Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 27
Somleac spune:
Mamicile de grasuni, ce le mai dati de papa?
Matia a inceput sa accepte si masa de fructe si pe cea de legume. Are 2 mese diversificate acum, dar nu stiu a-3a cu ce s-o inlocuiesc? Iar cu fructe? Ca cereale noi n-avem voie.
Si inca o rugaminte pentru mamicile de pe litoral? Nu stiti cumva vreo vila draguta pentru 2-3 familii de inchiriat ? Nu mai vreau sa merg la hotel pentru ca preturile mi se par mult prea mari pentru ce ofera.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
a_deju spune:
somleac, din pacate chiar nu stiu nimic.. dar poti incerca sa cauti si pe net, ca e plin de site-uri, si sigur gasesti ceva fain. eventual ne trimiti pe noi in recunoastere, sa facem reportaj la fata locului daca dai peste ceva interesant :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Ktrinel spune:
buna.
am gasit si eu aici patutz pliant, de calatorie, de la 60cad pana la 100cad. Donia, cel mai ieftin e de la CoscoJuvenile 60cad. nu vad de ce as lua mai scump, ca toate stiu sa faca acelasi lucru dar oare sa iau ? daca nu sta in el?
tu ai vazut aici borcanele de la Nestle? ca eu parca in afaara de cereale si lapte nu am vazut...
pt fetele din tara :ce alta marca de borcanele exista in afara de Hipp? si cam cat costa mancarea la borcan?
Heinz este ?
merci.
Ktrinel si Ana Julia 24.11.2006
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
buna.
am gasit si eu aici patutz pliant, de calatorie, de la 60cad pana la 100cad. Donia, cel mai ieftin e de la CoscoJuvenile 60cad. nu vad de ce as lua mai scump, ca toate stiu sa faca acelasi lucru dar oare sa iau ? daca nu sta in el?
tu ai vazut aici borcanele de la Nestle? ca eu parca in afaara de cereale si lapte nu am vazut...
pt fetele din tara :ce alta marca de borcanele exista in afara de Hipp? si cam cat costa mancarea la borcan?
Heinz este ?
merci.
nu este :) nici nu trebuie sa te mire, si astea care cat de cat se exista, is cam vai de mama lor, si faci kilometri prin oras pana gasesti ceva anume..... iar pretul... intre 4,5 ron - 6 ron borcanse de 125 gr... mai bine va lutai voi la pachet din ce-aveti pe-acolo (..si umpleti si vreo trei vagoane pt cunostintele de pe forum )
editez ca am uitat aia cu firmele.. da un google.ro pt "mancare bebelusi", sau ceva de genul asta, si cred ca in mare iti vei face o idee cu ceea ce se gaseste la noi pe piata..
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by Ktrinel
buna.
Heinz este ?
merci.
si umpleti si vreo trei vagoane pt cunostintele de pe forum )
CORECT CORECT
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Ktrinel spune:
un borcanas costa atat? ...io tre sa calculez, ca nu stiu decat in lei vechi
eu auzisem ca e mult mai variata oferta pt bebei in tara decat aici...acuma "ma demolezi" ? la carutze, scaune masa/masina, patutzuri am vazut clar ca e mai colorata oferta, dar de ce nu o fi si la mancare?
aoleo, am vazut si eu motan frumos....bai ce privire are...mortal!
alexandra_25 spune:
Am aparut si eu.......urmand sfatul Dianocicai,am lasat-o mai moale...dar situatia e la fel...saracul e asa de chinuit!
Aceleasi probleme cu diversificarea...am facut supica de legume....nu vrea deloc...morcovul fiert si el il vomita....ieri i-am facut cartof fiert...a mancat vreo 2 lingurite...nici eu nu stiu ce sa-i mai dau!
A_deju...super tare modelul vostru de scaun..si motanul e asa de scump!Ce sprancene faine are...zici ca e pensat!
