Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)
Raspunsuri - Pagina 6

ancadragoman spune:
Pussi cum te simti?
anca 16+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

bb_yasmi spune:
kiva, si eu am noculi la sanul drept, am avut si operatie, multe tratamente, dar de cand am luat utrogestan e mai bine, nu ma mai dor, nu ii mai simt. asa ar fi si normal pt ca utrogestanul contine progesteron, iar in toate tratamentele folosite contineau utrogestan.
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!! 17+ mami de baietzel sau fetitza
???
poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

bb_yasmi spune:
sa speram ca joi!! daca nu sigur peste vreo saptamana!! parca akuma nu ma mai prea intere atata ce e cat am intere de tare sa iasa bine TT si eco morfofetala. akuma asta ma streseaza, ca am citit atatea!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!! 17+ mami de baietzel sau fetitza
???
poza eco bb si burtik

Anne_Ma spune:
Joi, cand ma intorc de la eco, pun tote pozele pe care le am cu BB pana acum.
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png11+

Sheritra spune:
quote:
Originally posted by RGE
[nu mai doare pe nimeni spatele???
ROXANA19+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
Si pe mine ma doare spatele, mai ales seara, probabil ca fac mmai multa miscare atunci si-n wk, daca ma aplec de doua ori ma vait ca o babuta. Cica apasa bebe pe nervul sciatic

Shery

my precious
eco-uri
burticuticuta

anacami spune:
Buna!
Bafta celor care isi vor vedea puiul zilele acestea!
Am si eu o intrebare: cum este cu C.O., cate zile avem dreptul anul acesta-proportional cu nr. de luni lucrate? adica daca intru in concediu de maternitate din octombrie am dreptul la zilele corespunzatoare pana in septembrie inclusiv? sau C.O de maternitate (pana la cele max. 126 zile parca) se ia si el in calcul (cel platit cu 85%)? Presupun ca in concediul de crestere a copilului o sa intru de anul viitor (cel platit cu 6 mil)..Sper ca s-a inteles nelamurirea mea! multumesc anticipat!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

pussi spune:
anacamieu l-am luat tot, la concediu de odihna ma refer, in martie cand am facut FIV-ul! Si din cate stiu se da tot legal, nu are importanta ca esti , dar mai intreaba, sa vedem ce-ti spun si fetele!
ancutamultumim, suntem bine..nu ne mai doare nimic si asteptam injectia
RGE, Sheripe mine ma doare spatele cand stau mult in picioare ....si cu aplecatul la fel, e groajnic... nici sama incalt singura nu pot
anne ma asteptam pozele
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

bb_yasmi spune:
anacami, intra la legislative, acolo e un subiect unde am raspuns mai multe gravi!!!
_
???
poza eco bb si burtik

catus76_ro spune:
salutare burtici!!!
zilele astea nu am mai apucat sa intru prea mult timp pe net , dar macar am citit in fuga ceea ce ati mai scris!!!
vad ca s-au discutat multe....
si eu o sa merg peste vreo 2 sapt la o eco..oare la 13 sapt se va vedea daca e sau
???? eu sper sa vad....de abia astept!!
sambata iar am avut greturi plus ca m-am trezit cu o durere mare de cap...toata ziua am stat la racoare in casa si am mai adormit din cand in cand....bine ca duminica am fost ok!
Eu am ramas insarcinata la vreo 9 luni dupa pauza de 3 luni de dupa anticonceptionale...tocmai cand ma hotarasem sa merg la dr sa vad care e prob
cu sanii mei e ok, nici o scurgere doar vinisoarele sunt mai colorate si in ca nu au crescut
nici in greutate nu am luat intr-o luna decat 0,5 kg!!
Sper ca toate sunteti bine si aveti graja de voi si de bebeii vostri!
10 saptsi 5 zile!!!