Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
AngeliquedeS spune:
Gugu
Pupici,
Angelique 10+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
ilse spune:
va multumesc foarte frumos pentru raspunsuri.
la mine dpn=24 ianuarie, si pana acum inca nu am fost la doctor, la noi e mai tembel un pic sistemul medical, nici nu suntem sub controlul vreunui medic ginecolog in timpul sarcinii, ci doar al unei moase.
deocamdata ma simt doar adormita vesnic, in rest e ok!!
laura dimitris, am citit pe un site de survey de aici, ca in proportie de 99% testele de sarcina dau indicative bune, presupun ca al tau a fost din acela care arata ca o fasie de carton ce trebuie introdus direct in urina, dar nu conteaza prea mult ambalajul, ci rezultatul zic eu...sper sa fie cum iti doresti!!
laura_dimitris spune:
Multumesc foarte mult fetelor !!!!!
Incertitudinea asta ma omoara. Dar, m-ati mai linistit voi...
Problema este ca am un examen extrem de greu si important duminica pentru care invat de 1 luna de dimineata pana seara de am ajuns zombi.... Si, sincer, nu ma mai pot concentra la ce citesc tot intrebandu-ma daca sunt sau nu gravi....Citesc cateva pagini si ma trezesc ca ma gandesc unde o sa pun patutul copilului.... ma intorc la citit... (cu greuuuu) si ma trezesc iar ca ma gandesc cum o sa-i dau vestea baietelului meu.... etc. As fi vrut sa fiu sigura ca sa-mi iasa din minte...
Sau, nu mi-ar iesi...???!!!
O sa repet testul sambata -sa fie cu noroc inainte de examen!!! - si va tin la curent !!!!!
Va multumesc mult inca odata!!!!
Laura mama lui Dimitrakis
NataliaS spune:
UFFF ce vesti nasoale
Ramo, imi pare tare rau pentru ce ti se intampla chiar ma intrebam azi cum mai esti...din pacate necazul s-a intamplat, acum trebuie sa te mobilizezi si sa iti revii!!!
Din pacate si eu fac parte din aceesi categorie ca si tine - inainte de Ana am pierdut doua sarcini si ma apucase disperarea, prima in exact acelasi mod ca si tine...pana s-a gandit medicul meu ca ar fi cazul sa incercam cu pregnyl de la inceput (1000 ui/2 zile) si apoi cu progesteron pana in sapt 32 si a tinut!!! am nascut o fetita superba. Apoi am ramas din nou insarcinata si presupunand ca sarcina mi-a schimbat tabloul hormonal medicul mi-a dat doar Utrogestan si am pierdut-o din nou.
Acum de cand am aflat de sarcina am facut pregnyl pana in sapt 10 si acum iau Duphaston...si eu am emotii, dar ma la Doamne Doamne sa-mi tina bebele si am credinta ca si de data asta Pregnylul isi va face treaba.
Rezulta, cel putin din experienta mea ca nu numai sarcinile defecte genetic se pierd in trimestrul 1 ci si sarcinile normale se pot pierde in caz de insuficienta de corp galben...
Eu ma rog pentru tine sa-ti revii cat mai reprede si sfatul meu ar fi sa incerci sa ramai gravi cat mai curand, dar sa-i aduci aminte dr de Pregnyl de la inceput!
Despre Elevit- eu pana acum l-am cumparat cu pret intreg si acum cand am fost la medic mi-a zis ca-i compensat. Ba mai mult, mi-a zis ca as fi primit Pregnylul gratuit si eu am dat o groaza de bani pe el ca mi-a fost lene sa dau un tel sa intreb - asa-mi trebuie!
Gugu - welcome back!!! zuzo! si felicitari pentru zburdalnicul din burtik!
Laura - eu zic ca esti gravi! Si la mine a fost la fel testul, cu a doua liniuta abia vizibila. Bafta la examen si spor la invatat!
Natalia 10+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
NataliaS spune:
Aaa si am uitat sa ma laud ca azi m-am facut frumoasa - am fost la coafor, m-am tuns, m-am vopsit, aranjat , epilat...ah ce bine ma simt si mi-a zis sotul ca sunt o frumusica
Apropos, ca v-am auzit vb despre vopsit - l-am intrebat pe medic daca e permis si mi-a zis sa merg sa ma fac frumoasa ca asa imi sta bine si nu e nici o problema, cica mai mare e problema sa te neglijezi , ca te obisnuiesti asa
Natalia 10+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
Gina M spune:
NataliaS-Foarte bine ai facut.Bravo!Pune ceva poze sa te vedem si noi.
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
pusel spune:
Salutare fetelor si va felicit pe toate care sunteti proaspete mamici!
Va citesc de multa vreme, dar numai acum mi-am luat inima-n dinti sa scriu. Ma alatur si eu mamicilor de ianuarie - februarie. In Canada obtii mai greu proramare la doctor asa ca nu stiu exact cand e data nasterii. Cert este ca e acolo si am ceva emotii pana merg la dr. cotrobaila.
Carmilia spune:
Neata la toate zuzele!Gugu,felicitari
Cum stati cu miscarea?Eu am mers la sala pana acum aproape o luna,dar am renuntat pt.ca ma durea un pic burtica.N-as vrea insa sa renunt de tot la sport,dar,binenteles nu vreau sa-i fac rau lui bebe.Voi ce ziceti?
Ali_bia spune:
'neata!!!!!
Woaw, ce de multe gravidutze!!!!!
Abia astept sa vin si eu la voi, am 7 zile intarziere dar nu-mi fac asa mari sperante, poate maine imi fac un test daca na ma navalesc uratii
Va pe burticutze poate se molipseste si la mine
te asteptam, 2
Decembrie 2006
Alina
Ali_bia spune:
gugule ,ce mai faci?
laura_ioana, alina si toate celelalte?
te asteptam, 2
Decembrie 2006
Alina