Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

pe mine ma doare spatele !
in toate felurile
uneori numai jos, la noada
dar cele mai dese dureri sunt sub omoplati si zona taliei , adica a rinichilor
ca o presiune tensiune
destul de neconfortabila
merg azi la medic si o sa-i spun
dar nu cred in solutii minune
nu e o durere mare de tot si nu e tot timpul ! ma straduiesc sa o suport cu stoicism

kiva14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Salutare, fetelor!
Am cam ramas in urma cu cititul la ce ati mai postat voi pe aici si nici nu cred ca pot recupera in ritmul pe care-l am la servici. Cred ca va trebui sa incep sa-mi mai iau medicale, ca vad ca la mine nu se gandeste nimeni. Saptamana trecuta am ajuns 3 zile la rand la 11 noaptea acasa de la servici franta de oboseala si cu o stare de boceala ca-mi plangeam singura de mila ce fara de noroc sunt. hahaha . M-au gasit pe mine, femeie insarcinata sa particip si la niste dineuri si mi s-au umflat picioarele de am umblat pe urma numai in tarlici. Acum m-am mai linistit un pic cu treaba si-am bagat un oki si pe la voi, chiar simteam nevoia sa mai fiu cu cineva care trece prin aceleasi stari ca mine.
Creem, si au am avut aseara o scurgere din sanul drept. M-am documentat si-am vazut ca nu-i nici o problema. Se numeste colostru si apare la unele femei insarcinate dupa primul trimestru. Chestia asta cica o sa ne curga si la inceput dupa nastere si este foarte hranitoare pentru bebe si ii intareste sistemul imunitar. Dar daca o sa ne tot curga pana nastem, cred ca-i imunizam mai intai pe tatici. hihihi. Asa ca nu va ingrijoraryi daca o sa aveti astfel de scurgeri, sunt normale.
Va pup si sa fiti linistite
Cata 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si pe mine ma doare spatele,si noada,mai ales seara cand ma bag in pat,iar ieri m-a durut toata ziua in partea stanga sub coaste.

anca 16+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

creem mie imi curge un lichid transparent, dar putin si din ambii sani.
adalia eu dupa ce am incercat vreo 8 luni la liber sa zic asa dar cu ciclu f neregulat, am avut noroc in prima luna cand am mers la monitorizare la dr, dar mi-a facut pregnyl sa se sparga foliculul pe care il aveam ca nu mai crestea.

roxana pe mine ma doare spatele de mor, si soldul si tot, nu pot sa stau prea mult in fund, desi la servici tb sa stau 8 ore, dar nici prea mult in picioare. Sambata m-am apucat de calcat si ghinionul meu ca udasem mai multe camasi ale sotului si a tb sa le calc dar eu deja nu mai puteam sa ma tin pe picioare, si apoi nu mai puteam merge din cauza soldului stang. Dar ti-am mai spus ca eu pana acuma am pus durerile astea pe seama pb-lor pe care le am eu la oase (spina bifida si inceput de artroza la oasele bazinului pe partea stanga, dar se pare ca sarcina accentueaza aceste dureri.

Anca 17+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

dar intepaturi in sani are cineva?
mi-e cam teama ...eu am mai avut pb inainte de sarcina cu sanii
mamografii , ani de zile , emotii si pana la uram am ramas la "mastoza chistica"
acum , mi-au crescut sanii f mult , sunt tari , tensionati , si pe margini dor la atingere
asta nu ar fi nimic
dar simt niste sageti ascutite si uneori f dureroase
si pe prospectul de la utrogestn scrie ca tb verificati sanii inainte ! mie nu mi i-a verificat nimeni ! si am luat la utrogestan!!! cate 6 pe zi ,oral!
voi simtiti asa ceva?

kiva14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCA eu nu aveam astfel de dureri..dar deja nu mai suport..cand ma gandesc ca tre sa stau jos sau in pat ma apuca crizele ca stiu ce dureri am

ROXANA 19+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Darleena, alfa_anca, bb_yasmi si creem va multumesc mult pt explicatii....acum am inteles ....cred ca dr nu intelegea ce intrebam eu...de grabita ce era....Deci mie mi-a dat sa fac acea eco morfo de 14-18 sapt care e diferita de cea 3D de la 20-23 saptamani....

Cred ca o sa o schimb si eu....nu mi se pare normal....sa stau 5 min si gata...si ii dau si bani de fiecare data logic...Dar eu vreau tot o doctoritza ca mi-e rusine la barbati...

Mi-a placut mai mult de asistenta ca ea mi-a dat sa fac si analiza secretie...ceva care se ia cica si din col...etc...

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dany eu sunt la un dr care sta fff mult de vb cu mine si imi explica tot ce il intreb,eu zic ca este f important sa ai un medic cu care sa fii pe aceasi lungime de unda.

anca 16+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Dany cu placere.
Si eu sunt de acord cu Anca, trebuie sa ai o relatie buna cu dr. tau. Sa simti ca ai incredere in el, iar increderea ti-o capata prin dialog.
Un doctor grabit, chiar daca e foarte bun, nu te ajuta cu prea multe.

16+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by dany26

Darleena, alfa_anca, bb_yasmi si creem va multumesc mult pt explicatii....acum am inteles ....cred ca dr nu intelegea ce intrebam eu...de grabita ce era....Deci mie mi-a dat sa fac acea eco morfo de 14-18 sapt care e diferita de cea 3D de la 20-23 saptamani....

Cred ca o sa o schimb si eu....nu mi se pare normal....sa stau 5 min si gata...si ii dau si bani de fiecare data logic...Dar eu vreau tot o doctoritza ca mi-e rusine la barbati...

Mi-a placut mai mult de asistenta ca ea mi-a dat sa fac si analiza secretie...ceva care se ia cica si din col...etc...

14+

eu stiu asa:
eco morfo fetala se face in fiecare trimestru:
trim. 1 sapt. 11-13
trim. 2 sapt. 20-23
trim. 3 sapt. 30-33

deci eu am inteles ca dr. ta te-a trimis la eco 3D pt. ecografia ce se face inainte de TT!

Din cate stiu eu la fiecare meofofetala, corespunzatoare fiecarui trimestru se masoara anumite "chesti" care se dezvlonta in perioada anterioara si care conform unor statistici trebuie sa se incadreze in anumiti parametri. De exemplu: pliul nucal trebuie in sapt. 11-13 sa fie mai mic decat 3 mm!

ramo ai o burtica superba!!
anacamima bucur ac cei 2 Bb-ici ai tai comunice

PUSSI 11+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput