Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la mamici, albinute si bondarei!

..da` ati scris! nu v-ati incurcat...de azi-dimineata si de abia acum reusesc sa scriu si eu..
Multumesc pentru urari

Noi suntem bine, vad ca pe mine m-a mai lasat durerea de la ureche..in schimb continua in git....asa ca tot trebe sa fac tratament.dak ma inscriu la inteligenti si la 40 de grade io fac faringo-amigdalita
Bebelina e deja o rasfatata...adoarme in brate instantaneu, o pun in patut si mai doarme maxim 10 minutesi deja m-am crizat pe tot familionu care vine si o ia in brate...asa ca o sa le pun embargo

Loradin si io marchez aproape 6 luni de cind ma consider prizonier, plus ca nici acum nu-mi revin di faptul ca pe mine m-a luat pe nepregatite...eram la servici cu treaba si brusc am avut niste dusreri in burta...si de atunci la spital o sapt si apoi acasa, legata de pat...si asa imi vine sa fug in lume uneori...mai ales ca noi stam cu bunica si in fiecare zi avem program de frecat la neuron...asa ca nervii ne sunt la toate imprastiati...ultimii nervi pe ziua de azi?! a venit socru meu in vizita...sa va spun ca nu stie sa bata la usa?!?!?! ma enerveaza la culme si ma toto gindesc cum sa fac sa-l invat sa ciocane

Absoluta sper ca nu fugi de la noi

Incerc si io sa raspund la subiecte:

Ghibuadina - si pe mine ma intereseaza subiectul electrostimulare...da` am inteles ca trebuie sa treaca citeva luni de la operatia de cezariana, cu alaptare nu am auzit sa fie probleme. Vezi ca sunt o gramada de informatii pe net si de discutii.

Roxanici si io ma inscriu la cei obligati sa scrie cu dreapta..chiar daca restul actiunilor le fac cu stinga...linia nera o mai am si io si nu da semne ca ar trece

Ioanaradu nu am auzit pina acum de lapte praf tinut in frigider, si nici nu scrie pe el ceva de genul asta...asa ca io il tin intr-o cutie de cafea in dulapul de la bucatarie....incaltari io nu-i pun si nici n-am de gind, avind in vedere ca toata viata va purta...asa ca acum sosetele cu fundite si volanase..cind va veni frigul vedem ce facem, da` vom dezbate atunci nu?

Tzuna La indicatiile pediatrei noi folosim spray de nas Marimer si Stemar + batista bebelusului+ picaturi Vibrocil, primul spary mi se pare mult mai bun si se poate folosi chiar de mai multe ori pe zi..doar daca e cazul...noi ii dam doar daca are nasul infundat...ceea ce se mai intimpla noaptea pentru ca nu dam drumul tot timpul la umidifcator. Picaturi i-am pus doar de vreo trei ori pina acum ca am zis ca nu e cazul sa indop copilu cu medicamente, chiar daca dr. a zis sa-i pun dupa fiecare curatare a nasucului

Nu mai stiu cine zicea de Humana 1, io folosesc asa ca daca va prisoseste il i-au eu. Noi ne intelegem bine cu el, doar la inceput am fost constipati da` ne-am reglat in timp, cu un pic de ajutor numit debridat si apoi ceiut.

Yana25 Toata lumea imi spune ca operatia arata foarte bine, pe mine in schimb ma cam doare in partea dreapta si nici nu suport sa ma apas prea tare deasupra ei, uneori am senzatia ca zona aia e si acum amortita, zilele astea trebuie sa merg la control ca am trecut de 6 sapt.

Viata in doi? a cam fugit o perioada...sper io scurta

Am pus si io poze in albumele dedicate si in albumul propiu din linkul de mai jos.

Pupici
Roxygeo si Teodora Maria (13.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

si eu as vrea sa doarma pe burta dar nu ii place , se enerveaza imediat si incepe sa planga; de stat sta pe burta cu capul suuuus, dar atat

Sunt nascuta in iunie, am obs gresala , dar n-am zis nimic...

Kmi & Timeea - 4 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Magda, ce blondin ai facut!!! ptiu ptiu sa nu deochi ca e cam raritate pe la noi pe aici; parca mai e Carl al Stefaniyei tot asa blondut, in rest nu imi mai vin in minte decat brunetei si sateni

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

noi am fost din nou la doctor cu gaza mica , cum sunt 2 e iar racita, si ca totul sa fie si mai stresant a si slabit, speram sa recupereze repede caci motivul nu il inteleg ca totusi papa binisor zic eu cam 80-120 la masa

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

si ati folosit scaunul de masina pana acum , mie mi se pare ca nu sta deloc bine in el, nu stiu de ce ; parca e prea la verticala, nici ei nu-i prea place si in plus centurile sunt prea joase iar umerii ii vin mai sus de centura; nu stiu daca ai inteles;
sau se prinde centura numai peste burta? dar nu as prea crede

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by roxygeo
a venit socru meu in vizita...sa va spun ca nu stie sa bata la usa?!?!?! ma enerveaza la culme si ma toto gindesc cum sa fac sa-l invat sa ciocane

de ce nu inchizi usa cu cheia? eu asa fac si atunci trebuie sa bata daca vrea sa intre, mai ramanea cateodata surprins ca stau cu usa zavorata , dar ce sa fac , sa intre cineva peste mine??!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kmi78

si ati folosit scaunul de masina pana acum , mie mi se pare ca nu sta deloc bine in el, nu stiu de ce ; parca e prea la verticala, nici ei nu-i prea place si in plus centurile sunt prea joase iar umerii ii vin mai sus de centura; nu stiu daca ai inteles;
sau se prinde centura numai peste burta? dar nu as prea crede

intotdeauna folosim cand mergem cu masina. nu sta la verticala sta un pic inclinat, centurile se pot regla la noi, cred ca si la tine, la noi sunt 3 locasuri prin care pot trece centurile in fct de marimea lui bebe, si lungimea centurilor e si ea reglabila, iese o "sforicica" din scaunel la un moment dat pe la picioare, nu stiu cum sa explic. Daca tragi/slabesti chestia aia, lungesti/scurtezi centurile sa ii vina bine Timeei. Cand termina Raresu de mancat exemplificam cu poze ca avem scoica in casa.

Alexa, multa sanatate albinutei; ce o fi patit de a slabit?!

Mergi la inceput

tot asa si al nostru are trei locasuri pt centura si se regleaza dintre picioare, dar nu-mi convine ca sta parca prea la verticala, sa pui poze daca ai timp, incerc si eu

Mergi la inceput

rares in scaunel. MAi e o poza cu scaunelu gol, eu tin de chestia de care reglezi centurile. Mie mi se pare uneori ca sta incovoiat, gemuit, dar de verticala nu ma plang, mi se pare ca sta destul de "pe spate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Alexa, doctorul ce zice de faptul ca a slabit. Sanatate printesei

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput