***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (65)
Raspunsuri - Pagina 28
alynta27 spune:
Gina M ai o familie tare reusita! Nastere usoara!
Alina-Mirela
37+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
ella_74 spune:
pun si eu poze cu David in semnatura
, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
Motannel spune:
GinaM, sa fii sanatoasa! Sarcina usoara!
Ella, ce frumusel e Davidutul. E blondut! Sa fiti sanatosi!
Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi
Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun
Motannel si
Teodora Elena
ella_74 spune:
motanel,
multumesc de aprecieri...as fi vrut sa fie blond Davidush, sa semene cu ma'sa da' seamana cu ta'su, adica e chel si de aia crezi tu ca e blond, ca de fapt n-are decat niste fire pe la spate si alea nu sunt blonde...io ca sa fiu blonda acum, cand m-am nascut aveam parul alb in cap (asa zice mama)
da macar are ochii albastri...si stii tu povestea cu cioara![]()
, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
cristinamaria spune:
Liviana,Didialex ,Poohy, Monytza FELICITARI!!
Gina ce burtica fumoasa ai! Tare mult ma bucur pt tine! 
Timur hai mai des pe la noi!
Andrada sanatate maxima! Te asteptam cu vesti bune!
Piticul meu e tare marait in ultimile zile! Il chinuie tare burtica!Sper sa treca cat mai repede colicii!
Va sarut pe toate!
cristina cu
Rares
miniuta spune:
poohy, ceaiul de zmeur se bea incepand cu saptamana 37 (parca), cate doua cani pe zi. in timpul travaliului nu prea ai timp de baut...si daca faci cezariana nu ai voie deloc sa bei.
cris27, ai dreptate, dragostea face minuni. tu ai trait-o deja si asa ca ca sunt convinsa ca te va scoate si de data asta la liman. incearca totusi sa iti organizezi un ajutor (nu stiu, mama, sora, soacra, o vecina, o prietena, o menajera daca iti permiti). mama mea spala, face curat si mancare, si eu ma ocup doar de david, mananc, dorm, fac dus, si iaca ca mai intru si pe net (acum astept sa ii fac biberonul de la miezul noptii). ma simt de o mie de ori mai bine decat duminica. sau luni dimineata. imi tot repet ca sunt un alt om, si asa ma si simt. eu sunt convinsa ca la mine panica a gasit un teren foarte bun de desfasurare in nemancare-nedormit. stiu ca ma repet, dar credeti-ma, fetelor, am citit atatea mesaje de la super mamici ca am crezut ca sunt si eu una. slava domnului ca a avut cine ma scoate din butoi repede..ca ajungeam sa imi fac si pacate....

astept si eu sa vad ce si cum a nascut elteka. sper ca totul e bine. si mai ales sunt curioasa cat de mare e dolofanelul ei, ca al meu se anunta un monstrulet si iata, abia azi, a zecea zi de la nastere a recapatat cele 2600 de gr pe care le-a avut.
noapte buna fetelor, nasteri usoare celor ce urmeaza maine, nopti linistite si zile usoare ce mai sunt inca in formula 2 in 1, si curaj celor ce se confrunta cu puiuti agitati.
mamica lui david (21.05.2007)
angelabv spune:
Buna tuturor, ma bucur ca am reusit sa ajung acasa cu bebelusul meu ! Am intrat sa impartasesc cu voi bucuria vietii mele !! Este o papusa - e asa cum a vrut tati, o fetita frumoasa , Nicole Amber. Avem numai 2,800 si 50 cm dar am venit destul de repede si usor pentru mami. Nici o cusatura sau alte probleme. Nu am avut timp nici parte prea multe calmante sau epidurala, m-am dilatat relativ repede. La 4:30 duminica dupa-masa, ne-a "rupt"apa nenea doctorul dar pina la seara eram doar putin dilatata si doar dureri usoare. Au zis ca asteptam pina a doua zi acolo asa ca au decis sa facem un Demerol sa dormim bine si sa ne odihnim pentru a 2-a zi. Tati a plecat acasa la 11 dar pina la 12, eram in "durerile facerii". Abia a avut timp tati sa vina de acasa, eu eram deja gata sa imping, dilatata complet. Doctorul avusese o alta nastere pe la 10 , asa ca saracul s-a intors iarasi la spital pentru noi. De la 1:10 pina 2:20 (luni dimineata!) am push- push-push. Destul de ciudat totul, eram frinta spre sfirsit dar nu mai aveam cale de intors. Asta se intimpla Luni 28 Mai , dimineata ...Ieri am venit acasa, inca ne luptam sa sugem corect, avem un pic de munca cu sinul sting dar nu renuntam ! A venit si lapticul, incet dar sigur. Nu avem timp prea mult, cu somnul suntem in urma dar merita, avem o fetita scumpa, nu-mi vine sa cred uneori. Nu e usor deloc, mama ma ajuta si sunt sigura ca in scurt timp ne vom intra in ritm.
FELICITARI MAMICILOR SI MULTA BAFTA CU MINUNILOR LOR !! Imi cer scuze ca nu trimit pentru fiecare in parte ...Celor care sunt inca burtici le urez multa bafta si nasteri usoare --- cine o fi scos urarea asta cred ca a fost FEMEIE !! Va pup , Angi
angelabv spune:
Nu stiu cum sa pun poze aici...
http://new.photos.yahoo.com/mai_iunie2007/album/576460762392544188
Am pus in albumul comun....
Angi
ralucami spune:
Buna dimineata !!!
Aseara la 22:47 s-a nascut minunea Eltekai prin cezariana! Are 4010g, deci doctorita nu a gresit prea mult cu evaluarea!
Elteka multumeste tuturor celor care au au sustinut-o si transmite felicitari Livianei si lui DidiAlex ( si cica abia asteapta sa schimbe retete de tort pt aniversarea baietilor!
)
Bine ati venit printre noi pui mici de Elteka, Monytza, Didi si Liviana!!
Sa cresteti mari si voiosi !!
Waaw cand sa trimit am vazut si mesajul Angelei!
Angela felicitari pentru papusa Nicole Amber ( ce nume frumos i-ati ales!)
Mami mult laptic si un pui fara colicei! 
Raluca si Maria Bucuria
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
addinel spune:
bine ai venit dolofanel de elteka! sa fiti sanatosi!
felicitari angela penru micuta nicole amber! sa va traiasca!
pupici la mamici si burtici
38+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."