Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Carmilia

Fetelor,cum ati facut rost de pozele cu bebe in burtica?A tras medicul pe CD cand v-a facut eco?Sau ati fost la un pozar de burtici?Tare-s curioasa!

Cand mergi la eco, spune-i dr. inainte de a incepe , sa-ti faca si tie o poza cu bebe ca sa ai amintire si atunci iti face.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

8+

Mergi la inceput

Alina te asteptam cu rezultate bune.

Noi 2 singurei

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Kalosalina am facut intravaginala.

Roli 6+ si mamica lui Marc (9 iunie 2006)
http://bd.lilypie.com/uGYJp3.png

Mergi la inceput

Ce liniste e pe aici!!!!! Munciti din greu ?

Noi 2 singurei

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Roli,sora mea e mai mare ca mine cu 11 luni si a fost foarte bine pt.amandoua.Ea a fost un pic geloasa,dar se simtea foarte bine cand trebuia sa dea suturi in stanga si-n dreapta ca sa ma "apere" de tot ce-i rau.Aveam tot timpul preocupari comune si asa le-a fost usor si parintilor nostri.Sa mentionez,totusi,ca sora mea a ramas "nemancata" pt.ca i s-a stricat mamei laptele cand a ramascu mine.Asa glumeste ea cu mine uneori...Cat de bine i-a fost mamei,n-are rost sa ma mai gandesc.I-am mancat urechile!
Legat de poze,m-am exprimat gresit.Eu vreau poze pe computer,sa le arat la toata lumea.Am incercat sa scanez ce mi-a dat dr.dupa eco,dar sunt prea negre.Adica vreau filme,de fapt.Cum le obtin?
Si as mai vrea sa stiu cum ati auzit voi inimioara lui bebe.Exista un difuzor la ecograf?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Am revenit!
BHCG la 5s: 9556.1 Doamne ajuta sa creasca bb sanatos de data asta!

A venit Bebica!!!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Dragele mele, va multumesc pentru primire!

Laura, cat ma bucur ca Samburelul tau este bine!!!!!! hihi... mi-l pot inchipui cum "pedaleaza"!!!!!

Gina, esti foarte frumoasa si deja ai doua comori, a treia e pe drum... sunteti asa bogati!!!!

quote:
Originally posted by Carmilia

Neata,zuzelor!Mav,ziceai ca la 6 sapt.se vede clar sacutul+embrionul.La mine s-a vazut doar sacutul,gol,in prima zi a sapt.7.O fi ceva rau?Dl.dr.mi-a zis ca data viitoare vedem si embrionul(prima zi a sapt.9).N-are cum sa nu fie acolo bebele meu!

Carmilia.... nu stiu ce sa-ti zic.... n-as vrea sa fiu eu cea care te panicheaza.... dar teoretic, este asa cum ti-am scris mai inainte si vezi bine ce scriu si felele... ca la aceasta varsta a sarcinii, deja au vazut batai de inimioara, deci ar trebui sa se vada macar saculetul "plin"....(vezi www.health.state.mn.us/wrtk/handbook.html" target="_blank">aici) Insa daca dr considera ca e de rau ce vede (ca saculetul este gol pt ca sarcina s-ar fi oprit in evolutie), banuiesc ca ti-ar fi spus. Eu zic sa mai astepti (asa cum ti-a fost recomandat), pt ca este posibil ca tu sa fi avut ovulatia tarzie, iar varsta sarcinii se calculeaza dupa UM si asa pot aparea diferente la ecografiile din primele saptamani. ...Si in plus... daca ecograful n-o fi fost prea performant....
Asa ca fruntea sus si ai grija de tine!

Zuzelor, poate mai gasiti ceva info utile aici si dupa ce verificati daca adresele nu se repeta, poate le postati pe prima pagina:
Link-uri utile (adunate de la aspirantele, gravidutele si mamicile de pe forum):

www.obfocus.com/questions/qanda7.htm" target="_blank">BHCG
Calculator de ovulatie
monitorizare TB
www.acegraphics.com.au/articles/dietsch01.html" target="_blank">analize si riscuri
masuratori utile
recomandari gravide
Index subiecte = Analize,ecografii,teste,proceduri,medici,spitale etc.
Incompatibilitatea de grupe sanguine intre soti
calculator sarcina
www.pregnancy.org/pregnancycalendar/" target="_blank">pregnancy calendar
Planul greutatii pe timpul sarcinii
alimente interzise in sarcina
www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html,greutatea" target="_blank">greutate si cm fat
normal anatomy
www.health.state.mn.us/wrtk/handbook.html" target="_blank">poze cu bb in burtica, in diferite saptamani
filmulet dezvoltare bb
www.pregnancycheck.com/pregnancy-ultrasound.html" target="_blank">ecografii diferite varste sarcina
www.pregnancy-weekbyweek.com/pregnancy-week-1-and-2.htm" target="_blank">sarcina- saptamana cu saptamana
www.scoalaparintilor.ro/" target="_blank">scoala parintilor
126 zile concediu pre- si postnatal
www.eva.ro/sanatate/articol284-1.html" target="_blank">exercitii pt travaliu
www.eva.ro/sanatate/articol284-2.html" target="_blank">exercitii pt nastere
lista bagaj spital
www.emedicine.com/med/topic3239.htm" target="_blank">nasterea naturala
www.emedicine.com/med/topic3283.htm" target="_blank">cezariana
www.behindthename.com/" target="_blank">semnificatii nume

Pupici!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Felicitari Alina. Tine-o tot asa.

Carmilia la 6 sapt. , teoretic, se vede sacul si embrionul si bataile inimii. Daca eco nu e asa performant sau poate sarcina ta e mai mica putin de 6 sapt. atunci e posibil sa nu se vada. Mai asteapa o sapt. sau doua si mergi din nou, atunci ar trebui sa se vada cu certitudine bebele.
Tin pumnii s afie bine.

Noi 2 singurei

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Multumesc,zuzelor.Nu am sa intru in panica,mai ales ca am programare la medic duminica.Ma gandesc ca bebele meu e mai lenes.Ultimul eco a fost fix la 4 sapt. dupa contactul "vinovat"(care a fost in ziua 14).Cat despre performantele ecografului,nu stiu ce sa zic.Am fost la Polizu,in spital.Are vreuna din voi termen de apreciere sau de comparatie pt.ecograful respectiv?
Cert e ca eu ma simt foarte ,deci nu poate fi nimic rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Carmilia 4 sapt e prea devreme sa se vada ceva, eu sunt convinsa ca acum se va vedea puiutul si vei vedea si bataile inimii. Se si pot auzi foarte slab, daca aparatul e performant.
Dar referitor la ecografele cu care sunt dotate spitalele eu am indoielile mele. Eu am nascut la Polizu si ecografia pe care mi-a facut-o inainte de nastere mi s-a parut de calitate mult inferioara celei facute la clinica unde am fost urmarita pe timpul sarcinii.
Sfatul meu este sa incerci si o ecografie la o clinica particulara, dotata cu aparatura performanta, dar si cu medici buni. (ex. Medsana, pentru linistea ta.

Roli 6+ si mamica lui Marc (9 iunie 2006)
http://bd.lilypie.com/uGYJp3.png

Mergi la inceput