Aspirante optimiste > 20 ani (108)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ioana, multumesc tare mult.
Esti o dragutza. Mereu esti asa bine informata si ne instruiesti pe toate.
Te inteleg cum e sa-ti faci griji.
Si eu am avut ganduri de astea. Fa-ti un test de sange mai bine. Ce zici?

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

elara, e suficienta ecografia transvaginala. mie mi se pare mult mai ok decat cealalta. Oricum medicii daca vor sa vada ceva in plus muta pe cea abdominala, ptr ca oricum e acelasi aparat-difera doar sonda.

Michelle, te asteptam cu testul pozitiv. Incep galeria..

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Katerina, multumuesc mult.
Deci am facut o alegere f buna.
Abia astept maine sa aflu cum stau.
O sa am de depasit o bariera de jena ca nu-mi place sa merg la ginecologi barbati (am fost nuami odata la o urgenta) dar am incredere in mine, ca-s curajoasa.

Ce important mi se pare totul. In sfarsit simt ca intru si eu pe fagasul normal, ca voi pana cum vb de atatea investigati si tratamente, numai eu nimik... Doar prestam si atat.
Doar acid foloc ce am mai luat si TB, desi am inceput sa cam uit, ba de una ba de cealalta...

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Sper de luna viitoare sa-mi dea si mie doctorita acid folic! Adica sa-mi confirme ca nu mai e nimic care sa impiedice aparitia lui bebe Da Doamne!

Elara, incerc sa va impartasesc si eu din informatiile pe care le-am dobandit ori de pe DC, ori din proprie experienta. Sper sa va pot fi mereu de ajutor!

Pupici!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

fetele, io sunt acasa!
ma delectez cu un castronoi de inghetata! am fost la mitropoile dupa serviciu si am aprins o lumanarica pt babyritza!
multumesc mult de sustinere! la cm-ul meu de 25 de zile peste o saptamana - 10 zile, vine iar ovulatia!
bitzuca, elara, baby mai ales, michelle, viriniana, TOATE FETELE, EU FARA VOI NU PLEC! v-am zis ca-s rushinoasa!
ancutza, irlandeza asteptati-ne ca venniiiiim!
VA POOP PE TOATE

ioana

http://tt.lilypie.com/Nj3Jp3.png
- ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Buna in primul rand la toate!
sunt Bogdan sotul Roxanei(baby_r7).
M-a rugat sa va scriu eu cateva cuvinte din partea ei.
acum este in pat, am venit de la spital si incearca sa doarma.
va multumeste mult, chiar daca nu a apucat sa citeasca ce i-ati scris, a primit pe mobil multe mesaje de la voi si ati impresionat-o foarte mult.
am fost azi iar la spital pentru ca facuse iar hemoragie si ne-am speriat foarte tare, din pacate nu a scapat de chiuretaj pentru ca sarcina fiind de 8 saptamani nu s-a eliminat complet, desi noi speram sa fi scapat de chiuretej nu a fost sa fie.
cred ca cele care au trecut prin asta stiu mai bine decat mine prin ce trece .
ea este optimista , in aparenta pentru ca in fata mea cand a pierdut sarcina anul trecut a plans foarte mult, acum mai mult se ascunde, de aceea sper sa isi revina si sa vorbeasca cu voi pentru ca in fata voastra se deschide mai mult...
nu stiu daca au apucat sa va spuna Irina si Anca ce s-a intamplat asa ca o sa va spun eu.
sambata noapte am ajuns la urgente cu hemoragie.
de acolo au transferat-o la spitalul Elias unde este doctorul ei.
i-au facut echo si s-a vazut sarcina de 8 saptamani oprita in evolutie.
am inteles de la doctor ca sarcina poate a fost afectata de antibioticele si calmantale pe care le-a luat in perioada cu piciorul.
pe Roxana am reusit sa o conving, ca nu a fost vina ei pentru ca in ziua in care a inceput antibioticele a facut test de sarcina si era negativ si oricum avand in vedere ca venise menstruatia nu ne-am facut probleme pentru ca era inainte de ovulatie.
Sper ca nu m-am intins prea mult si va urez la toate bebelusi frumosi si daca se poate sa vina cat mai curand!!!!!!!
Va multumesc mult ca sunteti alaturi de ea si cand se va simti mai bine va veni sigur cu vesti.
sau va voi mai scrie eu, ca doar va cunosc foarte bine, in fiecare seara ma punea la curent cu toate noutatile.....

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

bogdan, da-i tu multi pupici Roxanei din partea noastra! spune-i ca suntem alaturi de ea, de fapt de voi amndoi in aceste momente...nimeni nu ar trebui sa treaca prin asta...

curaj!

emma

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
hai bebe! -februarie 2007

Mergi la inceput

Roxana, imi pare foarte rau! Din ce au spus fetele am presupus ca ai avut un avort spontan si ca sarcina era mica... Fii puternica!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Bogdan, spune-i Roxanei ca suntem alaturi de ea si asa vom ramane! O pupam toate!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
11+

Mergi la inceput

Fetelor, de-asta mi-e si mie frica. Si eu am avut test negativ in ultima zi de CM si apoi am inceput Polidinul si antibioticele si acum am greturi, fac pipi des si nu ma simt deloc bine, ma doare si burta din Z1, desi sunt Z5... M-am tot gandit toata ziua daca as fi gravida... pt ca Zanocinul e in grupa C (medicamente interzise in sarcina)

Ma rog la Dumnezeu sa nu fiu si sa raman cat mai repede...

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi la inceput