Nici eu nu gasesc biscuiti fara gluten...am gasit ceva de la Milupa dar sunt pentru bebei de 8 luni!
Korinutza......si pregateste-ti buzunarele...sa nu te sperii de preturi......scaunul a fost 5 milioane....inseamna ca aici e mai ieftin...!ne-ai facut sa ne ...si noi pupam sandokanii si mamicuta lor!
MarcelaC...felicitari pentru dintisor!!!!!
Yagmur......sper sa-ti fi revenit...sa ai grija de tine!!!!De voi!
Mirona...tare bine ai descris starea ta...copie fidela...asa sunt si eu ziele astea...
Dianocica....super tare scaunul de masina...se pare ca Dmic deja l-a probat!
Roxanicaaaaaaaaaaaa...pe unde umblii...sunteti bine?
Asiza....
Donia...face nani...
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Mirona spune:
na ca am aparut sa va explic cu cartoful - este un cartof mai rosu - alungit - de genul pastarnacului. Decojit este rosu si la gust, fiert - aduce cu morcovul. Am gasit la Real si am luat unul de proba - a papat - asa ca am luat si am produs pt cateva mese si le-am depozitat la congelator.
Papa de bebei - Hame, Nestle, Hipp si cam atat. Cel mai ieftin este 20.000 lei vechi - cel mai scump l-am vazut cam pe la 50 60 de mii lei vechi.
Pat pliant avem si noi - tarc de la chicco si e luat din germania cu 50 euro.
Scaun de masina - la indemnul Andreei - am luat din franta de la Tex cu 75 euro - la oferta.
Ieri am luat si scaun de masa - de la bertoni cu 3 mil. Cand ma lasa terorista o sa pun si poze.
V-am pupat - fug sa sterg un kk.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
Somleac spune:
Alexandra, stai linistita si la noi au trecut 3 saptamani pana a deschis singur gura fara pacaleli si a mancat 4 lingurite. Din acel moment totul a mers uns. Asta se intampla acum 3 zile, acum papa toata portia. Dar ideea e sa nu renunti, sa-i pui in fata farfuria chiar daca nu mananca nimic. E foarte frustrant sa fierbi sa murdaresti atatea vase, dar astea sunt bucuriile "diversificarii". Gandeste-te ca se poate si mai rau, de ex. sa ceara snacksuri in loc de mancarea facuta de tine.
Eu i-am amestecat cartof cu dovlecel, fara morcov ca am observat ca nu-i place culoarea rosie a pireului, cu lapte de la mine. Asa a inceput sa mearga. Si fructele tot cu lapte de la mine si na cica se cheama diversificare
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
lizzy spune:
dianocica, merci, ai dreptate, baietzii mei sunt muuuult mai bine! ianis merge din nou la gradi iar marc mananca din nou bine, doarme normal si nu mai tuseste. si asta dupa ce duminica eram cat pe ce sa ajung la perfuzii de hidratare... e uimitor ce repede s-a refacut.
iar aia cu frustrarile copiilor nostri NU trece, doar se schimba obiectul frustrarii si, in cazul fericit, invata sa accepte ca nu poate face/obtine totul. si cam aici intervenim noi, parintii...
bebinutza, am ras cu lacrimi. cum e educatoarea aia asa tre sa fim si noi. rabdare pana la cer si inapoi! beton povestea. si pun pariu ca nu e poveste...
dianocica, i-ai dat morcov fiert si pasat sau suc de morcov crud?
si ia mai zi o data, cum il cheama pe scaunul de masina, si cat a fost si de unde? pare sa aiba husa din material textil, gresesc?
carla, aveti grija cu cazaturile, ai avut noroc de data asta! ianis a cazut o singura data (din ce stiu eu) dar cu marc am mai multa grija. nici un minut singur la inaltime. mai bine il pun pe covor sau in tarc sau il duc cu mine.
Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag