Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 3
dana vio spune:
GinaMdeja la tine se vede burtica?!
Ca eu am cu o zi mai putin ca tine, adica 9w2d, si ce burtica, ca eu am slabit in ultimele 2sapt 2kg!
Daca n-as avea semnele de sarcina nici n-as stii ca sunt
La 7w1d am auzit si inimioara lui BB, dar n-am rabdare inca 2sapt pana la urmatorul control, cred ca sapt viitoare (la 3sapt de la ultimul control) ma duc sa vad ce se mai intampla cu mine!!!
dana vio 9+
AngeliquedeS spune:
Fetelor, dar ecografiile nu fac rau deloc deloc?
Pupici,
Angelique 9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
ancadragoman spune:
Eu nu cred ca fac rau,am facut pana acum 5 si nu mi-a zis nimeni nimic de asta
anca 16+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
Carmilia spune:
Fetelor,cum ati facut rost de pozele cu bebe in burtica?A tras medicul pe CD cand v-a facut eco?Sau ati fost la un pozar de burtici?Tare-s curioasa!
andreutza23 spune:
Salut!
Laura Ioana vreau sa-ti trimit un pm dar vad ca nu ai activat pm-ul. poate imi zici o adresa de mail daca nu ca vreau sa-ti pov ceva haios.
http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006
lorena_andreianu spune:
fetele!
Bun venit printre noi noilor burtici.
Eco nu au cum sa fie periculoase, ca altfel nu s-ar face....
Cat privesc pozele de la eco, aici ti se dau la sfarsit, o data cu toata descrierea a ceea ce a constatat medicul. Minim 3... E bine, ca le tinem la "arhiva".
GinaM, sa stii ca si eu ma simt hodorogita... eram mai sprintena la prima sarcina... Eu am inceput deja sa am dureri de bazin... asa a fost si la prima sarcina! Iar burtica, parca se simte si la mine . Am impresia ca parca evolueaza totul mai repede ca prima oara... Sau sunt eu nebuna?!
Esti foarte draguta in hainute de gravi. Eu inca le port pe cele normale. Iar fetitele tale sunt niste papusici!
Va multumesc pt info cu eco la 5-6 sapt. Am gasit si in franceza un link cu mai multe: http://www.femiweb.com/gynecologie/echographie/echographie_6.htm , daca vreti sa vedeti. Dati "suivant" sa treceti la paginile urmatoare. Sunt si poze cam cu ce ar trebui sa se vada.
Va pup, o zi buna!
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
bubuleana spune:
buna zuzici dragi
hop si eu pe-aici
se pare ca la mine starile de rau s-au mai ameliorat desi sunt departe de a ma fi parasit cu totul dar parka e un pic mai bine...sau m-am obisnuit eu cu ele
nici eu nu cred ca ecografiile fac rau, pe mine dr ma cheama o data la 2 sapt la eco, avand in vedere ca am obtinut un pic mai greu sarcina, si nu mi-a zis ca ar influenta negativ...
Gina: ai o familie superba iar tu esti foarte frumusica!!!
kalosalina: te asteptam cu un super rezultat la bHCG
bubuleana
8+
roli25 spune:
Ieri am fost la eco si l-am vazut pe bb. Am fost foarte emotionata , are 6 saptamani si 3 zile, si o inimioara pe care am vazut-o si am auzit-o. Dr. meu a fost surprins sa ma vada asa curand insarcinata din nou si m-a si certat un pic ca ar fi o perioada cam scurta de cand am terminat de alaptat si ca organismului ii trebuie mai mult sa se refaca, bla bla...dar stiu ca asa e el un tip meticulos...vrea sa fie lucrurile ca la carte. In final a zis ca e ok daca ma alimentez corect si iau vitamine.
Uff, abia acum parca realizez cu adevarat ca mai vine un bb si cred ca o sa-mi fie cam greutz cu 2 de varste atat de apropiate, dar in acelasi timp sunt si foarte fericita.
Sarcini usoare si bbei sanatosi si frumosi
Roli 6+ si mamica lui Marc (9 iunie 2006)
http://bd.lilypie.com/uGYJp3.png
kalosalina spune:
Bubu Sa dea Dumnezeu sa fie bine! Sincer mi-e cam teama sa nu fie ceva in neregula ca ma doare mijlocul putin,.. si burta...
Roli felicitari ca l-ai vazut pe bb!!! Ce fel de eco ai facut?
A venit Bebica!!!
5+
virgo spune:
Salut ! Sunt in 5 saptamani si ma zbat sa dau de medicul de familie , sa ma programeze la echo !
Ce bine ca la numai sase saptamani se aude cordul ! Abia astept ! Sa vedem cum arata lipitura cu superglue ...
Fetelor , cum e cu prima vizita la medic ? Ce tre' sa-i aduc , ce sa-l intreb ? Sunt incepatoare rau .