Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 3
annmary77 spune:
Gata l-am linistit un pic .Despre ce intalnire e vb? Eu credeam ca am citit toate postarile dar se pare ca nu.
Tzuna eu zic sa nu iti faci prea multe griji. Poate fi din cauza caldurii.Desi Denis este un mancacios de cand cu caldurile astea excesive nu prea mai sta mult la san.Prefera sa mananmce in reprize pt vca transpira FF MULT datorita efortului pe care il depune.Eu intre mese ii dau mult ceai si tot are fontanela un pic infundata. Bb-ii mei amandoi suporta greu caldura , il mostenesc pe tatal lor. Alex spre ex manca fff putin casnd era mic ,max 10 min la ambii sani, mananca la fel de putin acum dar este ff sanatos si vioi. Dr mi-a zis ca nu e o regula sa se incadreze in divesele tabele care se tot fac cu cresterea copiilor.Tin minte si acum cand Alex a facut 3 ani m-am uitat pe un tabel al ei din cabinet si el era ca si greutate la nivelul inuia de 2 si jumatate.I-am spus dr care m-a intrebat dc prefer sa am un copil bolnavicios ,dar care se incadreaza in tabele sau unul sanatos . Pe tabelul din cartea pe care o am eu acasa se incadra la nivelu mediu de crestere. Si apoi media de crestere in greutate la fetite e de 5.350 la trei luni, minimul este de 4.350. Cartea mea o am de la o prietena a mea cdare este medic si care a fol la cresterea fetei ei care mi-a spus ca e fff buna. La noi nu stiu dc se mai gaseste, e o traducere a unei carti frantuzesti facuta in '88 si tradusa in rom in '94 datorita aspectelor ei practice (cel putin asa spunea prietena mea )
ioanaradu spune:
annmary77 este o intalnire pe 1 iunie. momentan se voteaza locul de intalnire si poti si tu sa-ti spui preferintele in ordinea pe care o doresti. pana acum au fost ca propuneri: tineretului, carol, herastrau, cismigiu, gradina botanica.
roxanici am fost la posta si am trimis coletul. momentan vad ca nu-mi functioneaza PM -ul. daca sunt pb astept mesaj pe messenger ioanaaradu@yahoo.com.
eu ma descurc foarte bine cu marsupiul. asa pot sa ies mult mai usor dupa diverse urgente ... la farmacie sau usoare cumparaturi. daca as sta sa scot caruciorul de fiecare data cred ca as intepeni in casa.
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai
roxanici spune:
Eliana, o sa incerc sa intorc si io clatita sa vad daca e mai linistit cand doarme pe burta.
Kmi, in ce luna esti nascuta ca e o eroare in listuta.
Phili, tu mai stii ceva de Madmat?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Amma23 spune:
Da, si eu stiu ca doarme mai linistit, dar cum spuneam mi-a fost frica sa-l pun asa. Oricum sar din pat la fiecare sunet pe care-l scoate, mai putin ca inainte da' tot sar. In plus isi ridica mai repede capsorul si se impinge pe bratze.
Apropos de asta, al meu nu da semne ca s-ar intoarce, sau ca l-ar interesa mana, lui fetele ii plac.Ne uitam in oglinda amandoi si rade la mine ( sau la el) si cind vorbesc ma imita.Ii shod de numa numa', sa vedeti cum face cu guritza ca si cand ar vrea sa vorbeasca. A, si l-a invatzat tata-su sa scoata limba. Tot cu imitatie binenteles.
In rest il mai chinui eu, il pun pe burta de citeva ori pe zi sa se invetze si el sa se ridice.Se chinuie saracu pana se enerveaza.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
kmi78 spune:
intradevar grasunica Rianna bb de Diana, cate kg are? iar ochisorii eu zic ca deja sunt albastrii si probabil asa vor ramana, asa ii are si restul familiei?
Florin_a , eu puneam cam o lingura de chimen la un litru de apa si fara zahar, iti place tie cu zahar sau de ce sa pui? eu storceam lamaie sa mai schimb gustul
LA MULTI ANI bebeilor nascuti pe 28!!! si stim noi care; multi pupici
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
gabi78 spune:
kmi78 multumim multumim speram sa raminem frumosi si cuminti si sa mai devenim si destepti.
pata din jurul buricului la mine s-a estompat dar cosemticiana mea care are si ea cezariana mi-a spus atunci la inceput sa ma dau cu o crema grasa grasa peste tot pe unde e mai "colorat" si cu zeama de lamiie. Nu am incercat dar va spun si eu ce am fost sfatuita
gata asa rapid sai dau lui
tudor sa papae si sa plecam afraa ca nu mai pot e tare tare cald!!1
va pup
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Tudor luna de luna
kmi78 spune:
tocmai am observat si eu ca Mady e cea mai tanara mamica, FELICITARI!
Are cineva scaun de masina de la Chicco?
eu, linea neagra o am de la buric in jos, parca nu vrea sa mai dispara, dar si Timeea are, ai vostrii au?
Roxi, cusatura de la epiziotomie am inteles ca dispare in timp, asa poate dupa vreo sase luni, si eu ma gandeam ca e ceva in neregula si am intrebat, pt ca se simte ca un nodulet;
magdutah spune:
sherbi, roxanici multumesc de sfaturile ptr. cojite. Cam asa faceam si eu ... cam . Eu cam l/am frecat pe la sprancene de s.a inrosit cu totul si parca a facut si rani acolo. Imi este si frica sa mai ating cu ceva acolo!
Eu vineri am fost la control la medicul ginecolog ... si el mi-a spus ca linia neagra o sa dispara cand face copilul jumate de an.
Apoi singur a inceput sa imi faca instructie pentru metode contraceptive. Eu i/am spus ca anticonceptionale nu am luat si nici nu vreau, el totusi mi/a scris ce as putea lua in caz ca ma razgandesc ... apoi mi/a recomandat steriletul, dupa care a spus ca totusi eu nu am voie dupa cezariana decat peste un an ! Asa ca noi tot cum facem inainte o sa ne descurcam
Cu sotul ma inteleg tare bine , ca doar ne vedem incepand de vineri noapte 23:30 pana duminica la pranz 13:30. Asa ca ne iubim ca in prima zi . SA speram ca din august ne regasim in acelasi oras zi de zi!
Poze cu mandretea mea pentru cine are timp sa se uite am pus aici:
http://community.webshots.com/user/mfoca1
Pupici, mai trec la citit din urma !
Magda
roxanici spune:
quote:
Originally posted by kmi78
Are cineva scaun de masina de la Chicco?
io am scaun de la chicco, cu tot cu baza fixa.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Val_ spune:
BUNA FETELE. CE DE ACTIVITATE PE AICI.
Dunga neagra verticala - si la mine se cunoaste inca. Eu nici nu am remarcat-o in sarcina cred ca din cauza burtii.
Operatia de cezariana - la o luna de la operatie am inceput sa am un fel de supurare. Eu am avut fire care se autoresorb. A mai patit cineva?
Viata de cuplu - nu s-au facut inca 6 saptamani de la operatie dar oricum suntem zombi amandoi si nu ne arde. Desi nu s-a mai intamplat de vreo 10 luni.
Gabdyd - scumpica grasunica ta si are intr-adevar ochii qalbastri. Ser sa ii ramana asa. Si Mariuca mea sper sa ii aiba albastri, ca mine.
Iunita unde este restaurantul unde ati facut botezul? Nu am inteles prea bine. Preotul a pus-o pe nasa sa aseze copilul pe jos, in mizerie? De ce? La ce biserica?
Pupici
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)