Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

de bine ce a mers morcovu' asta nenorocit, i au aparut si bubitze..... au trecut singurele cam in 2h. in doua zile ii dau mar copt si om vedea atunci...
mda, deci daniel si a descoperit comoara... anul trecut la mare, pe plaja, un pici de vre un an jumate-doi. se juca in nisip. fix 3 ore cat am stat langa ei, la maaaaxim 2 minute ma sa ii zicea. ia mana de la puta. nu te mai juca cu puta. o tai si o dau la pesti. si altele.... pai prost sa fi sa iei mana de pe ea cand numai asta auzi non stop? sigur i ar fi trecut la un moment dat dar cu o asa mama langa....

diana si david ( 03.12.06 )

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

miro vazut pozele cu nora mea cea superba! se face mai frumoasa pe zi ce trece. si seamana din ce in ce mai bine cu tine! sper sa nu se supere tati! dar am o intrebare: nu e prea devreme pt olita? sta singurica sau o tineti voi? ca nu am putut sa imi dau seama din poze!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

si ca sa nu uit... Alessia si Ada! sa creste mari si sanatoase... ca frumoase sunteti!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Sara buna.

A iesit in sfarsit soarele, dupa ce 3 zile a tunat si-a fulgerat si a plouat non stop. La 8 grade la sfarsit de mai piere si cheful de a respira...dar nu si cheful de a tipa din toti rarunchii, dupa cum mi-a dovedit frau urlici...si cu tot cu soare a racnit si azi la mine..cu ce i-oi fi gresit...
Si eu incerc sa o las sa urle la pereti, nu imi prea reuseste insa. Am dat apa la soareci cu copchila in brate ca nu puteam sa o linistesc de suparata ce era...fite de domnite...

Scobim si noi dupa scaune...pe mine ma atrag mai mult insa alea de lemn, tepene, fara briz brizuri..

Diversificam...azi mai pe drum, maine mai prin sant..adecalea para e buna dar ii provoaca dureri de burtok, piersica merge, dar e cam acida si ii inroseste mandrete de popou...marul sa traiasca..morcovul fiert din supa il scuipa gratios cu scarba...

Kokorinule si eu zic sa iti cari de aici (ma rog, de acolo ) borcane si borcanase, ca nu stii daca au acelasi gust si te trezesti ca iti refuza sandokanii la duet papa si sa te tii atunci distractie...daca zbori trimite-le cu autocarul inainte...

Laura asa zici...uite cucul nu e cucul ! Frau urlici isi mangaie burtokul, deocamdata nu arunca nici un degetel mai jos de buric, vine insa si asta..

Carla noroc ai avut, si tu si bebecul tau, sa fiti sanatosi si atenti in continuare..eu o las pe Bea sau incurelata sau pe jos.
A, si Dia, eu i-am intins una patura maare pe covor, nu am ajuns la performanta de a se ridica in 4 labe,dar imi e mai usor sa spal patura decat covorul..ca il lingea de zici ca era de zahar...
Urata chestia cu masina. Si bine ca nu e si otita, biata Oana..

Beatrice (13.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Laura13
dar am o intrebare: nu e prea devreme pt olita? sta singurica sau o tineti voi? ca nu am putut sa imi dau seama din poze!

ba da, ba da - insa era prea proaspata achizitia sa nu tragem si niste potrele.
nu o punem inca pe olita - stai linistita.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Bebinuta, Matia are 10kg si 700 g. Ii dau foarte foarte putine cereale, la masa de fructe, o lingutrita/ doua, cum ar veni in loc de biscuite. La gabaritul asta depasit e clar ca nu pot sa-i administrez masa numai de cereale.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

