Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

pussi mersi si tie de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by anacami

Buna!
Bafta celor care isi vor vedea puiul zilele acestea!

Am si eu o intrebare: cum este cu C.O., cate zile avem dreptul anul acesta-proportional cu nr. de luni lucrate? adica daca intru in concediu de maternitate din octombrie am dreptul la zilele corespunzatoare pana in septembrie inclusiv? sau C.O de maternitate (pana la cele max. 126 zile parca) se ia si el in calcul (cel platit cu 85%)? Presupun ca in concediul de crestere a copilului o sa intru de anul viitor (cel platit cu 6 mil)..Sper ca s-a inteles nelamurirea mea! multumesc anticipat!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Vezi la probleme legislative e subiectul acesta, s-a ajuns la urmatoarea concluzie: cf legii este proportional cu lunile lucrate, practic tine de politica companiei si/sau contract colectiv de munca. Mi-am intrebat sefii si mi-au spus ca mi-l iau pe tot, asa ca m-am scos, plus ca eu am 27 zile/an.

Tot acolo am citit ca s-a introdus de catre PNL o modificare a legii privind indemnizatia, adica cine are salariul mai mare de 8 mil si a lucrat si in anul dinaintea celui in care a ramas gravi, va primi 80% din mediile sal brute, cine are mai putin, ramane cu cat se da in prezent. A trecut de Senat, e la Camera Deputatilor.
Ar fi fain sa se aprobe, daca ar fi asa probabil ca ar intra in vigoare cu ianuarie 2008, Doamne-Ajuta!

Shery 17+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Aceasta e pagina:

http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=100923

Shery 17+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai si noi nu intram la legea asta daca se aproba de la 1 ian nu?

anca 16+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Sheri sper sa fie adevarat si sa se aprobe aceasta lege. DOAMNE AJUTA!!!!!!! Ca dc ar intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2008 eu zic ca am intra si noi ca atunci vom cere concediu de ingrijire al copilului. DOAMNE AJUTA! Mai auzisem de aceasta lege, dar la fel auzisem ca ar fi un zvon.

Anca 17+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

sherice bine ar fi as sta 2 ani in concediu !

PUSSI 11+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Asa si eu stau 2 ani acasa doar sa se aprobe

anca 16+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyamy spune:

Buna dragele mele. Sa-mi tineti pumnii deoarece maine merg la control. Am intrat in luna a 4-a. Credeti ca dr. poate sa-mi spuna si ce e? Voi la cate saptamani a-ti aflat? Cum stati cu vopsirea parului? Ati avut curajul sa-l vopsiti? Dar cu baia? Dus sau cada?
Va pup pe toate. O sa va povestesc dupa control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dyamyfelicitari pt. luna 4 si facem galerie pt. control
Eu am aflat sexul la 10 sapt. eco 4D!Un Titi e
M-am vopsit cu L'oreal casting, nu contine amoniac!
Baia la dus

PUSSI 11+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyamy spune:

SHERITRA Te sfatuiesc mai intai sa-ti iei co dupa care sa-ti iei medical(85%)Normal raportul de munca va fi intrerupt pe perioada concediului pana la 2 ani si nu de cm Eu de exemplu am fost in luna mai in co, o sa mai intru probabil in august, dupa care din noiembrie o sa-mi iau cm.
Sper sa-ti fi fost de ajutor. Acum in functie si de ce statut ai(ex functionar public., magistrat......)

Mergi la inceput