Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 24
dianocica spune:
donia, pai unde e scutecu'?
teutz pupam fetele. doar ultima poza e pe public. mama si ce rumena suntem....taman buna de mancat...iam iam...
si d e la greve...dupa ce am mai eliminat din neplaceri am gasit monstrul...combinatia nefericita de saltea superneabsorbanta si pat de lemn. pt ca duda aia e f tare, cand se intoarce de pe o parte pe alta mai zmucit nemernicul de patutz pocneste. trosneste, nu stiu cum sa zic...si el se trezeste... asa ca mai pun pe lista, cand oi fi pe centura, sa ma gandesc si la salteaua copilului....
treaba cu stransul in brate peste ani nu am zis o ca pe o teorie ci ca pe o chestie la care sa te gandesti cand simti ca nu mai poti, sa ti dea puterea sa i zambesti, sa l iei in brate (chiar daca bate spre 12kile...) si sa o iei de la capat. ca, zic io, daca nu ai lucruri 'motivante' -in absolut orice- e greu sa nu ti iei campii cand din partea cealalta nu ti se raspunde cu aceeasi moneda....si ei n au invatat inca nici sa se impace pe ei insisi, da' pe noi.....
diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
a_deju spune:
quote:
Originally posted by bambolettaquote:
Originally posted by a_deju
bambo, sper sa nu bat campii, dar parca tu gasisei biscuiti de la hipp? fara gluten? e vorba de borcanasul ala "gute nacht", sau de biscuiti ca atare??? daca nu erai tu, scuze, memoria e de vina.... daca stie cineva... multumim :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Da eu eram cu biscuitii de la Hipp sunt biscuiti de la 6 luni in sus si contin gluten
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
saru-mana :) la noi, pe plaiurile care se termina-n mare, n-am vazut inca biscuitari hipp-ioti :))) am auzit de acel borcanas, ba chiar stiu ca asta n-are gluten, si testam piata.. mersi deci de raspuns :)
Laura13 spune:
iar e liniste mare pe forum.
acu' cand am si eu aer conditionat s-a innorat la Iasi si e mai racoare. evident, nu?!
miro deci am o nora zbenguita, nu? lasa, bine ca e sanatoasa. sper sa raspunda si mamicile cu experienta, dar iti spun si eu..... cand vine florin (pe la 18) il pasez pe Dani pt plimbarea de seara, eu ma duc sa fac cumparaturile pt noi si Dani, iar cand ma intalnesc din nou cu feciorul meu (dupa 1/2h -1h) sunt mult mult mai linistita, mai calma, mai rabdatoare. si pe mine ma mai apuca crizele.... cand maraie copilul din dotare toata toata ziua (e drept ca zilele astea sunt mai rare la noi), o singura zi am avut cand simteam efectiv ca imi iau campii. dar parerea mea..... e nevoie macar o data pe sapt, cateva ore de luat o pauza, de facut altceva... cel putin in cazul meu. asa ca azi de ex imi da florin 1h pauza sa ma duc la ziua unei prietene, sa beau un suc si sa mai vb cu un adult.
mai..... cu biscuitii fara/cu gluten Bambo zi si mie unde ai gasit??!! ca eu numai de la 8 luni am gasit biscuiti. iar fara gluten.... nu mai stiu cine zicea, nu am vazut deloc! nu de lata, dar sa mai variem meniul copilului.
radu.anca imi pare tare rau ca aveti probleme de sanatate!
teutz multa sanatate micutului, ne rugam la DD sa fie totul bine!
pupici pt acum... mai revin eu!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Teutz spune:
Radu.anca, insanatosire grabnica lui Dani! Sunt tare pacatoase virozele astea.
Dianocica, multumim! Toate pozele sunt pe public, am verificat, dar trebuie sa intri in albumul Teutz, ca la semnatura se deschide o singura poza. Zic si eu, in caz ca nu ai incercat si varianata asta. Daca nici asa nu merge, le sterg si le mai pun o data. La mine se vad toate si nu sunt logata.
Laura Sper din tot sufletul ca micutul colegei mele sa treaca cu bine peste cele 10 zile critice!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Yagmur spune:
Neatza,
Iarasi sint in urma cu cititul, dar vroiam sa va spun ca sintem bine...eu m-am simtit cam rau zilele astea, dar mi-am revenit...
Danutz, felicitari ptr dintisor
Donia, nu am inceput inca diversificarea... stam pana face luca 6 luni; acuma am inceput sa trecem pe lapte HA 1 pentru a ne proteja de eventualele alergii
Am fost la eco la fontanela... intradevar este super mica, dar totul e la locul lui inauntru...
As mai scrie, dar am parte de o saptamana infernala la job
Pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
lizzy spune:
in primul rand multumesc fetelor care s-au gandit la sanatatea noastra: kokorina, dianocica, asiza, teutz si toate celelalte
yagmur, sanatate multa si putere. multi lui luca!
laura, nici eu nu dau nimic la dr de familie nici dupa vaccin nici cu alta ocazie. si nici nu pare sa astepte ceva, chiar si de 8 martie cand i-a dus sotul flori, a zis ca nu vrea si pachetelul suplimentar, asa ca i-a aratat ca e doar o vaza mica pt florile respective... oricum, am noroc, in general e o dragutza dr noastra, e f.disponibila cand avem nevoie.