miro . m-am prins.
chinico."frau urlici" e drept ca mi-a luat un pic pana m-am prins. si eu am o paturica de pus pe jos, dar e cam mica, azi l-am gasit pe covor, la vreum metru distanta, nu stiu cum a ajuns acolo, cred ca rostogol ca inca nu are viteza la deplasare. acusica acusica
dianocica ma bucur ca au trecut bubitele. da' ?: nu ai inceput mai intai cu suc de morcov? combinat cu cel de mar? ei.... rabdarea trebuie sa fie cuvantul de ordine acum. mult succes in continuare. ce ppot sa iti spun ca sa te imbarbatez: in prima zi cand am facut "supa" Dani a luat o lingurita de morcov, in 2 sec a scuipat-o afara pe toata si nici nu a mai deschis gura. nu vreau sa iti spun cum arata bucataria mea in ziua aia... cu marea pregatire pt supa! in schimb azi a papat carnita cu piure de legume, cam 70-80 grame de piure!!!! deci... stii jocul ala din copilarie... "incetul cu incetul se face otetul". asa e si cu diversificarea!
somleac aceeasi grija o aveam si eu... cu ce inlocuiesc a treia masa. fetele de pe aici au sarit pe mine... de ce ma grabesc daca mai am laptic. le-am dat dreptate. asa ca deocamdata noi ramanem la 2 mese diversificate. dar daca iti vin idei sa ne spui si noua.... pt viitor!
ariadna, cristina_l sa aveti o noapte fara evenimente nasoale!
pupici toate mamicile si toti bebelusii... eu fug la nani ca sunt distrusa... nu stiu ce am dar nu pot sa adorm, de vreo 3 sapt adorm pe la 1-2 , desi ma asez in pat cel tarziu la 23. mai facem si azi o incercare!
somnic usor!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Sara buna!

Tocmai ce-am vizionat doua seturi de poze: Eric, odihnit, bronzat si frumos si Kara, domnisorica zambareata si frumusica foc!!!!
Aaaaa...si azi-dimineata am vazut-o pe Alexia, ce m-a dat gata in poza in care tragea cu ochiul!!!

Pup toti fulguletii!!!!

Kokorina, daca chiar vrei sa iei borcanele de aici, iti recomand HIPP. Nu au zahar adaugat, scrie foarte clar asta pe eticheta!...Alea cu 20.000 lei vechi eu zic c anu-s bune deloc. Nu-s "bio" si scrie cat China de mare ca contin si zahar....Heinz...tare cunoscut imi pare numele...nu cred c-am vazut borcanele, dar imi aduc aminte de ceva cioco cu numele asta?????!!!
Dianarus, pup baietii ascultatori care s-au facut bine, manca-i-ar mama pe ei!
Carla, bine ca n-a patit nimic aia mica...

Lory, ce mai faci? Ce mai dregi? Rianna e ok?
marcela, felicitari pentru dintzisor!
Ariadna, referitor la cantitatea de cereale pe care-o dai lui Andrei, eu zic ca nu e mult deloc...eu as spune sa continui...si noua ne-a zis pediatra ca de la 6 luni luam Fe si eu am de gand s-o ascult, chiar daca nu ne-am facut analize...

Noapte buna!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

mai mamici care aveti probleme cu morcovul fiert, incercati si voi morcovii inainte de a-i cumpara. daca sunt de-astia proaspeti, de anul asta, ar trebui sa-i accepte, sunt dulci si fragezi. aia de import nu au acelasi gust si poate nici nu se paseaza bine, sunt mai tari. zic si io...
am mare noroc deocamdata, marc papa cu drag morcoveata in fiecare zi, in primele 2 zile i-am dat doar morcov gol, dar l-am gustat si era super, apoi l-am combinat treptat cu pastarnac, cartof, ardei gras, dovlecel si f putin patrunjel si telina.
aaa, si in primele 2-3 zile i-am pus si o masura de lapte praf in zeama cu morcov, sa aiba un pic de aroma cunoscuta.
nu am acelasi succes cu marul ras, parca se inneaca cu el, piureul de legume iese mai fin decat marul si poate de-aia face figuri.

anyway, bafta mare cu legumele, sunt importante acum pt ei.

editez pt dianocica: morcovii de import s-ar putea sa si dat bubitzelea alea. bine ca s-au dus asa repede!

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna fetele
Merci de felicitari Donia,Bambo,Laura,Asiza,Teutz,Danutz
Avem si noi cevapoze de la botez

MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)

poze bebita Mario Gabriel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput