Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 28
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by Somleac
Mamicile de grasuni, ce le mai dati de papa?
Matia a inceput sa accepte si masa de fructe si pe cea de legume. Are 2 mese diversificate acum, dar nu stiu a-3a cu ce s-o inlocuiesc? Iar cu fructe? Ca cereale noi n-avem voie.
Si inca o rugaminte pentru mamicile de pe litoral? Nu stiti cumva vreo vila draguta pentru 2-3 familii de inchiriat ? Nu mai vreau sa merg la hotel pentru ca preturile mi se par mult prea mari pentru ce ofera.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
De ce nu aveti voie cereale? Cate kg are?
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Ktrinel spune:
aha, aha, ...saru mana mirona, pai cu preturile astea mai merge...ma rog, unele...dar cele de 20mii lei nu sunt bune? eu ma tot informez sa fiu pregatita pe cand vin in tara...de-aia va bat la cap.ofofof, ce o sa ma mai stresez cu plecarea....
dianocica spune:
diana e maxi cosi-tobi. partile bune: are husa bbc, nu transpira DELOC, are o gramada de reglaje, e super comod, si eu m as tolani in el. chestii proaste: are doar 2 pozitii si aia pe spate nu e f pe spate, nu cred ca va dormi exceptional in el dar nici nu cred ca vom face drumuri mai lungi de 2-3 h....si cea mai proasta e ca a fost 7,4 mil. a, aparatoarea aia pt cap se regleaza pe inaltime.
morcovul l am dat fiert. maine o iau de la capat cu marul...sau poimaine...
diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
Ktrinel spune:
dianocica, poate mai incerci cu un pic de suc ...oricum nu abandona, nu te stresa...persevereaza. facem galerie ?
sbogdana spune:
mamici si pitici
Ce m-a mai linistit postarea lui Somleac, caci si noi am inceput de doua saptamani diversificarea si inca mancam doar cateva lingurite, apoi ne jucam cu lingurita dar nu mai papam nimic; deci inca putina rabdare si poate incepe si ea.
o sa incerc si eu cartoful dulce, poate ii place mai mult. odata am cumparat si eu un cartof dulce si l-am copt la cuptor, mi s-a parut ca seamana ca textura si gust cu dovleacul.
fug ca plange, o seara placuta si linsitita
Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)
Mirona spune:
quote:
Originally posted by sbogdana
o sa incerc si eu cartoful dulce, poate ii place mai mult. odata am cumparat si eu un cartof dulce si l-am copt la cuptor, mi s-a parut ca seamana ca textura si gust cu dovleacul.
da.da.da - ceva intre morcov si dovleac. ai dreptate.
daca are cineva nervi - avem POZE NOI.
pentru cine nu are: scaunul de masa - si cel de masina. Tarcul e la parinti - il voi poza in w/e si promit poze. pe olitza si pe hinta.
-ici
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
Teutz spune:
A_deju, vazut supermotan!
Dianocica, multumim! L-am vazut si eu pe d mic cel mare gimnast! Ce dulce e, cum sta el asa concentrat la orele de gym. Despre diversificare, poti incerca para. I-am dat si eu acum o saptamana Alexiei o lingurita de suc de morcov, dar mai mult a baut bavetica decat ea. Oricum n-a parut prea incantata. Azi i-am dat o jumatate de lingurita de piure de caise si cand sa-i dau si cealalta jumatate n-a mai vrut sa deschida gura. Nu-i nimic! Mai incercam, mai incercam!
Flore, multumim! Ma bucur ca urechiusele Alessiei sunt ok! Si daca e mai slabuta, ce? Fetele au silueta.
Bebinuta
Miro, mi-a placut foarte mult scaunul de masa! Trebuie sa cumpar si eu zilele astea. Kara este o scumpa!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Laura13 spune:
am uitat sa va zic.... aseara la baitza a descoperit baiatul meu ca are cuc . baiatul mic, nu ala mare si se tragea de el in toate directiile... si se distra!! mama mama!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
cristina_L spune:
Buna seara mamicute!
sarbatoritilor de astazi
Alessia (Adinazot)
Matei (meko)
Razvan (Monis)
Dominik (Melinda25)
Ada Natalia (bebinuta)
Kaan Cristian (leyla)
Am fost la vaccin si pana acum nici o reactie, speram sa trecem noaptea cu bine.
Flore ne bucuram ca urechiusele Alessiei sunt bine.
Bebinuta
Dianarus a trecut si asta, ne bucuram ca barbateii stau bine.
MarcelaC felicitari pt dintzisor.
Mai citesc din urma si revin.
mamicute si bebei
Cris mami de Alessandra (26.12.2006)
poze Alessandra
vrem si noi un vot
Ariadna30 spune:
Buna seara, fetelor!
Pe la 12:30 a facut si Andrei vaccinul. Deocamdata e bine, n-a facut febra. Nitzel marait, dar acum e vioi. Are 8,570 kg si 70 cm.
Apropo` de spaga data medicului de familie....de cand m-am inscris la ea (vreo 3 ani) si pana am ajuns cu copilul la primul vaccin, nu i-am dat nimic....ca nici n-am deranjat-o prea mult. La vaccinul facut la 2 luni i-am dat 200.000 si 100.000 asistentei, iar la cel de la 4 luni, cate 100.000 fiecareia. Acum n-am mai vrut sa-i dau...si abia astept sa ma transfer de la ea, ca nu-i sanatoasa la cap.
La un moment dat, dupa cantarire, mi s-a parut cam mult 700 g in ultima luna si am intrebat-o daca am dreptate si ce ar trebui sa fac....sa reduc cerealele sau stiu eu...Cica : "da, daca vi se pare ca a luat mult in greutate, reduceti fainosu`". N-am inteles un lucru....e important ce mi se pare mie sau valabila ar fi parerea unui medic competent?? Cereale ii dau cam 3 linguri pe zi (in laptele de dim. si restu` in piureul de fructe), deci cam jum. dintr-o masa obisnuita....e mult?
Apoi am rugat-o sa-l examineze ca sa vada daca totul e in regula, in general, daca nu prezinta vreun semn de rahitism, etc. La care ea : "pai, n-aveti Vigantolul??" Zic : "Da, il avem...dar vroiam sa-l examinati putin, ca sa stiu ca e totul in regula, sa ma pot linisti si in privinta asta". Cica sa-i dau inainte cu Vigantol, ca nu se intampla nimic....nexam examinare. Imi venea sa o strang de gat! Mi-a mai facut ea o faza candva, cand ne confruntam cu scaunele apoase....nici nu s-a sinchisit sa se uite in pampers-ii pe care ii luasem cu mine ca sa aflu si parerea ei despre aspectul scaunelor, daca e diaree sau asa erau din cauza ca era alaptat. Cat i-am dat bani a fost ceva mai amabila si mai comunicativa....altfel, mereu iti taie macaroana daca indraznesti sa pui prea multe intrebari si s-o intrerupi din aberatiile ei.
In fine, bine ca e copilul sanatos...
Aaa....mi-a dat Fer Hausmann...n-a interesat-o ca analizele copilului de acum 3 sapt. au iesit f. bune si ca nu e nevoie de suplimente. Nici nu stiu ce sa fac acum...