Aspirante optimiste > 20 ani (108)
Raspunsuri - Pagina 24
numeioana spune:
Fetelor, de ce nu incercati cu un tratament homeopat? Daca mergeti la un doctor bun o sa va garanteze ca ramaneti gravide in scurt timp.
Eu am scapat de alergie cu tratament homeopat si mai stiu fete care s-au vindecat de anumite boli. Si cateva au ramas gravide la cel mult 2 luni de cand au inceput tratamentul.
Eu pana acum m-am tratat de chisturi, care m-au luat prin surprindere, caci nu stiam de existenta lor. Si am urmat tratament cu antibiotice, pe langa naturiste. Dar cum scap si de ultimul, daca vad ca nu raman ma duc la homeopat, ca nu se mai poate...
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Viriniana spune:
Am luat shi tratament homeopat...nimic Se mira shi dr. ... de un an shi ceva...cred ca e cel mai incapatzanat...nu vrea cu tratament homeopat sau acupunctura...mai fac luna asta shi dupa imi caut un dr. alopat in care sa am incredere ... sa vedem
http://tt.lilypie.com/9wyqp2.png Vrem bebe din 11.2004
Viriniana spune:
totushi...cu tratamentul homeopat si acupunctura am scapat de microchisturile de pe un ovar...si nu mai am prolactina marita...deci ajuta! O colega de-a mea a scapat de un chist foarte mare si a ramas shi insarcinata in luna urmatoare...sora ei pierdea sarcina...dupa 10 zile de acupunctura, in luna urmatoare a ramas shi nu a mai avut probleme...amandoua au cate o fetitza totushi la mine inca nu se arata...
http://tt.lilypie.com/9wyqp2.png Vrem bebe din 11.2004
andreutza23 spune:
plec acasa!
si apoi sper la aerobic!
ma doare capul de la caldura, cred. si la noi s-a innorat!
va pup!
http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006
elara spune:
Off, Baby.
Am sunat-o (sperand la vesti bune) si habar nu aveam ca nu citisem. Nu putea sa vorbeasca, probabil fiindca nu avea intimitate, era in masina.
Abia apoi am citit...
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Viriniana, da, sunt inainte ca si CM-ul a venit cu o zi mai devreme.
Oricum si tu esti pe aproape de ovulatie. Succes mult.
Eu am ceva dureri de sani si crampe la burtica. Trag sperante ca de la ovulatie. Luna asta merg la analize si sper sa aflu ca sunt ok.
hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
bitza037 spune:
fetelor, eu ma indrept catre casa, vorbim maine, va urez o seara cat mai placuta!!!!!
daca nu sunt prea obosita mai intru si de acasa
http://tt.lilypie.com/pXRrp3.png
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006
elara spune:
Tocmai mi-am facut ei eu o programare pt maine la eco la Medsana. Am ales sa fac transvaginala, ca am auzit ca se vad ovarele mult mai bine.
Voi ce ziceti? Oare va mai fi nevoie sa fac si eco abdominala sau nu? O sa il intreb maine pe doctor.
Cica e ginecolog, ca mi-a spus ca eco transvaginala doar ginecologii fac. Eu ce sa inteleg, ca m-a programat la o consulatatie la gineco? Deci pot sa ii pun si intrebari sau cum?
Uff ce aiurita sunt! De ce oare nu m-am gandit la asta ca sa o intreb?
hai, bebitza, vino...
numeioana spune:
Am incercat sa dorm si nu am putut. Sa vedeti ce ganduri ma chinuie. Daca sunt gravida, am avut ciclu peste sarcina si acum fac si tratament cu Zanocin 10 zile si Polidin injectabil...?? Offf, si azi am fost la toaleta de 10 ori in 3 ore... desi n-am baut prea multa apa...
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Elara, transvaginala e suficienta. Daca nu vrei sa vezi si celelalte organe din cavitatea abdominala eu zic sa ramai la acest tip de eco, pentru ca intr-adevar la mine doar asa s-au vazut chisturile multe si mici de pe ovare.
Bafta!
Ioana
bebe?! - decembrie 2006