***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (65)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Petit Ange ,pt buricut am folosit spirt ,iar pt taietura(nastere normala) ,am vazut la fetele din salon ca foloseau carpicon...te pup si iti doresc nastere usoara...Ma bucur ca si cu Arthurana e totul bine si daca nu a mai scris aici...Oare cat de greu ii e Laureicatu,ori Mseccu cu 3 bebei?de fiecare data cand mi-e greu,ma gandesc la ele,ce greu le e sa se imparta cand plang bebeii...Si inca ceva...ce nu stiati...cat am fost in spital sotul meu mi-a adus pe ipod postarile voastre...ca nu mai puteam de dor...dupa ce l-am intrebat cum e fetita....i-am spus sa va scrie....chiart ca sunteti prietenele mele...M-am gandit mult la voi...si tot il intrebam cum e ,cine a mai nascut...(sa vedeti ce frumos imi povestea de contractii si pierderi de dop).....Am stat in spital 17 zile,dar oricum,tot cu voi am fost...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

pauly, byu, chris multumesc mult pentru aprecieri la adresa filmuletului
si intr-adevar chris sunt foarte fericita...si nerabdatoare...cred ca am mai comentat dupa ce ai postat pozele dar simt nevoia sa ti-o mai spun o data: ai o familie de vis! (la poza din baie am plans)
iar pulovarasele tricotate sunt doar o mica parte, i-am facut mult mai multe...deh...stau acasa din martie....si simteam nevoia sa fac ceva pentru el...sa simta ca il iubim si-l asteptam...
si acum o sa ma apuce nostalgia carte sfarsitul sarcinii...
va spun de acum ca in zilele urmatoare nu stiu ce se va intampla...
nu stiu ce as fi facut fara voi!
eram asa de speriata la inceput, desi ne dorim enorm de mult copilul asta...parca numic nu mai conteaza, tot univesrsul se invarte deja in jurul lui!
e foarte important sa stai de vorba cu persoane care trec prin aceleasi stari ca si tine...si la orice am intrebat a fost intotdeauna cineva pe faza sa-mi raspunda
va multumesc ca existati!
pt toate mamicile si burticile din odisee

mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
AMR 5 zile...pana la internare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Michigan,esti o draguta...acum fac gartul bebelinei si iti scriu cu o mana...o sa fii o mamica de nota 10...si tu Chiqui si noi toate(ca nu degeaba am scris aici)...Pauly,tu cum mai esti?dar tu Poohy?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

chris27 eu astept cu sufletul la gura controlul de sambata cand hotaram cum se va naste bebelina.colul e sters inca de acum o sapt dar inca sta cumintica.doctorul meu pleaca din tara in data de 11 iunie si dat fiind faptul ca ,colul meu e "pe terminate" am decis ca luni sau marti sa incercam fie o nastere naturala fie o cezariana, depinde mult de eco de sambata.sincer abia astept sa-mi vad puiutul din burtica.
cand mai ai timp sa ne mai pun poze cu micuta Daphnee , ca ii o dulceata de bebelus.

fetele nu stiti nimic de kay?nici de elteka?

37+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

kay, saracuta, nu a nascut.... nu stiu de ce s-a amanat, a zis ca ca va ajunge diseara acasa si o sa ne povesteasca prin ce a trecut!

michigan, mi-a placut filmuletul!

Andreea 36+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_da spune:

Buna dragi mamici si burtici!

Si eu sunt noua( mai ales ca nr de mesaje scrise). Vi le citesc pe-ale voastre, iar azi chiar e o zi aglomerata. Ce bine e sa ai prietene care sa te sustina!! Care trec prin experiente asemanatoare.

M-a impresionat f mult povestea nasterii la Miniuta si mai ales ce a patit dupa. Si eu ma cred mare si tare, dar nu se stie ce va fi. Iar sotul meu nu prea o agreaza pe mama mea. Si eu mi-as dori sa o am alaturi; cred ca el va accepta pana la urma sa vina la noi.

Felicitari mamicilor : bebei sanatosi si mancaciosi, nastere usoara burticilor!!

