Mamici de noiembrie-decembrie2007(28)
Raspunsuri - Pagina 8
adalia spune:
quote:
Originally posted by dyamy
Buna dragele mele. Sa-mi tineti pumnii deoarece maine merg la control. Am intrat in luna a 4-a. Credeti ca dr. poate sa-mi spuna si ce e? Voi la cate saptamani a-ti aflat? Cum stati cu vopsirea parului? Ati avut curajul sa-l vopsiti? Dar cu baia? Dus sau cada?
Va pup pe toate. O sa va povestesc dupa control.
dyamy, se prea poate sa aflii ce porti in marsupiu:). eu nu am aflat inca, si am 15 saptamani plus. dr nu era sgura, de aceea nu mi-a zis. de vopsit nu ma vopsesc, doar suvite imi fac, pt ca in acest caz vopseaua nu ajunge pe scalp, si deci nu ajunge nici in sange..baita nu prea fac, doar dus. dar cad fac baita, temp apei nu trebuie sa fie mai mare de 37 gr.
succes maine la control
adalia
15+
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by dyamy
SHERITRA Te sfatuiesc mai intai sa-ti iei co dupa care sa-ti iei medical(85%)Normal raportul de munca va fi intrerupt pe perioada concediului pana la 2 ani si nu de cm Eu de exemplu am fost in luna mai in co, o sa mai intru probabil in august, dupa care din noiembrie o sa-mi iau cm.
Sper sa-ti fi fost de ajutor. Acum in functie si de ce statut ai(ex functionar public., magistrat......)
Pai asa ma gandisem si eu, deja l-am halit jumate, mai iau si-n august ca re-zugravesc casa, si se duceodihna mea
.Pai daca aproba acest arif de indemnizatie, voi sta trei ani acasa, pe motiv de "munca la domiciliu pt bb2"!
Shery
17+
Alesiamy precious
eco-uri
burticuticuta
oana_r spune:
daca se aproba,ar trebui sa intu in CM 126 zile din 3 septembrie,ca sa intru in Concediu crestere copil in ian 2008.
17+ si matei 
bebe2 
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
pussi spune:
mie sa-mi dea 4 ani..ca-s 2
, daca voi ii faceti pe rand e primiti 4 ani.....dar eu ma simt dezavantajata
PUSSI
11+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Victo spune:
he he..pussii..ai tu dreptate intr/un fel..da noi trecem de 2 ori prin vomitaturi..greturi..perfuzii- care cum ii e norocul...plus umflat dezumflat burta...
apropo de vomitaturi..a dat Domnu sa pot spune si eu ca ma simt mai binisor...adica great mai imi este, dar nu mai vomit asa mult si nici asa des.adica chiar am zile cd nu vomit!!! va dati seama????
Ramo, cam asa e si burtica mea de mare. in week-end va veni sotu la mine si o sa imi fac si eu poze. de postat..mai vad eu cum se face.
mai, dar v/ati facut de cap cu papanasii ceia...:)
uff, mai fetelor...am si eu deocamdata un mic necaz..vedem peste 2 sapt dc nu se face mare- fratelui meu, care face in aug 18 ani- i s/a prelevat o proba de tesut pt biopsie...mie nu/mi miroase a bine, dar Doamne ajuta sa fie bine..ce pot sa zic mai mult...
e un buboi crescut pe umar, pe care dr nu l/a operat.
asa se face cd e cazul de asa ceva? se trimite intai la analiza sau se si extirpa zona afectata?lui nu i/a extirpat/o.
18+ si gimnastul/a
creem spune:
Multumesc de raspunsuri!
Doamne ce dureri de spate si de noada am, de vreo doua zile..si cel mai nasol durerile de cap. Nu stiu daca aveti, sper ca nu, ca e groaznic. Inainte sa fiu gravi luam imediat nurofen forte si gata, dar acum simt ca imi pocneste capul de durere si nu pot sa iau nimic.

Abia astept sa-l vad si eu pe BB vineri! Mi-e dor de el
Pupici
15+
ancadragoman spune:
Creem pe mine ma durut capul 2 zile intr-una si nu am luat nimic,am suportat eroic.
Victo sper ca o sa fie bine cu fratele tau
Fetelor azi l-am sunat pe dr si mi-a zis sa ma duc maine sa imi dea reducerea de program la 6 ore.
Asta afecteaza alea 126 de zile?
anca
16+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
pussi spune:
nu mi-ati spus ce tare doare gravibinonul
PUSSI
11+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Kiva spune:
vin de la dr !
placenta jos inserata...poate mai urca
in rest ok
si m-a certat c aam luat 2,5 kg in cele 14 saptamani....
mi-a suprimat vitaminele
voi cat ati luat ?
kiva
14