Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 6
kmi78 spune:
Asa de mare iti pare, Roxi? caci grasa nu e deloc;
las ca-i creste si lui Rares parul , daca il avea prea mare oricum trebuia sa il tai ca doar e baiat , sau nu?? Mi-am dorit sa aibe par si poate de aia s-a intamplat ca arsuri nu am avut deloc
cu scaunu' nu's ce sa zic , ai vazut si tu acum, nu am ce sa reglez , am tot reglat dar nimic, poate cand va mai creste, mi ciuda! a fost impreuna cu carutu , tot la set nu l-am ales in mod special, are si baza; parca centurile alea nici nu o tin ii cad de pe umar fata de cum stau la voi
in seara asta a mancat si ea mai mult : la 19.30 - 90 ml iar la zece inca 120 , poate incepe si ea sa-si mai revina
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA
kmi78 spune:
eu nu am auzit nimic in legatura cu ceaiurile astea, si eu foloseam fenicul cu musetel si chimen; dar ce alte lichide ar fi atunci bune? caci sucuri in nici un caz;
cred ca ma retrag...la somn
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA
elyanne spune:
Kmi si mie mi se pare chinuita...
Daca nu ma insel, cosul vostru e modelul www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&produs_id=606" target="_blank">asta ... poate ar trebui sa scoti salteluta gri, care (scrie la ei in site) e un reductor pana la greutatea de 6 kg.
Si mi se pare ca sta prea jos cu capul, fundul... poate mai trebe ridicata un pic, si centuile, la fel... putin mai sus.
Centurile se strang de undeva de jos... Dupa ce o asezi in scaun, o prinzi cu centurile si pe urma tragi de chetia aia pana stau cum trebuie...
Si mie mi se pare mare bebelina
Elpower eu am renuntat la ceaiurile alea din lene Nu mai aveam nici un chef sa fac oale de ceai in fiecare zi... Acum beau Lipton de piersica... si multa apa plata.
sherbi spune:
ELPOWER- nu stiam nimic de ceaiuri, dar oricum am renuntat de mult sa mai beau. si am lapte. de fapt, eu nu am vazut nici o schimbare intre perioada cand beam ceai si luam galactocil si acum cand nu iau nici un fel de stimulente.
KMI- asa se prinde si la noi cosuletul si mi se pare un pic fortat. insa bb sta bine, un pic cu barbita in piept. si david are linea negra de la buric in jos.
AMMA- super tare! si david scoate limba invatat tot de ta-su. sa-i vezi ce se maimutaresc cand vine cineva in vizita.
cat tre sa ia bb in luna a treia?
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
mirandolina spune:
Si eu beau muuuuuuulta apa plata. Si sucuri neacidulate. Si lapteeeeee
Diana, e normal sa faca kk din ce in ce mai rar, pina va ajunge la un scaun pe zi. Sistemul digestiv al bebeilor evolueaza
As scrie si mai mult, dar e deja ora 3.
Buna dimineatza!
Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
ioanaradu spune:
buna dimineata
domnu' bebe matei s-a trezit la 5.30 sa manance si apoi a mai motait pana pe la 7, cand s-a trezit de tot, cu chef de vorba si de chiuiala ... si tocmai astazi, cand afara e asa nor si eu as lenevi ... vad ca a inceput sa dea semne de oboseala. poate il pacalesc sa mai doarma macar 1 ora.
va pupam si revenim la a 2-a cafea!
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai
ghibuadina spune:
Neata fetelor,
spun si eu dupa incercari nenumarate de a mai dormi.OFF Alexia ne termina de tot...Se trezeste la 6 dim, are chef de joaca, motaie, chiuie, face de toate.azi dim, pana si tati a plecat la munca mai devreme.Oricum, s-a obisnuit cu noi in pat(mare greseala), pt ca dupa 1 somn, in patut, vrea tzitzica, o iau si apoi tot maraie si chiuie, incat eu...n-am chef deloc sa stau de ea.Asa ca e mai simplu...s-o pun intre noi in pat, o manevrez mai usor.Off, si cu sculatul asta de n ori pe noapte, ...nu stiu cd o sa doarma si ea o noapte intreaga.Sau macar sa se trezeasca o data pe noapte.
SHERBI, in luna a 3-a media este tot 750gr.S-ar putea sa ia mai putin ca in primele, incep sa cada.Alexia a luat aprox 800 grame.
KMI, cate kg are Timeea ta?Da, pare mare, insa stiu si eu ca pozele maresc!
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
Mihael@ spune:
Buna dimineata!
Am ramas in urma cu cititul pt. ca ieri a fost o zi foarte obositoare, a fost agitata, manca si plangea din cauza gazelor, si pana la urma nici n-a mai vrut sa manance. Cred ca a fost preludiul pentru ziua de zi cand mergem la vaccin! Va rog sa ne tineti pumnii!
Oricum la ora asta sunt varza de oboseala pt. ca de la ora 4 m-am trezit din ora in ora.
Elpower - din ce am citit in articolul respectiv reiese ca o specie japoneza de anason ar fi toxica, pe cand cea chineza ar fi ok. acuma hai sa-i intrebam pe cei de la Fares cu ce fac ei ceaiul ala.
Eu de 2 sapt. nu mai beau ceai de stimularea lactatiei pt. ca se terminase la farmacie (il consumasem eu pe tot) si nu am observat nici o schimbare in productia de lapte. Eu beau aprox. 1 l ceai de macese (foarte bun) si 1 l ceai de musetel, plus apa plata cat mai merge.
Mihaela cu Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 2 luni
sherbi spune:
ma duc la vaccin
bafta si tie adina
sherbi spune:
scuzeeeeeeeeeeeeeee
bafta mihaela la vaccin!