dianocica, recunosc ca n-am priceput nici eu exercitiul pt sprijinirea intr-o mana. dar am citit in graba asa ca ma mai uit inca o data. sau de mai multe ori
lorym, imi pare rau de patania cu rianna, inca nu am citit tot cap trecut si nu stiu exact de ce a avut reactia aia. sper din suflet ca totul e ok acum. uite pt voi sa fiti bine. cat despre carnitza, spunea laura ca nu ai introdus-o inca. las' ca e vreme, nici noi nu am gustat inca asa ceva. si sanatate!
saltele: eu nu stiu ce saltea are patutul pt ca le-am primit de la o prietena. sigur nu e iarba si nici cocos (nu erau la moda acu' 5 ani, de cand e patutul) au crescut deja 2 copii pe salteaua aia si nu s-a deformat. urmeaza al 3-lea, marc, sper sa tina inca 2 ani...
dianocica, aseara m-am uitat io un pic la esca dar numai spre final. si nu am prins nimic cu baietzii tai, sorry... si io vreau sa-i vad. tre sa le faci fun club, aici, pe dc.
miro, starile astea de isterie sunt oarecum normale. sunt crize de crestere, eu asa le spun. la 6-7 luni sunt in etapa de trecere de la stat intr-o pozitie (pe spate sau pe burta) la miscarea efectiva - taras, incercari de patrupedie (stat in 4 labe), rostogoliri, etc. si starea de agitatie (cu zile mai bune si zile mai nasoale) va tine pana isi da copilul drumul, adica pana incepe sa se deplaseze singur in 4 labe. zic eu, din umila mea experienta.
teutz la mine la semnatura e povestea lunga si trista, dar cu happy-end, a unui baietel operat de atrezie de esofag (lipsa unei bucati de esofag). a fost operat de 3 ori in primele 2 saptamani de viata, tot la grigore alexandrescu. medicii nu i-au dat nici o sansa de supravietuire atunci, fiecare operatie s-a rupt (ei coseau, in 2 zile se rupea). parintii copilului imi sunt amici din facultate, le-am urmarit povestea pas cu pas. concluzia: pt ca medicii de aici nu au reusit sa-l salveze, au plecat in germania, problemele lui inca nu s-au terminat, si lui ii vor reconstrui esofagul din colon (cred). important este ca acolo a fost ajutat sa supravietuiasca. daca prietena ta poate, sa o contacteze pe doina fagurel, mamica lui andrei, ei locuiesc acum in munchen, s-au mutat acolo pt a-si salva copilul. daca mai ai nevoie de detalii da-mi pm.
radu anca, marc doarme deocamdata cu noi in camera, dar intotdeauna in patutul lui (si uneori ziua in scoica, desi nu e sanatos, mai prinde cate 20-30 min), niciodata in patul nostru. in mod normal l-as fi pus in camera lui de la 3 luni dar am avut probleme cu varasaturi urate si trebuia supravegheat mereu. dupa 6 luni planuim mutarea lui in camera separata. desi asta inseamna drumuri dese noaptea, intre cele 2 camere...
imi pare rau pt probleme de sanatate. important e sa tii febra sub control. sanatate multa!
felicitari pt dintosi, nu mai nominalizez ca sunt deja o gramada. noi n-avem, doar salivam de zor.
daphna, rosii nu, sunt acide tare. conopida, broccoli, fasole verde foarte cruda, poate. toate astea dupa 1 luna buna de piure de legume clasice. sa zicem pe la 7 luni... poti sa le combini, sa mai schimbi gustul, dar eu stiu ca bebelusilor le place monotonia culinara la varsta asta.
dianocica, ai dreptate, ianis nu mai vrea in brate sau la pupat decat in situatii exceptionale, si n-are nici 3 ani inca. adica s-au cam dus manifestarile de afectiune. asa ca profit cu marc si-l mozolesc cat pot!
mai citesc si revin.
Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
kokorina spune:
neata mamici!
scriu pe fuga,sandokanii mei AMANDOI sant tare nelinistiti azi...ce ma fac?dar nu asta e PROBLEMA MEA STRINGENTA.am o MARE INTREBARE LA VOI!
de la ce firma pot cumpara in romania borcanele cu fructe FARA ZAHAR!inteleg de la voi,ca nu scrie daca au zahar si totusi contin zahar.ori am inteles eu gresit?si de ce anume sa ma feresc,adica in afara de zahar,ce nu trebuie sa mai contina?multumesc anticipat!
revin mai tarziu cand dorm sandokanii
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
Teutz spune:
Dianarus, multumesc! Am citit povestea de la semnatura ta mai demult. O voi reciti si ii voi spune colegei mele ce si cum. Daca va dori sa ia legatura cu mamica lui Andrei (si pe micut tot Andrei il cheama, Ioan Andrei), iti trimit PM, ca sa-mi dai mai multe date. Multumesc inca o data!
Kokorina, eu am cumparat borcanele cu piure de fructe de la Hipp. Piureul de pere si cel de piersici nu contin zahar, dar cel de caise da. Asa scrie pe eticheta. sandokanii nelinistiti!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
a_deju spune:
kokorina, niciunul din borcanelele de la hipp pe care le-am folosit eu pana acum nu contin zahar (borcanele de la 4 luni cu pere williams, cu piersici, cu caise, cu mere si afine - tot aici mentionez ca sunt borcanele made in Ungaria, pe care e lipita o eticheta in romana). a nu se confunda adaosul de zahar (care repet, nu se exista la aceste borcanele) cu zaharul din fructe, care intra la capitolul carbohidrati, si care este cel ce apare pe eticheta....
a_deju spune:
poze noi, calzi-caldute... de cand ne-am trezit, in iubiri cu paturica, si pana dupa masa :)