Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

teutz mama ce a crescut mafioata....e mortala in funduletz.... si rasul ala ma termina... aveai dreptate cu pozele, se vad si nelogata
auras sunteti bine? da ne un semn
dianarus se vede ca baietii sunt mai bine , dupa lungimea mesajelor

am mai pus cateva poze de la gym si cateva cu scaunul.

vazut motan. cazut pe spate. super mare. zambet de mileoane. fug ca a ajuns la marginea patului...taras...cu capul neridicat....

dianarussi eu zic ca au acum o perioada plina de frustrari. ca nu le iese ridicatul, nu le iese apucatul, nu intelegi intotdeauna ce vor....da' trece....nu?

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Ada de bebinuta

vazut motanu "descaltat" in scaunul de masa. Tot chicco poly?
Vazut si poze de mafioata Iarina (superb numele) . Ce bine sta in fundulet! si ce scaun de masina! Vad ca e pregatita de plecare.
Noi am avut o noapte mai agitata. Tot plangea in somn, dar nu se trezea, in schimb ma trezea pe mine. Asa ca noaptea mi/am petrecut/o de planton la patutu lu fimea. Acu vad ca adormi, si eu am fiert legumele pentru pireu. Voi cand aveti timp sa faceti pireul, ca eu pe bune ca nu stiu? Azi iar e maraita si daca nu adormea, trebuia sa ies ca ea afara, si cand mai apucam sa toc, sa fierb, sa blenduiesc? Buna idee borcanasele astea ! O sa vad si eu cum sta treaba cu pireul, cat dureaza preparatul si daca nu mere trecem pe borcanase.
Ieri am fost la control urechiusele sunt ok, am scapat de caciulita . Cica suntem sanatoase tun, dar mai slabute (nu am cantarit ca avem gips). Nu degeaba vrea tati sa ne faca manechin!

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Va trimit ceva dragut:

Un copil, la gradinita, incearca sa isi incalte cizmulitele. Pentru ca nu se descurca, a cerut ajutor educatoarei. Cu tot trasul si impinsul, cizmulitele nu voiau nicidecum sa intre. Pana cand a reusit totusi sa il incalte, educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte.

De aceea aproape ca i-au dat lacrimile cand copilul i-a zis:
-Doamna, dar sunt puse invels...

Intr-adevar, erau pe picior gresit... Nu a fost cu nimic mai usor sa ii scoata cizmulitele decat sa i le puna, totusi a reusit sa isi pastreze calmul pana cand iar cizmulitele erau incaltate, tot cu sudoare pe frunte, dar de data aceasta asa cum trebuia. Insa atunci baietelul a zis:
-Cizmulitele astea nu sunt ale mele!!

In loc sa strige la el:"De ce nu mi-ai spus??", educatoarea si-a muscat buza si inca o data s-a chinuit sa il descalte. Cand s-a terminat chinul descaltatului, baietelul i-a spus:
-Sunt cizmulitele flatelui meu. Mama mi-a zis sa le incalt pe astea azi.

Acum ea nu mai stia ce sa faca...Sa planga sau sa rada? A reusit totusi sa stranga suficienta rabdare pentru a se lupta din nou cu cizmulitele.Cand , in sfarsit, l-a incaltat, inainte de a-l trimite afara la joaca, l-a intrebat:

- Si acum, unde iti sunt manusile? Trebuie sa ti le pun in maini ca sa poti pleca afara!
- Le-am bagat in cizmulite ca sa nu le pield...

