Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
virgo spune:
Ilse , tot la Olanda ? Vai , si pe mine ma aduce la disperare sistemul asta dobitoc , cica daca e dupa ei pana in saptamana a 12 a nu vad echo ! La care eu : aia s-o credeti voi , puisor . Luni dup-amiaza ma prezint la ginecolog , nu ma intreba cum am reusit , dar am reusit .
Acum e bine stiut ca gravidele in urma IA sunt mult mai sceptice si chiar putin paranoice , deci am avut prioritate .
Bafta multa la burtici si sa ne auzim curand !
kalosalina spune:
Neata zuze!
Gugu ce bine ca l-ai vazut pe bb!! Facea gimnastica, aaa, o sa-l faca mama sportiv, nu-i asa?
Ali bia tin pumnii sa vezi dublu maine si sa vii si tu la zuze.
Eu sunt iar suparata. Ma doare mijlocul destul de rau (cand ma misc). E adevarat ca am mai avut probleme cu coloana, dar totusi mi-e teama sa nu fie ceva rau la bb.
toate zuzele!
A venit Bebica!!!
5+
gugushtiuc spune:
KALOSALINA stai linistita ca trece durerea, am avut si eu.
ALI BIA dar tu pe unde ai disparut frumushico? De mult tare nu ai mai dat pe la noi. Sper si eu sa vezi dublu cat mai repede.
iunie 2006
GUGU 10+
dam din piciorushe!
Ali_bia spune:
quote:eu nu am pc acasa si intru cand am si eu ocazia
Originally posted by gugushtiuc
KALOSALINA stai linistita ca trece durerea, am avut si eu.
ALI BIA dar tu pe unde ai disparut frumushico? De mult tare nu ai mai dat pe la noi. Sper si eu sa vezi dublu cat mai repede.
iunie 2006
GUGU 10+
dam din piciorushe!
poate am sa vad dublu chiar maine.sper
te asteptam, 2
Decembrie 2006
Alina
gugushtiuc spune:
Si eu in luna in care am ramas am renuntat la miscare si trebuie sa recunosc ca imi lipseste mult miscarea. Sfatul meu este sa astepti pana in luna 3, eventual sa faci doar cateva miscari usoare. Trebuie sa te asiguri ca bebe e bine prins si ca ai colul inchis la fel de bine ca altfel risti sa faci complicatii. Duminica am vazut la "ce se intampla doctore?" ceva miscari speciale pt gravidutze si acum intentionez sa incep sa ma documentez. Ideal pt bebe e sa mergi sa inoti sau sa faci aquagym pt ca apa preia din greutate si diminuaeaza efortul. Eu cred ca am sa merg pe varianta asta pt ca dupa ani buni de fitness sa flutur din maini si din picioare fara greutati parca nu-mi da aceeasi satisfactie. Pup.
quote:
Originally posted by Carmilia
Neata la toate zuzele!Gugu,felicitari
Cum stati cu miscarea?Eu am mers la sala pana acum aproape o luna,dar am renuntat pt.ca ma durea un pic burtica.N-as vrea insa sa renunt de tot la sport,dar,binenteles nu vreau sa-i fac rau lui bebe.Voi ce ziceti?
iunie 2006
GUGU 10+
dam din piciorushe!
lorena_andreianu spune:
Bun venit noilor burtici!
Eu ieri am fost la eco si dezamagire totala, adica dr mi-a zis clar ca in stadiul asta de sarcina (3 sapt sau 5 sapt si un pic de la UM) nu se va vedea mare lucru, dar sa vedem totusi poate e ceva nasol care imi dadea durerile...
Pana la coada, s-a vazut un saculet si cu un "ou" de 8 mm. Totul e bine, a zis doctorul. Am si poza aici, daca vreti sa vedeti.
Cam astea.
Va pup! O zi buna la toate!
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
grati.ela spune:
Cu trei surecheck pozitive (chiar daca liniutele nu au aceeasi culoare) zic si eu ca pot intra in club...
DN:08.06.1972; UM: 26.04.2007; DPN 31.01.2008; dr. Catalin Petru Haiduc - Spital Filantropia
Sper sa fie bine de data asta. Am promis ca nu voi merge la control decat in saptamana a saptea. Voi lua insa de azi Elevit. Va pup!
AngeliquedeS spune:
Buna dimineata! Hop si eu!
Pusel, poti sa iti calculezi singura data nasterii in functie de ultima menstruatie, pe prima pagina e un link cu calculator al datei nasterii.
Grati.ela, bine ai venit!
Ali_bia, te asteptam!
Pup fetele!!!!
Pupici,
Angelique 10+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
gugushtiuc spune:
KALOSALINA tati zice ca daca e baiat il face fotbalist. Cred ca deja se antreneaza. Am zis ca merg pe mana lui dar am sa muncesc din greu sa fie un fotbalist cu creier, nu de alta dar te ingrozesti cand vezi ca marea majoritate abia leaga doua cuvinte. in nici un caz nu o sa fie ca "briliantul" lu' peste MUTU care se lauda ca citeste "Idiotul" de Dostoievski desi habar nu are cine e.
iunie 2006
GUGU 10+
dam din piciorushe!
Carmilia spune:
Lorena,ce poze frumoase ai!Cum le-ai facut?
Pe mine ma cam sageteaza in burtica azi,cam pe la...iesire.Si mi-am amintit brusc ca am uter retrovers.Mai are cineva asa ceva?Cam ce inseamna asta?In afara de faptul ca poti ramane mai greu cu un uter intors,nu mai stiu ce se poate intampla.Si mi-e si gretica,sper sa nu dau afara No-spa si Utrogestanul pe care le-am luat
Carmilia 8+