Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Salutare burtici si pitici!!!!
Ramo, tin sa te anunt ca arati enervant de bine!!! Tine-o tot asa! Ca sa fie copilul sanatos, nu este nevoie ca mama lui sa puna pe ea 1 tona!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adalia eu am ramas insarcinata dupa un an si jumatate de incercari.Am vazut ca nu raman si am inceput analizele inclusiv HSG,unde au descoperit trompa stanga infundata si dreapata s-a desfundat in momentul in care au introdus substanta de contrast.Am rtams in luna in care am facut HSg,am avut noroc

anca 16+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Anne multam.Ieri am implinit 2 ani de casatorie,si tocmai m-am imbracat sa mergem la pizza.Si am zis hai sa-mi fac niste poze cu burtica,ca nu mi-am facut pana acuma.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel17+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Neatza gravidutzelor....

Offffffff.....sunt tare trista....doctoritza mea e mereu f grabita cand merg la consultatie...incepe sa nu imi mai placa deloc...[?

Am fost ieri la ea....m-a intrebat daca e ok totul....am zis ca da....m-a urcat pe masa ...mi-a acut un mic control si gata .....apoi am intrebat-o cand trebuie sa ma programez pt 3D si ea cica intre sapt 16 si 18 Si am ramas uimita rau ca eu stiam ca se face prin sapt 20...nu asa era? NU mai inteleg nimic....

Si o asistenta mi-a dat trimitere la MedLife pt "eco morfologica fetala 14-18 sapt" (asta inseamna acea 3D???) si mi-a zis sa imi fac si triplu test dar dupa ce fac aceasta eco....

Deci am plecat de acolo f confuza...

Va rog daca ati inteles ceva din ce v-am zis ajutati-ma cu niste lamuriri....(la intrebarile Bolduite)

D-rii vostri stau mai mult de vorba cu voi cand mergeti la control?!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

dany dc te-ai trimis sa faci TT iti tb inainte ogligatoriu o ecografie morfologica, iar TT se face intre 14 si 18 sapt, asa ca de aceea te-a trimis acuma. Dar dc esti nelamurita la dr ta, intreab-o mai multe. Eu asa fac, nici dr meu nu imi spune mare lucru, dar ce urmeaza sa fac imi spune el nu il intreb eu, dar dc am intrebari nu ies din cabinet pana nu i le pun pe toate si chiar imi raspunde, chiar dc la usa lui poate sunt 15 femei.

Anca 17+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Dany cred ca doctorita ta se referea la morfofetala de trimestrul I, ecografie care se foloseste pentru TT.
TT-ul se face intre 14-18 saptamani. La aceasta eco se masoara pliul nucal si se inregistreaza prezenta osului nazal.
Cred ca termenul 3D pe care l-ai amintit nu e prea edificator, pentru ca ecografiile pot fi facute 2D, 3D sau 4D, asta in functie de ecograf.

Ecografia morfofetala de trimestrul II - cea la care cred ca te refereai tu - se face incepand cu saptamana 19 de sarcina si este foarte importanta, pentru ca acolo se masoara toate organele bb-ului, si se pot depista eventualele malformatii.

16+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Dany, eu stiu ca morfo fetala propriu-zisa se face intre 18-23 de sapt, iar triplu test se face intre 16-18 sapt (din cate stiu eu ), dar inainte se face eco, nu dupa!!!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

17+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Danny, sa stii ca poti sa faci echo 3D si intre 16 - 18 saptamani, mai ales daca faci si TT. Dar se mai face o echo morfologica de trim II intre sapt 20 - 24, acolo ti se spun mai multe detalii despre bebe. Eu mi-am facut o echo morfologica si in trim I la 11 sapt pentru Dublu Test, dar mi le fac si pe acestea doua. La 16 sapt(cand o sa-mi fac si TT) si apoi la 22 sapt.
Doctorii la care merg acum stau de vorba cu mine, sunt foarte foarte calmi, imi raspund la orice intrebare< la inceput am fost si eu la unul care m-a tinut 5 minute, mi-a zis ca e totul ok si gata. Si am plecat de la el, dar nu numai asta a fost motivul - nici nu-mi placea de el, mi se parea cam ingamfat si parca nu puteam sa vb liber.
Acum sunt foarte multumita de dr.

Tu faci cum crezi, dar poti sa mai mergi la un dr. sa ai si o alta parere!

Fetele, va intrebam mai demult, prin cap celalalt - daca v-a curs ceva din vreun san? Mie imi tot pica ce cateva zile ceva din sanul stang. Dar din dreptul nimic. Vroiam sa stiu daca ati avut si voi asa ceva, pana ajung eu la dr sa intreb.

Pupici
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ADALIA eu am ramas la o luna dupa ce am renuntat la AC..
nu mai doare pe nimeni spatele???

ROXANA 19+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nu roxana, ma doare doar burtik un pic!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

17+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput