Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
carmen e spune:
Buna Zuzici, ma primiti si pe mine in gasca voastra?
Sunt si eu o viitoare mamica se pare in 5 saptamani.
Va doresc la toate sa aveti bebici sanatosi si sarcini usoare.
Laura Ioana spune:
Carmen bine ai venit Sa ne zici datele: DN, UM si DPN ca sa te trecem pe listuta.
Lala eu cred ca are legatura si faptul ca in perioada asta trebuia sa-ti vina ciclul. Nu ai cum sa-ti iei concediu medical cateva saptamani, pana trece perioada critica?
Gina numarul meu il are Angeliq si cred ca l-a trecut, deja pe lista de care zici. Nu-mi activez PM-ul ptc al meu calculator e varza de virusi si mi se bloca atunci cand primeam mesaje si-mi inchidea pagina de net
Mav e un dragut Sebi Sigur se vor intelege bine fratiorii
Carmilia mare dreptate ai cu mersul pe jos... dar ai grija sa nu mergi cu capul gol in soare, ok?
Fetelor voi ziceti ca elevitul e compensat? Mie dr de familie mi-a spus ca s-a scos de pe lista compensatelor si nu mi l-a dat pe reteta. O sa intreb si la o farmacie, sa ma conving!
9+
Poze Laura
Puiul nostru drag
roli25 spune:
Alina023 ti-am dat un PM.
NataliaS Elevitul se compenseaza? Si eu n-am stiut si l-am luat cu pret intreg . Deci sa merg sa cer reteta la urmatoarele...
Azi dimineata m-a incercat si pe mine o stare de rau drept pentru care n-am putut sa scot copilu afara...of of.
Roli 6+ si mamica lui Marc (9 iunie 2006)
http://bd.lilypie.com/uGYJp3.png
ancadragoman spune:
Eu pana acum am luat Elevit compensat,utrogestan gratuit si no-spa compensat.
anca 16+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
kalosalina spune:
Carmenbine ai venit la zuze!
Si eu ma simt cam ciudat astazi...mi-e somn, ma dor incheieturile de la picioare, sunt cam ametita...
A venit Bebica!!!
5+
Ramo2007 spune:
Buna fetele,
Stiti ca luni va spuneam ca am sangerari si dureri de burta.Luni seara, la ora 8 am fost la Tutunaru sa vad despre ce e vorba.S-a vazut bebe, era ok, batea inimioara.A spus ca atat timp cat fac Pregnyl sarcina e bine chiar daca sangerez.
La ora 10 m-au apucat niste durei groaznice.Ma linisteam doar cand mergeam la toaleta si eliminam sange,La ora 12 am ajuns la Camera de Garda de la Elias.Nu puteam sa stau in picioare, dar nici jos.M-a intampinat o asistenta de la gineco care m-a intrebat ce am si mi-a spus sa urc pe masa ca vine si medicul de garda.Cu greu m-am urcat pe masa si am asteptat sa vina medicul...a durat ceva.M-a consultat, mi-a spus sa stau relaxata ca am multe cheaguri si ca le da drumul.De durere, am vrut a o tin pe asistenta de mana, dar nu a vrut, mi-a spus sa ma tin de masa.In momentul cand a dat drumul la cheaguri, a curs fff mult sange si brusc durerea a trecut.Dr a spus sa mergem sa fac si eco.M-au pus intr-un scaun cu rotile si m-au dus la parter la eco.Impreuna cu sotul meu, am asteptat 30 de min pana a coborat medicul, acelasi care m-a consultat.La eco, medicul a spus ca nu se mai vede sarcina.Am incremenit, nu-mi venea sa cred, pt ca la ora 8 era acolo.
A spus ca e nevoie de chiuretaj si i-am spus sa-l anunte pe Tutunaru.A vrut sa-l sune dar s-a razgandit.A spus ca-mi face perfuzie si daca pana dimineata sangerez mai rau ma chiureteza, daca nu, ma vede Tutunaru dimineata.La ora 1 mi-au pus perfuzia si mi-au facut un piafen.Pana la ora 6 , cand am sunat la asistente pt ca se terminase perfuzia, nu m-a mai intrebat nimeni de sanatate.
La ora 9 med de garda a plecat si a spus ca o sa vina Tutunaru sa-mi faca eco si ca mai mult ca sigur nu e nevoie de chiuretaj pt ca l-am eliminat si spunea el ca uterul e curat.La ora 1 a venit rezidenta lui Tutunaru sa-mi spuna ca el o sa vina sa ma vada azi la 8 si ca o sa-mi faca antibiotic.L-am sunat de 4-5 ori si nu a raspuns.L-am sunat de pe tel sotului meu si a raspuns.I-am spus ca vreau sa ma vada.Mi-a spus ca pe el nu l-a anuntat nimeni noaptea.Eu am vrut sa-l sun, dar med de garda a spus ca n-o sa raspunda, mai bine asteptam pana dimineata.I-am spus ca vreau sa fac el eco sa fiu sigura.Si el spne: ai avortat spontan.A spus ca o sa-mi faca asist un antibiotic si pot sa plec si sa merg la 8 seara la cabinet.Am facut antibioticul si am plecat.Nu am mai sangerat decat f putin noaptea.Am ajuns acasa, am dormit o ora si la 8 m-am dus cu sotul la cabinet.Nu venise inca, era doar Dr Iosup.Am vb cu dansul i-am spus ca cumnata mea este pacienta dansului si m-a intrebat ce am patit.I-am povestit si a spus ca vrea sa-mi fac el eco.Am facut si intradevar sarcina nu mai era, erau doar ramasite.Am vrut sa-i platesc, dar nu a acceptat, a spus sa ne vedem la urmatoarea sarcina sanatoasa.A venit si Tutunaru, Iosup i-a spus ca mi-a facut eco.T a zis ca atunci el nu-mi mai face.A spus ca nu vrea sa ma chiureteze ca sa nu afecteze o viitoare sarcina.A spus ca cea mai mare parte s-a eliminat si ca restul elimina organismul singur.I-am spus ca eu cred ca sarcina am eliminat-o pe masa cu med de garda si a spus ca da, asa e.Iau Augumentin 3 zile si luni merg din nou la eco.A spus ca nu stie cauza, da ca la urmatoarea sarcina,trebuie sa fac inca de la inceput Pregnyl.
Acum sunt acasa, ma mai doare un pic burta si cand merg la toa elimin ce mai e pe acolo.
Vreau ca din experienta mea sa invatati si voi.Daca aveti dureri de burta si de mijloc si orice scurgere, chiar si maronie, mergeti la dr si spuneti sa va dea tratament de sustinere.Poate ca daca faceam ijectiile mai din timp eram ok.
Medicul a spus sa merg la el dupa primul ciclu ca sa vb de o alta sarcina.Eu in acest moment nu vreau.Trebuie sa treaca cateva luni, poate abia prin iarna.Dupa chinul prin care am trecut mi-e frica de un alt esec.
Sper sa trec cat mai repede peste aceasta etapa din viata mea.Aseara am vazut un copil mic pe strada si am inceput sa plang.O sa-mi fie greu, vecina de sub mine naste in cateva zile si o sa-l tot aud pe bebele ei.
Fetelor, sper ca ati avut rabdare sa cititi, simteam nevoia sa vorbesc.Dupa aceasta experienta, nu stiu daca a II a sarcina o va urmari tot DR Tutunru.Aseara a fost ok, mi-a explicat ca peste 30 % din pacientele lui au avorturi spontane.A avut rabdare cu mine, dar faptul ca in spital nu a venit sa ma vada.....
Va doresc multa sanatate si sarcini cat mai usoare si fara probleme !!!
O sa fiu alaturi de voi sa vad cum va merge.
Pupici,
Ramo
adinag spune:
Buna burticilor,
voi scrieti, nu gluma!!!
Nu prea am nimic nou de spus, in continuare mi-r mereu foame si ma ingras mult mai repede ca inainte! Toti pantalonii ori nu-mi vin, ori ma strang tare la burtica, iar pachetul comandat cu cei de gravidute inca n-a venit! Asa ca in fiecare dimineata ma apuca plansul ca n-am ce imbraca... Doar doua perechi de in imi vin, dar l-a noi s-a facut din nou frig (azi minineata 10°), si imi ingheata fundul cu ei!
Pe 24 iunie plecam ptr 2 saptamani la mare in Italia, tare ma bucur! Iar in septembrie avem de gand sa traem o fuga si in Romania cu masina, e lung drumul pana-n orasul meu natal, dar nu conteaza...
Cam astea-s planurile noastre de concediu, voi ce aveti de gand?
Inca 6 zile pana la masurarea pliului nucal, sper sa fie ok si sa vedem BB cat mai bine...
Va pup
Adina 10+2
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
amelia spune:
Buna Fetelor,
Va multumesc celor care mi-ati urat LA MULTI ANI!Din pacate nu am putut intra sambata pe forum pt ca mi-a fost cam rau.Vineri am stat acasa,in pat....cred ca o mica insolatie...dar acum mi-a trecut si totul e ok.
Va pup si va urez o zi cat mai frumoasa!
8+
ancadragoman spune:
Ramo imi pare f rau,sunt alaturi de tine
anca 16+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
kalosalina spune:
Ramo nu pot sa cred ce ti s-a intamplat . Nici nu stiu ce sa-ti scriu, cum sa ma exprim ca sa-ti mai alin durerea...desi in momentele astea cred ca nimic nu prea te poate ajuta. Atat iti spun suntem alaturi de tine!!!
A venit Bebica!!!
5+