O pensiune in Maramures?
Raspunsuri - Pagina 2
Onetzica spune:
April sunt poze de la Doina nu? Am fost la ea in 2002 si am ramas si acum cu gandul la zona in care are casa. Si ea este o draguta. Mai stii ceva de ea?
albinutza spune:
Buna ziua.
O sa merg si eu in aceasta vara , in iulie mai exact, la Ocna Sugatag.
Ce stiti despre aceasta zona ?
Gasesc pensiune direct acolo, sau trebuie sa rezerv din Bucuresti ?
Sanatate.
Silvana72 spune:
albinutza,
Eu m-am intors de o saptamana din Maramures. Neaparat sa mergi la Sapanta. E superba zona!
Alina922 spune:
Eu am facut o vacanta la Ocna Sugatag acum vreo 10 ani :). E o zona tare frumoasa, am ramas cu amintiri placute de acolo.(in fine, orice amintire de la 18 ani e frumoasa) Sper sa nu se fi schimbat intre timp. Aveau strandul cu apa sarata, datorita careia prindeai un bronz foarte frumos si rezistent. Langa strand era un parculet plin de verdeata, unde ne petreceam serile.
Cred ca a ramas un loc linistit, unde sa te poti deconecta dupa un an de munca.
april spune:
Sugatag e o statiune balneara....pt reumatism. Se fac tratamente cu apa sarata. E de asemenea si o statiune de agrement cu bazine pt adulti si copii. Imi amintesc ca asa imi placea sa inot.....pt ca apa te tine la suprefata. Abia la bazinul cu apa dulce am reusit sa invat sa inot, insa senzatia ca stii sa inoti copil mic fiind e super.
Maramuresul istoric inseamna: Sapanta - cimitirul vesel, Barsana-manastire superba, Ocna Sugatag si Costiui - apa sarata, Borsa (ski), Valea Izei - traditie, Sighetu-Marmatiei - Memorialul Durerii si Muzeul satului, Tisa, Iza si Mara - frumoasele noastre rauri.
Intr-un cuvant: splendoare
albinutza spune:
Multumesc mult fetelor.
De fapt fata mea merge acolo, un fel de schimb de experienta intre scoala lor si o scoala din ocna sugatag.
As fi vrut sa profitam si noi cu aceadta ocazie si sa mergem sa vizitam si noi acea zona.altfel nu stiu daca ne-am fi incumetat la asa drum
ea va merge cu copiii si cu profesorii din scoala iar eu, sotul si baietelul cu masina.
Sper sa nu fie prea obositor drumul
Merci, inca o data.
allisi spune:
buna fetelor .SUNT MARAMURESANCA ma bucur ca va place la noi ,intradevar aici aveti ce vedea.eu stau in oras dar mai stiu sa va spun cate ceva din cea ce va doriti sa aflati.albinuta te asteptam sa zbor la noi zicea-i ca vrei la ocna sugatag ,e frumos sap.trecuta am fost pe acolo ,in privinta cazari sa nu-ti faci probleme ca mam cam speriat cand am vazut ce s-a mai construit pe acolo.
albinutza spune:
Multumim mult Lidia.
Abia stept sa vin acolo si fiica mea la fel.Au fost copii din Maramures la noi de 1 iunie si acum urmeaza sa mearga copii nostri la ei. Drumul e cam lung pt nisrte copii de clasa a II-a dar eu cred ca o sa le placa.
Zici ca o sa gasesc pensiune, sa nu-mi fac probleme ?
Ce bine, multumesc mult !
Exista si hoteluri sau numai pensiuni ?
allisi spune:
ALBINUTA cand vi la Maramu?nu prea gasesti hoteluri pt.ca la alea nu sau mai facut nimic,cred ca nici nu functioneaza.dar fi linistita ,eu personal nu am dorit niciodata sederea la un hotel ,asta pt.ca avand copil prefer undeva la casa cu ,curte sa poata sa se zbenguie cat vrea,iar la hotel mi-e mi se pare ca la spital .o vacanta frumoasa.