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

mda, am incercat si morcovul....mare minune....mi l a vomat in 2 minute... acu' io ce fac? cu ce mai incerc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

A CAZUT DIN PAT!!! Deci azi dimineata goanga a reusit performanta sa cada din pat, era in pat se juca, m-am intors cu spatele sa strang niste jucarii si cand m-am uitat iara la ea era pe jos se juca! Cum a ajuns acolo nu stiu, dar era tare fericita...iar eu ingrozita, am luat-o am analizat-o...ea radea in continuare! Deci e de bine! Sper sa nu se mai intample!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Nu uitati de ANAMEA detalii pe mailul comun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

dianocica, persevereaza..eu ii dau cand sta in funduletz, sa nu ia aer..nu a mai vomat deloc..nici macar cand papa doar san.,..

vvaaai, ce ingrozitor miroase caca.. de cand cu maru si morcovu...tre sa il duc direct la ghena....

kokorina, eu nu mai masor nimic, cate linguritze, cate grame..am masurat in primele zile pana am ajuns la 6 linguritze si apoi m-am plictisit..acu ii dau fructa pana nu mai vrea el...deocamdata doar mar ( ieri am bagat si o felie de morcov fiert care a iesit asa cum a intrat, fara nici o transformare)

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

adeju, vazut motan frumos si m-am amuzat: avem scaune de masa identice

kokorina, cu borcanasele de mancare, eu te sfatuiesc sa vii cu ele din austria, ca aici gasesti o varietate f redusa si e f mare probabilitatea sa nu le gasesti pe alea pe care le manca sandkanii ... intre noi fie vorba eu tot din austria le cumpar din motivele enumerate mai sus, ca sa nu mai spun ca din viena le-a luat sotzul la jumate de pret fata de timisoara... iar de varietate, nu mai vorbesc... in tm, borcanele de la hipp gasesti cam 4-5 sortimente de legume si inca vreo 4 de fructe, asa ca sa iti faci o idee ... fara zahar gasesti de la hipp, au enumerat fetele care sunt... chiar, in ce oras veniti? eventual intreaba fetele de acolo daca se gasesc borcanasele pe care le manca sandokanii

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Mergi la inceput

pai statea in fund. si nu de la aer a vomat. s a vazut de cand a inghitit ca nu i placea. si dupa ce a terminat de inghitit cele 4 sferturi de linguritza, a mai stat un pic si ...gata. l a dat afara....mi era o mila de el...ma gandesc sa ma intorc la mere dar subtiate cu un pic de apa....desi nu mi a suras deloc ideea asta de la inceput....habar n am ce sa fac da s asa suparata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

pt ca am vazut ca se tot intreaba, am o lista cu fructe si legume si varstele de la care se pot da, luata de la o cunostinta din state are are bb mic ... ia uitati:
4 luni: avocado, mere, pere, piersici, prune, nectarine, fasole verde
6 luni: banane, papaya, mango, caise, pepene, mazare
8-10 luni: spanac, broccoli
10 luni: toate fructele din categoria berries
cu specificatia ca se refera la fructe si legume crude sau preparate in casa... daca sunt din borcanele, alergenii sunt redusi sau eliminati si se pot de la varsta trecuta pe borcanel

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by dianocica

mda, am incercat si morcovul....mare minune....mi l a vomat in 2 minute... acu' io ce fac? cu ce mai incerc?

incearca sa-i dai cartof dulce - e cam acelasi gust cu morcovul - dar mai aromat si mai dulce.
Kara papa cu placere cartof dulce simplu, dovlecel simplu - cand incep sa le combin legumele ... nu-i mai plac.

mai avem o problema:
- papam orice fruct de la borcan - nu papam insa fructe de la piata.
papam orice pregateste mami - cand ii dau ceva nou insa - are vre-o cateva ore cateva bubite.
- nu papam legume de la borcanel - le vomitam.

cred ca Donia intreba ce le facem sa doarma atat ... habar n-am ce are Kara de la o vreme dar le doarme ... dimineata 9, 10 intre jumate si trei sferturi de ora; la pranz 13, 14 - intre 2 si 3 ore jumate si poate mai atipeste seara 18, 19 intre 15 si 20 minute. Zau ca nu-i fac nimic - ea si-a facut acest program de cand dormim somnul de pranz in casa.

un mare pentru sarbatoritii zilei de ieri si azi.

fug langa ea sa trag si eu un pui de somn.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput