Oare nu-i mai place mancarea mea ? Sau e altceva..
Raspunsuri - Pagina 12
principe spune:
annca,
declara pasaportul pierdut sau furat,dute la politzie,o sa primesti o constanta unde tu declari actul pierdut ,apoi te duci la agebtie si intri in evidenta cu numarul de pe buletin.
nu ai nici o copie de pe pashaport???te-ar ajuta mult,sau orice act unde tu ai dat numerele de pe pasaport .
bafta
A_Iulia spune:
Dar de fapt problema unde e, ca vrei tu sa schimbi data la care pleci sau crezi ca daca biletul e emis pe baza unui "nr de pasaport" n-ai sa poti circula doar cu buletinul?
Daca e a doua varianta, eu nu cred ca are vreo importanta nr. pe care l-ai declarat tu acolo.
Adina + Olivia 04.03.2004
Annnca spune:
Pasaportul mi l-a dat !
Il am !
Dar biletul e luat pe 14 august !
Eu vreau sa plec mult mai repede.
Am incercat sa fac o schimbare de data si sa platesc o diferenta de bani,dar am inteles ca nu se poata.
Ori plec in data de 14 august,ori pierd biletul.
Acum incerc sa-l dau naibii de bilet si sa caut altul,la o alta companie(adik sa cumpar altul) ca sa plec sapt viitoare.
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by Annnca
Pasaportul mi l-a dat !
Il am !
Dar biletul e luat pe 14 august !
Eu vreau sa plec mult mai repede.
Am incercat sa fac o schimbare de data si sa platesc o diferenta de bani,dar am inteles ca nu se poata.
Ori plec in data de 14 august,ori pierd biletul.
Acum incerc sa-l dau naibii de bilet si sa caut altul,la o alta companie(adik sa cumpar altul) ca sa plec sapt viitoare.
Never say never !
Bine ca ai pasaportul!
Ia alt bilet. Cu plecare maine daca poti. Si gata. Nu te mai uita in urma.
Adina + Olivia 04.03.2004
florinutza26 spune:
quote:
Originally posted by oana1177
acum, vine Marius si-ti vorbeste f frumos, incearca sa-ti deschida ochii si sunt convinsa ca a tastat degeaba; poate nu e pierdut, poate citeste altcineva si ia aminte..
Eu,eu,eu!!!!! Si eu am luat aminte!Marius
Guestus spune:
quote:
Acum 2-3 saptamani a avut iar un gest demn de un nebun.
M-a lovit pt ca il rugasem sa aprinda becul.Eu ma cam tem de intuneric si trebuia sa ma rog inainte de culcare,ca uitasem.
Si a facut ca toti dracii,ca el nu se ridica din pat.
Am fugit eu,am aprins becul si cand am vrut sa citesc rugaciunea,a rupt foaia,a inceput sa ma loveasca,ca eu citesc vraji.Are obsesie ca fac vraji.Asta i se trage de la fosta,care zicea ca e vraji,cand de fapt,ea era nebuna.
Si am inceput sa plang,plecand la calculator in sufragerie si urmand sa dorm in sufragerie.
Si ca sa isi bata joc de mine,a decuplat curentul in toata casa si m-a lasat in intuneric.
da e asa de grea si lunga rugaciunea de nu poti sa o tii minte?
si dupa ce l-ai rugat sa aprinda lumina urma sa-l trimiti sa-ti aduca ochelarii si apoi sa-ti faca un ceai.... de ce nu ai mers la baie sa te rogi?...nu cred ca avea EL ceva contra
Annnca spune:
Guestus,te rog scuteste-ma de replicile tale acide.
Tin un post special si nu vreau sa ma rog in baie,pt ca nu vreau.Multumit ??
Daca tu esti ateu,nu inseamna ca sunt si eu.
Ia hai,vezi-ti de treaba ta.Pa
Guestus spune:
Si cel mai mare domn dupa planeta ar exploda sa-l scoli din somn si sa stea sa-ti asculte rugaciunea...tu ce crezi?
Iar aia cu taiatul curentului e normal...el incearca sa te trateze de frica intunericului prin metode traditionale...nicidecum sa-si bata joc de tine.
Annnca spune:
Guestus.Nu dormea,omul..Om care de fapt nu e om.De abia ne pusesem in pat.
Si el e mai credincios decat mine..Deci nu era o problema.
Nu sunt f credincioasa din pacate.Sunt de aia care-si aduce aminte ca exista D-zeu doar cand da de greu...din pacate pt mine !!
Asa ca,te rog f frumos sa nu mai raspunzi pe topicul meu,pt ca o sa-ti ignor comentariile ! Multumesc.
Guestus spune:
quote:
Guestus.Nu dormea,omul..Om care de fapt nu e om.De abia ne pusesem in pat.
poate ca EL avea chef de 20 min de iubire...si tu aveai chef de 20 min rugaciuni...normal ca a explodat