***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (65)
Raspunsuri - Pagina 27
poohy spune:
Chris
, ce sa fac, pierd timpul, ma enervez ca nu mai sunt in stare de nimic (noroc cu mama ca ma ajuta). Chiar ma gandeam la tine (si la celelalte mamici) cu doi puiutzi mici - cat de greu trebuie sa fie. Acum fiind singura am putut sa ma rasfat in sarcina, dar la o a doua sarcina, imi dau seama ca nu se mai pune problema
Sobi, merci de vestile despre Kay. Saracutza de ea, se joaca cu nervii ei! Stii cumva de ce a schimbat doctorul - de la Tutunaru la Vladareanu?
Lulu, nu am nascut!
Dar sa ai tu si Chris si Dianalaura gura aurita si sa nasc maine. Maine aniversam un an de casatorie (de la civila), pe 3 avem un an de la religioasa... Si tot maine 5 ani de cand eu si sotzulache suntem impreuna. Sotul este si stresat ca era sigur ca vine bebe pana maine - si acum e suparat ca nu are nici un cadou pregatit. Ca parca de cadouri imi arde mie acum 
A_da, bine ai venit
! Te-am trecut in listuta
Liviana, recuperare rapida!
Elteka, 

Probabil ai nascut deja! Sper sa avem vesti la noapte cand se face dimineata in Japonia, daca Ralucami
afla ceva
Michigan, foarte frumos filmuletzul!
Miniuta, sau cine stie - ca saraca Miniuta nu cred ca are timp de citit - ceaiul de zmeur trebuie baut in timpul travaliului, sau ajuta si daca este baut inainte?
Anca
40+3 
poze
bebelusa
chris27 spune:
adinel si Miniuta,sa stiti ca am ras cu lacrimi!Nu stiu de ce...si daca ma gandesc prea mult o sa plang....Chiar nu e de gluma cu depresia asta...Cineva m-a intalnit astazi si mi-a zis sa-i transmit felicitari surorii mele pt nastere!Intr-un fel e magulitor....dar cand imi amintesc de aseara si de cat de apetisanta ma simteam...mi se taie filmulAl meu a pus mana pe mine...si apoi....m-a intrebat ce e acolo...era osul meu...creasta iliaca(soldul),,,nu credeam ca poate creea inhibitii...Si osul de la piept...Sa fiu asa jalnica?Al meu m-a asigurat ca-l deranjeaza doar din motive medicale...Am avut acum 7 ani probleme medicale grave ce m-au determinat sa intrerup liceul un an(trombocitopenie ideopatica)...eram foarte slaba atunci si era vorba ca e gata tot cu mine...Si dupa 2 ani ne casatoream....si aveam primul copil...fara medicamente pt sange...fara nimic desi toata lumea stia ca boala mea e asociata cu leucemia...si ca va reveni din cand in cand...Cezariana am facut-o fara teste de coagulare,fara a anunta nimic....Mi-era teama ca daca o sa spun ceva ,voi atrage raul...el oricum a venit!Oricum am invins de doua ori,,,eu care nu aveam sanse...eu care am speriat asistentamea de salon (acum 4 ani)ca o intalnisem fugar in gara si nu stia ca am un copil...ma credea moarta(si m-a si intreb at cum ,n-am murit?!)Dragostea face minuni...pt mine a fost sansa,atunci cand nimeni nu credea...cand am intrerupt un an la liceu ca toti ziceau ca o sa mor(mamei,ca eu am ascultat la usa) .Ce-ar zice acei conferentiari azi,cand am doi copii?
alynta27 spune:
Liviana felicitari!
A da bine ai venit!
Alina-Mirela
37+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
poohy spune:
Chris, ai multa grija de tine si incearca sa mananci
Incet-incet, o data cu copiii sau cu sotul! Relaxeaza-te un pic si atunci probabil ca o sa fie mai usor sa mananci
Anca
40+3 
poze
bebelusa
michigan spune:
chris e impresionant ceea ce povestesti
dovada ca exista acolo sus un Dumnezeu care are grija de noi
ma rog sa-ti dea sanatate si de acum in colo sa te poti bucura de dragostea celor dragi
poohy eu cred ca se apropie ca pre crede toata lumea ca esti deja mamica ![]()
mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
AMR 5 zile...pana la internare
ancamari spune:
Uite link-ul cu pozele dragalasului Andrei Cristian. Daca nu merge, dati un semn!
http://picasaweb.google.com/lafaur/Petit
Ella, fetelor! - eu cu ce dau pe operatia de cezariana? Arata cam urat acum si nici nu o vad decat in oglinda pt ca am inca burtica mare. Si ustura de-mi sar ochii!
Ella, la scos firele trebuie sa ma duc fix la 2 sapt de la operatie? Ca nu am reusit chiar asa sa fac programarea la CMU. Imi pare rau ca nu ti se vindeca cum trebuie, imi dau seama cat poate fi de stresant. Parca ziceai ca scosul firului nu a durut, nu? La mine e foarte lunga operatia. La tine cat e?
Anca si Andrei Cristian (28.05.2007)
burtica
alynta27 spune:
Ancamari foarte frumos micutul!
Michigan eu nu reusesc sa-ti vad filmuletul!
Noapte buna mamici si burtici!
Alina-Mirela
37+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
Motannel spune:
Ancamari, felicitari! Sa-ti traiasca bebe Andrei Cristian !!!! E tare frumusel!
Ella, eu zic sa nu te sperii, mie mi se intampla in fiecare noapte sa mi se intareasca sanii si sa ma si doara, deoarece Teodora nu se trezeste noaptea si nici eu nu vreau sa o deranjez, mai ales ca-mi convine programul. Nici nu ma mulg deoarece imi iese lapte doar la primele strangeri ale sanului, apoi doar ma doare ... si asa obtin doar vreo 5 grame de lapte si mai mult ma chinui. In schimb mai curge laptele singurel si il "adun" in tampoane de san!
Michigan, foarte frumos filmuletul si frumoase si pozele, mai ales cea cu frisca! Tare as vrea si eu buburuza! De unde iau modelul?
Petit_Ange, eu am folosit spray Oximed pentru epizio alternativ cu pudra Baneocin! Pentru durere am folosit supozitoarele Ketonal ... foarte bune ... aduna si scot durerea! In ultimele zile am folosit si Carpicon (acum dupa ce s-a mai retras si netezit taietura)!
Pauly

