Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Miro, si noi papam cartof dulce dar cu masura cea mika :) dece ? ptr ca prietena mea din sua imi spunea ca fetita ei s-a obisnuit cu cartoful dulce si nu il mai accepta decat f rar pe celalalt ...si cum la noi nu cresc in gradina cartofii dulci .... mai bine mai rarutz ca-i mai dragutz !

poze cu sacul de vara ? :(

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

sa imi fie iertata ignoranta... dar ce e ala cartof dulce?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by flore26

vazut motanu "descaltat" in scaunul de masa. Tot chicco poly?

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

da da, modelul cu broscarime inclusa :))

in ceea ce priveste crema de legume... eu fac pt 3-4 zile, congelatoru' e sef in a le pastra taman bune :) sincer, n-as avea cand sa-i fac chiar in fiecare zi... ar trebui sacrificata plimbarea de dimineata.. si cum din fire suntem plimbaciosi... mai bine congelam la capacitate maxima :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bebinuta

Va trimit ceva dragut:

Un copil, la gradinita, incearca sa isi incalte cizmulitele. Pentru ca nu se descurca, a cerut ajutor educatoarei. Cu tot trasul si impinsul, cizmulitele nu voiau nicidecum sa intre. Pana cand a reusit totusi sa il incalte, educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte.

De aceea aproape ca i-au dat lacrimile cand copilul i-a zis:
-Doamna, dar sunt puse invels...

Intr-adevar, erau pe picior gresit... Nu a fost cu nimic mai usor sa ii scoata cizmulitele decat sa i le puna, totusi a reusit sa isi pastreze calmul pana cand iar cizmulitele erau incaltate, tot cu sudoare pe frunte, dar de data aceasta asa cum trebuia. Insa atunci baietelul a zis:
-Cizmulitele astea nu sunt ale mele!!

In loc sa strige la el:"De ce nu mi-ai spus??", educatoarea si-a muscat buza si inca o data s-a chinuit sa il descalte. Cand s-a terminat chinul descaltatului, baietelul i-a spus:
-Sunt cizmulitele flatelui meu. Mama mi-a zis sa le incalt pe astea azi.

Acum ea nu mai stia ce sa faca...Sa planga sau sa rada? A reusit totusi sa stranga suficienta rabdare pentru a se lupta din nou cu cizmulitele.Cand , in sfarsit, l-a incaltat, inainte de a-l trimite afara la joaca, l-a intrebat:

- Si acum, unde iti sunt manusile? Trebuie sa ti le pun in maini ca sa poti pleca afara!
- Le-am bagat in cizmulite ca sa nu le pield...

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura13

sa imi fie iertata ignoranta... dar ce e ala cartof dulce?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

aham, ca bine zici.... in imaginatia mea, era egal cu cartofu' nou... dar..banuiesc ca nu e, ca atunci fetele-ar fi zis "cartofi noi" nu "dulci"... :)

Mergi la inceput

fi-miu taman ce baga niste taras prin patut, stilul omida rasculata.... super tare, nu? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

hai sa va lamuresc cu cartoful dulce ca si pe mine m-a lamurit miro : e un cartof cica mai rosiatic si seamana la gust cu morcovul... si evident, e dulce ... eu personal nu l-am gasit/vazut

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

LA MULTI ANI KAAN CRISTIAN
de leyla! sa fii sanatos si mancacios si sa inseninezi viata lui mami si-a lui tati! Te pup dulce copil frumos.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

hai sa va lamuresc cu cartoful dulce ca si pe mine m-a lamurit miro : e un cartof cica mai rosiatic si seamana la gust cu morcovul... si evident, e dulce ... eu personal nu l-am gasit/vazut

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Cred ca am vazut la Billa sau la Real, nu mai stiu exact.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by a_deju

fi-miu taman ce baga niste taras prin patut, stilul omida rasculata.... super tare, nu? :)

bravo motanu' !!! pana la mersul in 4 labe nu mai e mult si sa vezi atunci cum e... cand da tarcoale camerei.. motaneste

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Mergi la inceput