Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
micsunea spune:
pt LALA
Si eu am dureri cand ma misc brusc.
Dar eu sunt de-abia in 6S + 1 zi, in conditiile in care si ciclul e lung.
Dar am durerile astea, de vreo 2 saptamani, deci chiar din saptamana in care asteptam ciclul. La inceput de tot, cam o data pe zi ma durea rau, dar acum durerile sunt mai slabe, ca o jena asa...
Am remarcat ca atunci cand stau calma acasa (duminica) ma doare mai putin burtica, aprope deloc. Cand merg la birou, ma mai trece cate -o durere din cand in cand, mai ales cand schimb pozitia (ma ridic sa ma duc la imprimanta, ma agit pe culoare, ma asez iar)
Si cand ma intorc in toiul noptii de la pipi si ma arunc ca un monstru in pat, ma mai trece cate-o durere...
Micsunea
6 s
carmen e spune:
Ramo, imi pare nespus de rau pt pierderea pe care ai suferit-o,
Marusca ma bucur ca suntem aici si sper sa vina si restul felelor curand dupa noi. Asa este aveam aceeasi data
- UM 25.04.2007
- DPN 30.01.2008
- DN 02.01.1980
Carmen
Gina M spune:
Ramo - imi pare tare rau pentru cele intamplate.
Iti doresc insanatosire grabnica si ma rog ca Dumnezeu sa-ti mainagie inima indurerata, sa-ti de-a puterea de care ai vevoie pentru a privi si merge mai departe cu optimism.Sa ai grija de tine.Te
Gina.
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
geo_ionita spune:
Ramo: imi pare nespus de rau...stiu ca orice am spune noi nu iti va lua de pe suflet durerea, dar lasa timpul sa treaca si totul va fii bine. Multa sanatate si sa auzim o veste buna cat mai repede!
Georgiana
AngeliquedeS spune:
Buna seara, fetelor.
Laura, sa stii ca nu mi/am permis sa iti trec nr de telefon pe adresa de mail comuna fara permisiunea ta Ar fi mai bine sa trimiti tu un mail, asa avem si adresa ta de mail.
Se pare ca ne inmultim pe zi ce trece!
Gabi78 si eu am vrut sa imi comand blugii de la Tara fashion chiar aseara insa nu aveau decat marimile 40 si 46, si 40 e prea mic si 46 cred totusi ca e prea mare...
Pupici,
Angelique 10+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
ilse spune:
fetelor apar si eu aici, cu sarcina de 6 saptamani, as avea o intrebare...poate ma ajuta cineva, stiti cumva daca ibuprofenul este neindicat in sarcina, am luat nestiind de existenta ei si acum imi fac procese de constiinta
laura_dimitris spune:
Buna tuturor fetelor fericite ce au puiuti in burtica !!!!
Am o nelamurire si va solicit ajutorul...
Am dat cautare pe site "test de sarcina" dar raspunsurile citite nu m-au lamurit, nu erau ceea ce cautam eu...
Sunt convinsa ca ma puteti ajuta voi.
So,mi-am facut un test de sarcina ("Dr. Sigur" se numeste...) si a doua liniuta a aparut dar voarte vag, adica se vede cumva de un rosu pal spre deosebire de prima - rosu aprins....
Acum, eram asa grabita sa introduc testul in pahar ca nu m-am uitat inainte sa vad daca se vedea acea liniuta vaga de la inceput sau nu...
De cateva zile astept momentul acesta ca pe ace si.... degeaba. Nu sunt edificata in niciun fel.
Mi-amintesc ca, la prima sarcina am facut testul chiar in ziua in care trebuia sa- mi vina ciclu iar liniutele erau clare amandoua....
Dar, era un altfel de test.. ceva zdravan de plastic... Asta pe care l-am facut acum arata ca o scobitoare aproape....
Ce sa cred ???
E posibil sa fii insracinata dar a doua liniuta sa fie mai "decolorata" ????
Va multumesc din suflet, anticipat!!!!
PS. Daca va fi sa fie..... , ma primiti in clubul vostru ?????
Laura mama lui Dimitrakis