FIV 121

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ioana,Miha,Adina sa veniti cu cate II
Cellu multa bafta joi sigur o sa-l vezi pe bebe mai mare si mai frumos si cu siguranta sanatos.
Multumesc tuturor pt sustinere

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Ioanatugs,Madalina28, Miha ca sa fie cu noroc si sa veniti cu vesti mari.

Aurel-Cris sa mearga totul bine si sa fie un FIV victorios.

Danylo sa fie de bine...

Cellu cate saptamani ai acum? Stai linistita ca tot asa m-am simtit si eu. O sa fie bine.

Dream 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Aurel_cris multa bafta la ET si sa-ti traiasca puitii!!
Madalina28 si eu i-ti tin pumnii stransi, simt ca va fi bine si ca deja esti graviduta!!

Fete dragi, va multumesc la toate pentru urari si incurajari, sunteti minunate! Mi-e teama de ziua de maine, sa nu-i stric ziua sotului, venind cu un test negativ. As amana sa fac testul poimaine, in caz ca nu apar rushii intre timp, dar ma gandesc: daca e pozitiv - el sa nu se bucure, tocmai de ziua lui?? Si daca e negativ, nu cred ca ma pot preface ca totul e ok si nu vreau sa am fata de suparata. Of, nu stiu ce sa fac??

Cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

multumesc din suflet pt incurajari sa dea DD sa fim cu toate gravidute in curand.Madalina 28 tu cum te simti? nu stiu cum mai rezisti pana maine eu am deja emotii desi mai e o saptamana pana la test.si sa dea DD sa vii maine cu valoare mare.Cellu Doamne fereste,cum sa moara? cred ca esti foarte stresata si nu e bine, din cate am auzit si eu nu are de ce sa se opreasca din evolutie, daca ar fi existat riscul acesta nu ti-ar fi dat drumul din spital asa ca fii optimista si bucurate de sarcina o sa vina si starea de bine in rest eu de la punctie sunt cam unflata in burta si nu m-am desumflat dar si mananc mult,si nu am sunat dr sa ii spun pt ca nu ma doare si cred ca daca era ceva grav vedea la E.T voi ce credeti, a mai patit cineva? toate fetele si succes in tot ce faceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Miha nu prea mai am rabdare pana maine dar asta e ce sa fac.....am emotii mari mari care au inceput abia azi pana acum am fost cam aeriana.De simtit nu simt nimic nu ma dor sanii,nu ma doare burta,singurul lucru care il am daca stau macar 5min in soare ma ia cu ameteala,ceea ce pana acum era pt mine ca o incarcare de bateri. si bafta multa, saptamana viit sa treci la odisee.
Ioana adevarul oricum va trebui sa-l afli eu sper din toata inima sa ai un rezultat pozitiv si sa fie cel mai frumos cadou pt sot. si sa-ti traiasca sotiorul sa fiti sanatosi impreuna si cat de curand parinti.
Va pup pe toate.

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Angelia – multumim pt. dedicatie
aurel_cris- intalinire placuta maine cu puiutii—sa va placeti din prima si sa va lipiti asa…pret de vreo 9 lunisoare! Doamne - ajuta sa fie bine !
kitta, kora-multumesc pt. sfat …sincer…stiti ca eu m –am analizat si paraanalizat…dar acum m-am saturat…na ca am facut si rima !Daca o fi sa se prinda se prinde si fara astea..si daca o fi sa nu fie...asta este...nu mai fac nimic...gata...ce-o fi o fi!
Ioana- La multi ani pt. sotiorul tau maine... sa dea DD sa-i oferi cel mai frumos cadou ! Zau ca nu s-ar supara sa-i prezinti vreo II.
Flory, marina,dana.p. M Oana,Aldolina,cristal,pussici, zouzici,Delia-ce ai facut ai luat ?, nusy,dream
Miha2004- bine ai venit in clubul aspirantelor, mamicilor si gravidutzelor...iti urez sa nu stai prea mult pe aici si sa te muti repede la odisee!
Madalina — maine-i ziua cea mare ! Sa dea DD sa ne dai cea mai frumoasa veste! Tin pumnii si fac galerie de pe acum ! Maine pana seara voi fi cu gandul alaturi de tine si de Ioana !
AndraO- eu am facut azi a 11-a injectie de gonal… maine aflu daca mai merg sau nu…dar am observat ca unii foliculi( cei mari dominanti s-au incadrat in grafic…adica au crescut cu 2 mm pe zi !) Bafta multa in continuare !
Doamna de dinaintea mea de data trecuta de la eco…avea situatia ta…foliculii crescusera destul de repede in primele zile...ca apoi sa nu prea mai creasca...si i-a dat acelasi tratament in continuare!- te pup
Adhanana- pupam mamica de carucior albastru!
Shericutza- ne-am tot cautat pe tel..dar nu ne-am gasit! Cred ca tu m-ai sunat azi..iar eu ieri…ca am vazut un apel de la tine! Pupam burtica si doamna si domnisoara!
Adina- facem de pe acum galerie pt. vineri! Numai maine nu e vineri...si sper din tot sufletul sa fie o zi cu noroc...si sa ne faci si noua ziua mai frumoasa!
Cellu- nu te mai gandi aiurea-totul e ok…!de ce vrei sa-l superi pe bebe ?pupici

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

PUSSI
tie la cat timp dupa ce ai intrerupt tratam.cu Marvelon ti-a venit CM?
Eu sper ca in 2-3 z pt ca azi e ultima zi de Marvelon si in 8.06 tb sa incep tratam.de stimulare.Ce tratam de stimulare ai avut ?
KORA POP
tu ce AC ai luat de nu ti-a venit inca CM ?
CELLU
multa bafta si iti tin pumnii joi la eco !!!
MARRINA
Pupici la toate fetele !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Ioanatugs,La Multi Ani sotiorului tai...sa dea Dumnezeu ca de maine sa fie tatic
Cellu sigur tot e bine...ai sa vezi ce bebe frumos si cuminte vei avea
Madalina28,Ioanatugs,Miha2004
Adina1967,Aurel_Cris,Danyalo
dragele mele as mai sta,da nu pot..inca n-am dormit si e saseee...va pup pe toate cu drag...am sa intru spre seara sa deschid un nou capitol...pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu când vântul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi însa când este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Luni sunt programata la eco pentru inceperea tratamentului pentru FIv nr.2. Ma gandesc ca e nevoie de dosar ca sa vada Marinescu rezultatele anterioare. Aveti idee daca dosarul meu de la primul FIV va fi pe masa la madam Geta luni dimineata sau sa-i reamintesc la telefon sa-l aduca? Ce parere aveti?

cellu Numai maine nu e joi asa ca te vei linisti curand ca e sanatos!

aurel_cris Bafta la ET1 Sanatate si burtica de !

madalina28, Ioanatugs

luck Mai ai foarte putin si intri in linia dreapta. Bafta!

Mai merge cineva luni 11.06 la Giulesti? pentru absolut toate.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Madalina, Ioana, Miha, Adina, Aurel Cris, Danyalo,

Mergi la inceput