Chris, multa sanatate!
A_da, bine ai venit printre noi! Nastere usoara!
Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi
Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun
Motannel si
Teodora Elena
Gina M spune:
Fetelor, - Ce frumos este aici la voi!Felicitari pentru puisorii micuti!

Arhturana si puisorul ei scump cum mai sunt?!Stiti ceva despre ei?!A pus poze cu minunea mica?! Am tot cautat in urma insa nu am gasit nimic!
Noi, suntem bine - crestem!
Ea uita-ti AICI!![]()
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
ella_74 spune:
ancamari,
ti-am vazut bebelusul, e superb.
Ma chinui sa scriu cu o mana, cu cealalta il tin pe bebe sa suga:
si operatia mea e lunga, atat cat sa treaca capul de bebelus; ar fi aratat bine linia operatiei daca nu faceam reactia asta naspa de la fire.
O sa-ti spuna dr. Radoi sa te dai cu dermatix, un gel cu silicon care netezeste cicatricea.
Firul nu doare cand il scoate, nici io n-am avut programare cand l-am scos dar le-am zis ca io nu sufar amanare si tre sa-mi gaseasca loc.
motanel,
si eu am avut sanii tari de atatea ori, mai ales noaptea cand de regula pun pompa pe ei, dr azi simteam ca imi pocneste sanul stang, era tare si dureros desi bebe statuse 20 minute la el iar la pompa nu mai iesea un strop; in plus frigea de-a dreptul si era plin de guguloaie tari.
, mamica de David