***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (65)
Raspunsuri - Pagina 25
ella_74 spune:
Chris27,
multumesc pentru sfat, operatia mea arata groaznic , supureaza si nu-mi vine sa pun miere pe ea; dr. zice sa pun compresa cu spirt ca ajuta cel mai bine. reactia asta la fire e tare pacatoasa.
Colac peste pupaza, azi am dormit 1 ora cat a fost bebe in parc si cand m-am trezit ma durea sanul stang si era pietroi; a venit repede bebe din parc si l-am pus la san cam 20 de minute dar sanul a ramas tot tare si ma durea si era fierbinte; am pus pompa dar n-a iesit decat foarte putin si in continuare simteam ca-mi explodeaza; l-am sunat pe dr si mi-a zis sa iau augmentin , sa ma mulg si sa tin gheata si mai ales sa pun bebelusul la san cat mai des; cam peste 1 ora l-am pus la san pe bebe si l-a desumflat saracutul si a baut tot lapticul; am tras asa o spaima , ca daca nu rezolvam, dr a zis sa vin sa-mi dea tratament pentru oprirea lactatiei; si ma intreb de ce am patit asa, ca doar nu trecusera mai mult de 2 ore de la ultimul alaptat si nici nu bausem lichide intre, decat o cana de ceai dar nu de chimen si anason.
Eu pe bebe il dau la fundulet cu bepanten , mai alternez cu crema de galbenele iar seara , dupa baita, ii dau cu mustella cu zinc; mustela este foarte buna, daca ii apare o bubita ii dau si data viitoare cand schimb scutecul deja e vindecata, dar ii dau doar o data pe zi fiindca mi se pare ca usuca pielea si daca bebe nu are iritatie de scutec n-am de ce sa dau mai des.
Alyna24,
vii des in parcul Tineretului? ca io stau peste drum de parc si ies in fiecare zi in parc; dimineata il duce bunica pe David in parc dar plimbarea de dupamiaza i-o fac eu.
Am putea sa ne vedem cu Daviduti cu tot.
, mamica de David
dianalaura spune:
Wow..ce de bebei...
Nu am intrat pana acum, Stefanut e de vreo 2 zile tare marait, nu poate sa doarma din cauza burticii..i se inchid ochii de somn, atipeste vreo 5 minute si iar il iau crampele...I-am dat azi dimineata un pic de ceai de musetel, asa cum am fost sfatuita aici pe forum, si a functionat. Nu mai facuse nimic de alaltaieri seara, si azi pe la 3 a reusit sa faca kk. Dar tot lichid, nu e tare... Dar l-au mai frecat si colicile....
Si acum sa felicit si eu proaspetele mamici Liviana, Didialex, Monitza...sa aveti parte de bebei cumintei, sanatosi si voiosi, fara colici..iar voi sa va refaceti repede repede.
Si majorete pt Kay, Elteka (poate deja ati nascut), dar un pic de incurajare tot nu strica 

