Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
adinag spune:
Ramo, imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat, sper sa treci cu timpul cat mai bine peste aceasta experienta si sunt sigura ca vei avea si tu un BB sanatos, atunci cand vei simti tu ca este timpul potrivit!
Nu stiu ce sa-ti spun mai mult, te imbratisez!
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Lala_D spune:
Ramo imi pare nespus de rau , te inteleg perfect si sunt cu sufletul alaturi de tine .
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Carmilia spune:
Ramo,imi pare tare rau pt.ce ti s-a intamplat.Stiu ca nimic nu-ti poate alunga durerea din suflet,dar as vrea sa te gandesti ca Dumnezeu are un plan cu fiecare din noi si El hotaraste de cate bucurii si necazuri trebuie sa avem parte in viata.Important este sa nu ne pierdem niciodata speranta.
Carmilia 8+
alina023 spune:
Ramo, este cumplit ce ti s-a intamplat. Imi pare foarte rau ca ai trecut prin aceasta experienta. Sunt sigura ca urmatoarea sarcina (sa fie atunci cand iti doresti tu) va fi fara probleme si vei avea un bebica sanatos. Iti suntem alaturi!
Alina 11+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
AngeliquedeS spune:
Ramo, cuvintele sunt de prisos...
Pupici,
Angelique 10+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
breaz spune:
Salutare,
Ramo, imi pare foarte rau de ce ti s-a intimplat, am fost de-a dreptul oripilata cind am citit ce ai patit. nu pot sa inteleg cum de bebe a fost bine si ii batea inimioara si apoi sa se duca asa repede cind a dat medicul drumul la cheaguri. O sa treci si peste asta si o sa fie totul bine o sa vezi.
Eu in continuare sint tot fara simptome, sper ca e totul in regula. In afara de oboseala nu ma doare nimica si nu am nici o greata.Mai am 3 saptamini pina ma duc la urmatorul ecograf nu stiu daca o sa rezist sa nu ma duc mai repede.
Va doresc in continuare sarcini usoare la toate si sa auzim numai vesti bune.
Carmen
7+
gabi78 spune:
Buna fetelor!
Eu sunt deja mamica si am intrat asa... cred ca din curiozitate sa mai aud cum se vb despre sarcina la inceput.
Mi-au picat ochii pe un mesaj in care se vaita cineva de hainute. Si eu am avut aceeasi problema si nu vreau decit sa va spun ca mi-am luat blugii pt gravidute de la TaraFashion si au facut toti banii!! I-am purtat cam din luna a 5-a si pina la sf sarcinii. Sunt mai subtirei si la inceput ii mai intorceam sus la burtica dar i-am tot purtat. Eu care ma duceam numai in pantaloni eleganit acum insarcinata fiind nu puteam sa ii mai suport si nu ma mai dezbracam de blugi. Erau uniforma!
Ramo... Dumnezeu sa fie alaturi de tine. Despre Tutunaru eu auzisem numai lucruri bune, dar uite ca mai apar si surprize neplacute.
In rest... fetelor.. va doresc sa aveti sarcina usoara cel putin atit de usoara cit a fost a mea! (fara greturi, fara varasaturi, fara pofte! cred ca v-ar placea)
Sa aveti nasteri usoare si sa fiti sanatoase1
Aveti grija de voi si de bebelusii vostri!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Tudor luna de luna
mav spune:
Ramo, imi pare nespus de rau pt pierderea pe care ai suferit-o! Daca simti nevoia sa plangi si sa vorbesti cu cineva care sa te inteleaga, intra la "Durerea pierderii unei sarcinii" si vei gasi acolo un grup de fete sufletiste, care te vor sustine in orice situatie, pe mine m-au ajutat foarte mult!
....Ce nu inteleg eu: cum adica "ti-a dat drumul la cheaguri"?!?! ...Tare mi-e teama ca atunci ti-a provocat avortul...
Gabi mama lui Tudor, frumoase urari ne-ai facut!
Sa fii sanatoasa si noi toate la fel ca tine si sa ajungem cu bine sa ne strangem puiutii sanatosi la piept!
Fetelor, am reusit sa ajung la preot. Nu stiu ce-o fi fost cu visul meu.... caci preotul mi-a spus ca sufletelul pe care l-am pierdut este la Domnul (nu se poate reincarna), iar acum am fost binecuvantata cu alt sufletel (sarcina e VIE din momentul conceptiei, nu "primeste" sufletul pe parcurs), iar sarcina o voi tine cu rugaciune. Oricum, m-am linistit!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
micsunea spune:
Draga Roli,
Imi pare nespus de rau
Iti doresc multa sanatate, sa te refaci si cand vei fii pregatita sa incerci din nou!
Sunt alaturi de tine,
Micsunea
Marusca spune:
Buna fetelor,
va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta:
Marusca: DN: 28.05.71
DUM: 25.04.07
DPN: 30.01.07
Am fost colege de sufertinta cu Camen e la "Asteptand un ingeras in viata noasta" se pare ca vom naste in caelasi timp.
Ramo: imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat. Oricum avorurile pana in luna a 3 a sunt considerate a fi din cauza de modificari genetice si au los ca o eliminare a ceva care nu este in regula , pacat ca ai trecut prin experientele acelea in spital. Sunt surprinsa ca nu ai primit tratament de sustinere. Eu am sinat-o pe dr. mea in ziua cand mi-a iesit testul + si mi-a si spus ca sa iau pentru sustinere. Dupa echo mi-a mai modificat putin schema. Sper sa fie bine si la mine , cu toate ca cateodata am niste dureri de burta ca la CM , mi-a spus ca nu este neaparat in neregula ,dar sa fac tratamentul de sustinere, deja parca crizele le am mai rare ca in prima zi.
Marusca