inceput inhibarea avand in vedere ca aveam toate analizele gata inclusiv histerosalpingografie care era bine. M-a chemat a doua zi la spital, am facut histeroscopie (urata experienta) si la cateva zile am facut Dipheriline de 3,75. Dupa care au urmat restul.
Nu am ajuns niciodata sa vb fata in fata cu Dr. Cocei, doar la punctie si ET...cam asta e povestea noastra cu FIV-ul.
Eu am incredere oarba in Prof. Marinescu si daca te-ai hotarat sa faci cu dansul, te felicit si iti urez multa multa bafta!

Adhnana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Madalina, Ioana, Miha, Adina, Aurel Cris, Danyalo,

luckeu am luat Ac, dar nu Marvelon. CM mi-a venit la 4 zile, le-am oprit duminica si CM a venit joia!
cellu inteleg prin ce treci, asa eram si eu, cu mii de intrebari in cap! Ca sa ma linistesc imi faceam teste de sarcina de urina. Eu am avut noroc ca medicul a acceptat sa ma vada saptamanal si ma mai calmam !E totul ok, stai linisita! Incearca sa citesti doar carti haioase, filme la fel si eventual daca sti pe cineva dintre prieteni mai glumet invital la tine! E ff important moralul!

Noi suntem bine! inca ! Am sensazia ca-i simt in burtica(seara pe la 19-21) daca stau in pat!Maine facem morfofetala si poate aflam si culoarea celuluilalt carucior!

PUSSI 12+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

pe la voi , bafta multa pentru toate fetele care asteapta rezultatul, ma alatur si eu galeriei si abia astept sa fim

mona 9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelia spune:

Of of, prin cate emotii si incercari trebuie sa treaca omul ca sa-si vada un vis implinit...
cellu fii cuminte, nu te mai stresa, o sa fie bine.
aurel_cris tinem pumnii!!! si te sustinem, sa se prinda puiutii toti
Madalina, Ioana, Adina haideti cu vestea cea mare!
Miha2004 bine ai venit si sa fugi cat mai repede la Odisee
Andrao sa ai multi puiuti si de calitate. Bafta la punctie si ET!
Adhnana, Sheri, Pussi pupici pe burtik
zouzounaki frumoasa melodie...
Antosit pe unde umblii? Ca nu te-am mai vazut de ceva vreme...
Andicu a nascut? Sau mai are de asteptat?
Pupici la toate aspirantele si pe burtici la viitoarele mamici.
Angelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Madalina,Ioana,haideti cu vestile bune

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Am terminat de ornat tortul, sampania e rece, sunteti gata de Petrecere? Mai trebuie putintica rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Angelia sunt aici... in umbra va citesc in fiecare zi, dar pt. moment nu am noutati. Imi oblojsc ranile sufletului si incerc sa ma ridic, ca sa o pot lua de la capat.
Va pupic pe toate si sunt alaturi de voi!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput