Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Gata am adormit "bestiutza"
A fost f maraita acuma spre seara ca nu a dormit de pe la 13 decat vreo ora in masina cat am pedalata noi prin oras la cumparaturi.....
linia negra si eu o mai am si mai am coloratie in jurul buricului de fapt in interiorul lui.....si ca si sora-sa TIMI si Criss o are .

cusatura la mie nu se mai vede decat o urma mititica vag si nu se simte nimik la atingere...
Dovada aseara dupa inceracrea esuate de reluare a a fost totul ok, dar si la noi tati saracul avea o problemutza asa cum zicea sherbi, cred ca ma vedea ca pe o mama, ca balena esuata nu recunoaste ca sunt....dar aseara dupa niste "slujbe serioase" si-a revenit jucaria lui si acuma e okdar ca si voi seara cadem si noi ruprti deci .....mai greu

contraceptie.. si eu tot pt sterilet am optat dar mi-a zis medicul ca sa asteptam sa fie 6 luni de la nastere ca sa isi revina uterul exact la forma initiala ca su nu imi puna o masura gresita.....

Am si eu o intrebare.....gongutza mea la o saptamana . doua dupa ce am venit de la maternitate si o puneam pe burtica la amsaj isi ridica asa de bine capul sus ca ma speriam ca era asa de mica....acuma daca o pun pe burta sta cu el doar intr-o parte si greu si-l intoarce de pe o parte pe alta....si abia sau deloc il ridica....ce ziceti e cazul; sa-mi fac probleme? cand o tin pe umar la ragait il tine drept sau daca e pe spate si o tin de maini sa o ridic sus il tine bine nu-i cade pe spate....oare de ce nu-l mai ridica cand e pe burta?

Ce frumos sta Raresu in scaunel....e un dulce

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma disrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

DE ASTA mi-e frica si mie , sa nucumva sa slabeasca dupa ce mananca asa slab, Alexa ti-a dat ceva pt pofta de mancare, ce-a zis medicul?
insanatosire grabnica!!!

scaunul nostru nu e asa , fac si eu poze sa vezi
Kmi & Timeea - 4 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

nu a zis nimic, nu sa impacientat tare, spre deosebire de mine, in afara de tratamentul de raceala nu i-a dat nimic, a zis sa insist cu mancarea, desi i sa parut ca mananca foarte bine

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

si noi tot scaunel de la chicho avem dar varianta mai veche , cu alt sistem de prindere , daca ti se are ca sta prea verical dupa ce il pui trage usor de picioruse sa ajunga pampersul la catarama de inchidere
http://family.webshots.com/photo/1265898224065163068lCxnne aici am o poza cu fimiu mic in scaunel nu stiu cat poti sa iti dai seama dar nici mie nu mi se pare ca ar sta in el prea vertical

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

In legatura cu ridicatul capului, si Alexia si-l tot ridica de la 2-3 sapt cd o puneam pe burtica.Inseara asta ne-a surprins cel mai tare, il tinea asa de drept fara sa-l mocaie deloc si era asa de bine arcuita...de imi venea s-o mananc si nu alta.

VIATA IN DOI, la noi ek acum.Sunt ff solicitata de sot, aproape in fiecare sera, desi uneori suntem extrem de obositi.Ca metode de contraceptie,are el grija, insa uneori mi-e teama desi dr mi-a zis ca dc alaptez la un interval mai mic de 4 ore e totul k.Mi- recomandat deocamdata, CONTRACEPT M, insa nu mi le-am cumparat inca.
Nici eu n-am incercat S-O CULC PE BURTICA, insa o pun in fiecare seara pe burtica cd facem gimnastica si masaj.

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Apropo, vroiam sa incep superdieta(se poate vedea la femina intim),insa fetele mi-au zi samai astept un pic atata tp cat alaptez exclusiv

Depsre electrostimulare, asa am gasit intr-un articol, ca n-ar fi indicat inainbte de6 luni si nici dc alaptezi.Mai caut si o sa-l intreb si pe medic.

Hai ca m-am intins!

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

noi am terminat de mancat si acum stam in leganas

Sa vedem cat o sa reziste ca sa citeasca mama din urma !!!