A_da 36 + cu BiancaDPN 25.06.07,

dar programare la cezariana 21.06.07, Dr Nayel Isreb Spital CFR 2

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

mesaj de la Liviana: Am nascut cu cezariana.Bb e bine. la neonato, l-am vazut doar 5 min. Eu sunt in refacere si nu pot merge-poate maine.

ancamari felicitari pentru bb si bine ai venit acasa.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

ancamari bine ai venit acasa si ca ai scapat repede de statul in spital. la mamica si prichindelul andrei si de-abia astept sa ni-i plimbam prin parc :).

michigan tare frumos filmuletul. m-am amuzat ca am si eu o poza fata in fata cu tati, masurandu-ne burticile... pe vremea aia erau egale, slava domnului ca numai a mea a crescut

chris27 fata, mesajele tale ma impresioneaza mereu. si sa stii ca eu sunt sigura ca nu esti o mamica urata, nu ai cum cu asa un suflet.

maine merg si eu la dr sa vedem ce face bulinutza. sper sa vina mai repede.

pupici la burtici si mamici

38+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, fetelor!

FELICITARI, liviana, didialex, monytza! recuperare grabnica, bebelani sanatosi si voiosi si mancaciosi!!!

elteka, si kay, pun si eu majoretele pentru voi (desi se prea poate ca elteka sa fie deja buna de felicitat!

am reusit sa citesc cateva pagini din capitolul asta, dar inca mai am de recuperat. oricum, va multumesc mult ca mi-ati citit povestea, nu am scris-o ca sa impresionez pe nimeni, dar cred ca e bine de stiut ca se pot intampla multe...eu am avut parte de o nastere foarte usoara, de fapt, dar am avut ghinion ca asistentele alea din spital, cu toata bunavointa, m-au invatat o gramada de lucruri, numai esentialul nu. ei, acum ce sa zic, poate ca daca aveam mai mult curaj, as fi reusit si sa alaptez. acum asta e, noi sa fim sanatosi si restul vine de la sine.

cris27, sa stii ca si eu am aratat ca naiba (inca nu mi-a trecut), chiar aveam o privire de-aia de schizo...ma vedeam in oglinda si ma speriam. ai mare grija cu mancatul asta. la mine lipsa meselor regulate a dus la epuizare. stiu ca multe fete rezista fara mancare, eu din pacate clachez repede la nemancat si nedormit. poate gasesti pe cineva care sa iti gateasca, si sa mananci macar de doua ori pe zi...inteleg ca mai ai un copil, deci e clar mai complicat...imi pare rau, dar sper din tot sufletul sa depasesti criza asta. nu te mai gandi ca esti ca un zombie, asta o sa treaca. pe mine dr m-a pus sa reincep deja pilulele, ca sa isi revina progesteronul la nivelul normal. si eu iau in continuare vitamine, in speranta ca imi voi reveni mai repede.

am vazut ca ati vorbit de ceaiul de zmeura. noua moasa ne-a zis ca asta ajuta mai mult in timpul travaliului, ca iti relaxeaza tesuturile si te dilati mai usor si mai fara dureri, dar cica nu ar declansa nasterea.

in legatura cu ceaiul de lactatie, in spital ni s-a repetat de o mie de ori sa nu bem mai mult de o cana doua pe zi, nu mai mult, ca altfel poate avea efecte adverse. m-am mirat si eu sa aud asta, mai ales ca pe punga pe care mi-o cumparasem eu scria ca trebuie baune cateva cani pe zi, pana la sase...

in legatura cu vindecarea epiziotomiei, sau diminuarea durerilor. mie mi-au dat la spital niste comprese cu ceai de arnica (nu stiu daca asta e denumirea si in romaneste) scoase de la congelator. in primul minut de la aplicare era naspa rau, dar apoi ma simteam mult mai bine. moasa care ma viziteaza acasa mi-a zis ca as putea sa imi fac si eu comprese cu ceai puternic de musetel (puse in congelator). inca nu am incercat, pentru ca acum aplic crema capricorn, si ma simt mai bine.

cam atat pentru azi. va pup si va doresc numai lucruri bune.

si mult curaj celor ce sunt in asteptare.

mamica lui david (21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Paflo, DidiAlex, Florentina Roman, Madi, lavini, multumesc mult pentru incurajari. Nu stiu daca am epuizat toate metodele de stimulare dar astept sfaturi de la felete care au trecut prin asa ceva si au reusit.

Liviana,Didialex ,Poohy, Monytza felicitari ptr bbei, sa creasca mari si sanatosi!!!

Andrada insanatosire grabnica!!!!

O intrebare: cand avem voie baie in cada (a nu se intelege ca am renuntzat la spalat, doar ca m-am saturat de dush)...ca tare ii mai duc dorul? Tb sa astept acordul medicului dupa controlul de la 6 saptamani?

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput