FIV 121

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Aurel_cris,Madalina,Adina,Ioana,tinem pumnii sa veniti numai cu vesti bune! Doamne ajuta!

Dany,bafta in continuare cu tratamentul

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

Aurel-cris bafta miine la ET si sa se lipeasca si sa stea 9 luni in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Dragelor, nu am timp deloc, nici de citit si nici de scris... Am intrat doar sa spun fetelor in focuri ca le tin pumnii!!!!

Madalina sper sa ne aduci super-veste maine!

Ioana sper sa fie semne de bebe ce spui tu, nu de CM!

Aurel Cris si pe mine ma luase raceala in timpul primului FIV. Am baut o cana mare de suc de lamaie(atentie, nu limonada, suc de lamaie nediluat ), am facut infuzie cu ceai de musetel si apoi am fost ca noua! Tin pumnii sa se dezvolte frumos cei 3 embrionasi.

toate FIV-oasele!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Aurel_crisurel, Madalina, bafta multa !
Ioana , ce semne frumoase ai, tin pumnii stransi sa fie cum vrei tu !
Dany, sa-ti creasca outele mari de tot si sa fie pline ochi

Noi suntem bine si va pupam pe toate si va transmitem numai valori bune si teste pozitive !

Shery 18+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

KoraPopDA, planul e sa iau Ac pana in 11.06 cand merg la eco si cu rezultatele analizelor din ziua 2. Apoi vedem ce urmeaza dar sper ca tratamentul pentru FIV. O sa-mi fac un progesteron dupa 7 zile de la ET (daca nu ma razgandesc pana atunci).

miha2004 Cred ca mai repede de 11 zile de la ET n-are rost sa-ti faci nici un test si dupa cum scriai parca in 11.06 e chiar ziua 11 si ziua cand faci betaHCG-ul.

Adhnana, Sheri, Aldolina

aurel_cris Sanatate si vesti bune!!!

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Adhnana am o rugaminte la tine......spune-mi te rog cum ai procedat tu cu FIV-ul....mai intai ai fost la Dr.Cocei sau la Big.M ?
Eu ma pregatesc pentru toamna si vreau sa stiu cum e mai bine sa fac...cu cine sa iau legatura mai intai....vreau aceeasi echipa.
Stiu ca tu esti o fericita .......ai reusit din prima si te "invidiez" pentru asta ( in sensul pozitiv) . Am vazut ca ai schimbat culoarea carucioareler.......nu conteaza....important e sa fiti sanatosi , si tu si bebe , sa duci sarcina pana la capat cu bine si sa-ti tii puiul in brate , sanatos....
In speranta unui raspuns.....

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Zouzou, multumesc mult,a reusit Adina sa rezolve si mi-a trimis PM.Multumesc si tie,Adina.

Aurel, Madalina,Dany,Miha: multa ,multa bafta!

Ioana: hai cu vestea cea mare,te rog!

Fetelor,eu sunt a zecea zi de menstruatie si imi curge rau de tot..ca in prima zi...Ce-i drept,am cam facut si efort saptamana trecuta,m-am apucat si am carat sacuti cu pamant,ca am " primenit" florile din balcon...si ,in loc sa-mi treaca,curge mai tare.Azi deja ma simt cam ametita,cred ca m-am " anemiat" putin, am sunat dr.si mi-a spus sa iau anticonceptionale Yasmine, azi 2 pastile,maine inca 2, si apoi cate una pana se termina folia. Si se va opri.Sa vedem.Ufffff! V-am zis eu..." toate bubele rele in c.... babei mele".

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Buna fetelor,
Zouzounaki sa va jute DD!
Madalina28, Ioanatuqs asteptam vesti bune!
Aurel-Cris, sa ti se lipeasca puiutii!
Danylo tinem pumnii!
Andrao, bafta in continuare, eu am avut 13 zile de stimulare (Puregon 200ui/zi) si 12 foliculi (6 si 6)
Miha2004, bine ai venit si sedere scurta. Iti urez sa fi de ziua ta!
Flori76, ref la hiperstimulare,in cazul meu, mi-am dat seama in ziua 10 de la ET, iar dr mi-a spus ca sarcina amplifica si intretine hipestimularea pana ce placenta, pe masura ce creste, va prelua functia ovarelor, care vor intra in repaus.

Fetelor, eu traiesc cu frica in san, daca s-a oprit BB din evolutie? Abia astept ziua de joi, sa merg la eco!
Nu ma simt bine si nu stiu pe seama cui sa pun starea de rau - hiperstimulare sau sarcina - sau amandoua. Ma doare stomacul, nu pot manca, am crampe, bineinteles nu am scapat de balonare. Abia pot sa mai iau pastilele! Nu am pic de voiciune, daca citesc, ma uit la TV sau stau pe net obosesc repede, daca ma duc la nani -NIMIC. Azi m-a durut si in zona uterului... nu ma inteleg! Oricum nu o sa ma linistesc pana joi.
toate fetele

Cellu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

IOANATUGS,MADALINA28 multa bafta pentru miine
MIHA iti doresc din tot sufletul sa ai un test pozitiv in minuta de ziua ta
ANDRAO(eu am facut 11 zile de stimulare),MICKY bafta in continuare la stimulare
ANDRADA.P am sa iti urmez sfatul,merci mult
ALDOLINA,FLORI,MARRINA,NUSY,ADINA va multumesc din suflet pentru incurajari
SHERITRA,ADHNANA,PUSSI va multumesc si va pup pe burticuta poate sa ia si la mine
CELLU trebuie sa stai linistita,nu te stresa
Ma simt mai binisor m-am dus la farmacie si am luat si niste coldrex 3 pliculete doar pt astazi,sper ca pina miine voi fi mult mai bine.Inca odata multe multumiri pentru sfaturi si ca sunteti alaturi de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Cellu,stai linistita,ca sigur bb e ok.Hai ca nu mai e mult pana joi si o sa te linistesti.Imi pare tare rau ca trebuit sa treci prin tot chinul asta cu hiperstimularea

Aurel_cris,stai cumintica in pat,bea ceaiuri si pregateste-te sufleteste ca maine sa te intalnesti cu puiutii .Noi ne rugam sa stea cumintei la mami in burtica 9 luni si apoi sa va bucure zilele pentru toata viata!

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput