O pensiune in Maramures?

O pensiune in Maramures? | Autor: ana06

Link direct la acest mesaj

Fetelor, m-am hotarat sa merg in vara aceasta in Maramures.Am gasit pe internet o multime de pensiuni in zona dar nu reusesc sa ma hotarasc la una dintre ele.
Am rugamintea la cele care ati fost acolo si ati fost multumite sa-mi recomandati si mie un loc anume.Ce m-ar interesa:sa fie curatenie, sa fie liniste(ma gandesc la o pensiune mai mica),as prefera baie proprie dar pana la urma merge si fara...Cineva mi-a recomandat Botiza.Pe aici am citit despre Casa Doina(Vadul Izei).Unde este zona mai frumoasa?
Astept cu interes parerile voastre.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana06 spune:

Nimeni,nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Stiu eu un loc frumos. Vezi poze mai jos:
http://family.webshots.com/album/550920088UshjMk
daca iti place iti dau nr de tel.
Eu am fost doar in vizita (sunt nascuta in Maramures, insa nu mai locuiesc de 17 ani acolo)
E superba zona.

Mergi la inceput

Foarte frumos!
April, uitandu-ma la poze mi s-a facut un dor de duca...
Astept ceva amanunte(unde este pensiunea?) si nr. de tel.
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

http://www.casaiurca.com/

aici am stat noi in toamna, in luna de miere. are 4* de aceea este putin mai scumpa. pensiunea se afla exact in localitatea sighetul marmatiei, poate preferi o pensiune in natura... nu stiu..

noi atunci am facut un voiaj, si in fiecare noapte am dormit in alta parte. ce stiu este ca aici a fost nemaipomenit. vad ca fotografiile de pe site nu ii avantajeaza foarte tare, daca vrei fotografii din camera, baie, hol, curtea interioara, restaurant da-mi pm cu adresa... am pozat tot ! :)))

editez pt ca mi-am amintit ca am pozele si pe net la pag 10, 11, 12 : http://good-times.webshots.com/album/555614134kUhkre?start=108
m-au napadit amintirile.

vine bebe la vikysor

Mergi la inceput

Vicky ma bucur ca ti-a placut in Sighet. Desi n-am fost la Casa Iurca (rusine mie) proprietarul e un fost coleg de liceu si am auzit ca e foarte frumos acolo. La cat de rar merg acasa nu prea ies din casa parintilor.

Vacanta placuta tuturor in Maramures. Aveti ce vedea. Na, ca ma laud cu originile.

Mergi la inceput

Multumesc pentru mesaje, n-as vrea o pensiune in oras.
Zona e frumoasa si imi doresc de f. mult timp o vacanta acolo.Oricum in august voi avea concediul.
April, am primit si nr. de tel,merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

april, te rog trimit-emi si mie nr de telefon si adresa. multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

trimite-mi...scuze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elflo

trimite-mi...scuze