FIV 121
Raspunsuri - Pagina 30
Sheritra spune:
Hai Madalino cu vestea cea buna, ca n-am voie sa ma stresez
Shery 18+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
pussi spune:
quote:
Originally posted by antosit
Angelia sunt aici... in umbra va citesc in fiecare zi, dar pt. moment nu am noutati. Imi oblojsc ranile sufletului si incerc sa ma ridic, ca sa o pot lua de la capat.
Va pupic pe toate si sunt alaturi de voi!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
anto te pupam toti 3
PUSSI 12+ din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Andrada.P spune:
Madalina28 Felicitaaaaaaari!!!!!! Sa ai o sarcina frumoasa si usoara!! E prima sarcina obtinuta cu congelati de care stiu eu! Ai spart gheata!
Andrada
Andrada.P spune:
Madalina dupa ce te dezmeticesti, imi spui si mie, te rog, ce tratament de sustinere ai facut? Ai luat cumva si Medrol (eu am o fixatie cu Medrolul si fac statistici ) Daca da, pe ce perioada ai luat?
Andrada
madalina28 spune:
Nu stiu care este cheia succesului meu,data trecuta din 2 embrioni unul de 10 si celalalt de 8 celule nu s-a prins si din cei 2 ramasi la decongelare unul este la mami in burtik.
Nu am facut nimic special,am mancat de toate de la sunca afumata ,la cartofi prajiti,de stat in pat nu prea am avut rabdare a doua zi de la ET eram cocotata pe cada ca fratele meu nu intinsese bine rufele sau cel putin asa mi se parea mie,am gatit, am sters praful, am spalat pe jos, am scos cainele afara din Z7,am tipat de cate ori ma enervau ai mei,in z8eram cocotata pe canapea stergeam un geam ca nu-l suportam asa cu zoaie de la ploaie,apa nu am baut 2-3lpe zi,acid folic uitam sa iau in fiecare zi,am alergat in z7 ca m-a prins ploaia la scoala de soferi,binenteles ca exam nu l-am luat.
Singurele lucruri de care cred eu ca a depins reusita este Dumnezeu in primul si primul rand,apoi cred ca cele 2 ore ste in pat la spital dupa ET,faptul am avut in permanenta 2 perne sub fund astel incat uterul sa fie mai jos decat bazinul si nu am mancat dulciuri deloc, deloc.
Va pup pe toate si va doresc sa treceti prin clipele care le-am trait eu astazi.Cele care sunteti gravi sa va ajute Dumnezeu sa va tineti pruncii in brate.Va multumesc ca existati.
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
nusy spune:
Andrada, si eu am o fixatie cu medrolul acum...asa ca,Madalina,spune-ne te rugam tratamentul tau de sustinere...Progesteron injectabil cumva? Utrogestan cate pe zi?
Nusy
madalina28 spune:
Am uitat sa-i multumesc inca o data dr.Bogdan Marinescu care este un om extraordinar cu un suflet mare si dr.Dascalescu,Anei si Florinei.
Eu nu am luat absolut nimic in afara de acid folic,cate un no-spa dimineata si seara preventiv ca nu ma durea nimic si cate un supozitor ucosin tot preventiv,2 utrogestan dimineata si doua seara iar intre un progesteron injectabil de 100mg.
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...