Multumim Roxanici de laude! Pai cum sa nu fim blonduti cu mami si tati blonzi si mai are si ochii albastri ca a lui tati !!!

Pe Matei il mai punem si noi pe burtica ca sa munceasca sa isi tina capusorul sus. Asa se munceste saracutul si se supara, dar in final il ridica cate putin si ne declaram multumiti.

Pupici! Ma duc sa il ung cu ulei de migdale pe cojitele din capusor, iar la masa de la 9 sau 10 sa il sterg cu niste apa fiarta caci azi nu vreau sa ii fac baita!

Magda si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

uite ASA stam noi in scaunel, nu ne place deloc; e cu totul alt model, nici ei nu-i place ca tot timpul plange sau sta f putin si maraie; sa fie bun cand va mai creste.?
Alexa tu de la cate luni l-ai pus pe Silviu in el daca iti mai amintesti, parca seamana cu al tau , cel putin la centuri

Karra, n-o fi fost obosita Criss si poate de aceea sa nu-si ridice capul cand e pe burta?daca zici ca si-l tine bine cand e in brate si cand o ridici? mai incearca si vezi, dar nu ai mai pus-o de mult pe burta?
Kmi & Timeea - 4 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Kmi, intr-adevar pare cam chinuita Timi, nu imi dau seama ce nu e bine, dar ar tb sa ii gasesti pozitie comoda,la varsta ei ar tb sa incapa bine. Din ce vad eu, parca e mai mult spre orizontala decat verticala, adica e aproape intinsa si pare ca o strang centurile, ca nu ii ajung, mai ajusteaza-le cumva. La noi sunt in gaura din mijloc prinse sus si jos dam drumu la prostia aia de rezerva cat ne trebuie. Noi am avut probleme chiar la inceput cand raresu statea gemuit si incapea tot in partea de sus a scaunului si nu puteam sa ii pun centurile calumea peste picioare.
Acu scaunelu ca scaunelu, da' Timi e o frumusete rapitoare si zici ca e copil de 6 luni, mi se pare ca e maaare si in poza cu biberonul, stiu ca nu poate, dar pare ca il tine singura. Si cum ati facut sa aveti atat par????? ca mi-e ciuda cand il vad pe rares cu chelii din loc in loc, zici ca e de la Auschhwitz (nu stiu cum se scrie)

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Neavand somn la ora asta, bantui pe forum si uitati ce am gasit la mamicile de ianuarie-februarie in legatura cu ceaiurile de stimularea lactatiei.
quote:
Originally posted by Messa

Fetelor, care dati ceai de anason la copii (sau il beti voi) - aruncati-l naibii - uite ce zice FDA (Food and Drug Administration), ca cica ar contine o neurotoxina care da convulsii, voma, tremuraturi si REM (miscari oculare rapide):

http://www.fda.gov/bbs/topics/NEWS/2003/NEW00941.html

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

SUBSCRIU
si iata ce va scriam acum vreo 2-3 sapt cand am renuntat la ceaiurile miraculoase ...si jur ca productia mea de laptik e oki (uneori chiar si 250ml la un muls, dupa 4 ore) - la lichide nu am renuntat insa (3-4 litri/24h).

Am o prietena medic homeopat si mi-a confirmat si ea cam ce scrie prin materialele acelea. Ba mai mult, a venit de la niste cursuri de curand si m-a sunat disperata sa ma atentioneze in legatura cu ceaiul de anason si chimen pe care cu sarg il inghit... larevedere nu mai beau nici de ala.

S-a demonstrat stiitific cum ca aceste ceaiuri (chimen si anason + fenicul) sunt neurotoxice si scad in timp secretia de prolactina. Adica multdoritul nostru laptic se duce pe apa ignorantei noastre si a celor care ne recomanda remedii babesti. Singurul efect pe care il au este de a linisti mama prin efectul euforizant al uleiurilor volatile toxice.
Si mai mult decat atat pot produce si intarziere in cresterea copilului.

Asa ca vreau sa va anunt oficial ca nu mai folosesc minunate licori de anason, chimen, fenicul sau derivate...

Alinuk si bb Teo 10/01/2007

Voi ce parere aveti? Stiti ceva despre asta?

Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007

Mergi la inceput