! Haideti fetelor...e asa frumos sa iti tii puiul in brate!
Si in continuare 

Haide Manu de Poohy...vrei sa vii de ziua copilului? ![]()
Monicoasa, si eu am patit cu Stef tot asa..pana acum in 2 sapt s-a udat pe haine de 4 ori...deci nu pot sa spun ca e din cauza ca nu stiu pune pampersul. Iar putica i-o las sa cada de la sine...nu i-o ridic sau altceva. Si eu folosesc pampers nr 2, insa am vazut ca saracutul deja il strange elasticul la picioruse.
Ckristina, tu intrebai parca de anestezie pt cezariana> eu am facut rahianestezie, si o recomand cu mare caldura. Nu ma0 durut deloc , au putut sa imi aud si sa imi vad fiul imediat ce s-a nascut.....Poti sa ai dureri de cap dupa tipul asta de anestezie, dar asta e din vina anestezistului, daca foloseste un ac prea gros. Eu cel putin nu am experimentat aceste dureri absolut deloc.
Timur, mai scrie repede 2 mesaje, sa fii in timp real cu noi, ca altfel la cata activitate este azi pe aici, risti sa iti apara mesajul cu cateva pagini bune in urma (pana la 10 mesaje sunt moderate si apar mai tarziu), si atunci fara sa vrem nu vedem mesajul tau, nu e vorba ca nu te bagam in seama.
Didialex ma intreba care e reteta pt a nu avea rani la sani. Sincer, nu o stiu. Am citit intr-adevar prin carti cum trebuie sa pui copilul la san, si sa il tragi un pic de barbie daca buza de jos nu e rasfranta pe san, ci si-o suge bebe...insa banuiesc ca absolut toate ati citit lucrurile astea. Eu am doar noroc ca fiul meu stie din instinct cum sta treaba.
Miniuta, imi pare rau ca ai experimentat asa ceva...de plans, si eu am plans...din nimica toata..hormonii sunt de vina...Ma bucur ca ai reusit sa treci peste toate si ca acum incepi sa iti revii. Las ca au crescut destui copii numai cu formula si sunt cat de poate de sanatosi, asa o sa fie si al tau.
Andrada, imi pare rau sa aud ca esti bolnavioara.
Ma duc sa fac mancare pana mai doarme un piculet, ca azi nu am putut face absolut nimic de el.
Va pup si sper sa reusesc sa mai intru, macar sa felicit noile mamici daca nu mai apuc sa pun majorete.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
poze
michigan spune:
mai trimit un mesaj sa verific daca mi se vede filmuletzul...![]()
mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
AMR 5 zile...pana la internare
Alyna24 spune:
Ella, sti prin zona?Nu stiam!Pai treb sa ne vedem.Eu stau aproape de Turnu Magurele)linia 102)-cam 4 statii de la Brancoveanu.E mai dificil sa ajung ca n-am curaj sa conduc sa vin singura cu masina cu el!Dar cred ca voi incerca!Azi am fost cu tati!Ne putem vedea si cu Andrada acolo la Mc!![]()
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)
pauly spune:
poohy
pana luni mai e putin, iar daca nu se hotaraste ea sa vina ii dati voi un impuls
.astea trei zile o sa treaca repede...ai sa vezi.![]()
michigan foarte frumos filmuletul.
37+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
chris27 spune:
Michigan,am vazut filmuletul...Superb!si ce ai tricotat pt bebe...fericirea ti se citeste pe fata in toate pozele,radiezi!
petit_ange spune:
cati bebelusi au aparut!!! Felicitari proaspetelor mamici: Liviana, Didi, Monytza!!!
Hai Elteka si Kay 

!!!
Ancamari bine ai revenit!
Andrada ai grija de tine! sa te faci bine rapid!
Si am si eu niste intrebari pt mamici ca tot am inceput sa-mi fac bagajul de spital:
-pt stergerea buricului la bebelus trebuie alcool alb de 70 grade (parca) sau spirt medicinal???
- am notat pe lista si oxymed spray dar nu mai stiu exact pt ce anume e??? banuiesc ca pt epiziotomie, dar e voie daca alaptezi? a folosit cineva?
-pt atenuarea durerii de dupa epiziotomie sau cezariana (daca o fi cazul) ce sa-mi cumpar de la farmacie??? eu stiam de supozitoare cu diclofenac sau indometacin dar farmacista mi-a zis ca daca alaptez nu e voie... Voi ce ati folosit?
la burtici si la mamici!
Bebe Isabella creste
36+
Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
ella_74 spune:
Alyna24,
stiu ca Andrada sta la Brancoveanu , eu sunt de partea cealalta a parcului si de obicei imi fac veacul in partea de parc de la MegaImage dar bineinteles ca ne putem vedea in orice zona a parcului.
Ancamari,
bine ai revenit; sa ne povestesti mai multe despre bebe.
Tu cum te simti? mi-a zis dr. Radoi ca ti-a facut cezariana.
, mamica de David
chris27 spune:
Petit Ange ,pt buricut am folosit spirt ,iar pt taietura(nastere normala) ,am vazut la fetele din salon ca foloseau carpicon...te pup si iti doresc nastere usoara...Ma bucur ca si cu Arthurana e totul bine si daca nu a mai scris aici...Oare cat de greu ii e Laureicatu,ori Mseccu cu 3 bebei?de fiecare data cand mi-e greu,ma gandesc la ele,ce greu le e sa se imparta cand plang bebeii...Si inca ceva...ce nu stiati...cat am fost in spital sotul meu mi-a adus pe ipod postarile voastre...ca nu mai puteam de dor...dupa ce l-am intrebat cum e fetita....i-am spus sa va scrie....chiart ca sunteti prietenele mele...M-am gandit mult la voi...si tot il intrebam cum e ,cine a mai nascut...(sa vedeti ce frumos imi povestea de contractii si pierderi de dop).....Am stat in spital 17 zile,dar oricum,tot cu voi am fost...

CASIAN ANDREI