Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Somleac

Bebinuta, Matia are 10kg si 700 g. Ii dau foarte foarte putine cereale, la masa de fructe, o lingutrita/ doua, cum ar veni in loc de biscuite. La gabaritul asta depasit e clar ca nu pot sa-i administrez masa numai de cereale.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

avand in vedere ca matia tocmai are 7 luni cred ca poti incepe sa-i dai seara piure de cartof cu carnitza de pui sau fructe cu branza (daca ii place) sau orez cu lapte (daca nu are probleme cu scaunul). am vrut sa zic si ca nu stiu exact de la ce varsta se poate si gris cu lapte, insa si asta e fainos, nu prea merge la voi...
ce-mi amintesc sigur este ca pe la 8-9 luni ii faceam 2 feluri zilnic, ii dadeam la amiaza piure de legume combinate iar seara piure de broccoli si morcov sau conopida cu galbenus la cuptor. nu era ianis grasut ca matia dar ii placeau astea la nebunie.

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Intrebare: Ce-i ala "cumatru"??? Cumva "fin"?

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asiza

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

din ce stiu de la bunica-mea "cumatru" e un grad de rubedenie prin alianta. parintii mei cu parintii sotului meu sunt cumetrii intre ei. bey, sper sa nu gresesc...

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:

nu stiu da' e amuzant tare...

diana si david ( 03.12.06 )

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Cumatru e persoana care boteaza copilu meu de ex.

MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)

poze bebita Mario Gabriel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

quote:

din ce stiu de la bunica-mea "cumatru" e un grad de rubedenie prin alianta. parintii mei cu parintii sotului meu sunt cumetrii intre ei. bey, sper sa nu gresesc...

Pozele noastre

ala e cuscru...cumatru ..io l vad ca pe ala care ti vine de hac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Fetelor, multumesc pt. sfaturi, urari, etc.

asiza, dianarus78, "cumatru" e intr-adevar cel care iti boteaza copilul, iar tu, la fel, tot cumatru/a ii esti. :)
Diana, parintii tai sunt cuscri cu parintii sotului.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

quote:

nu stiu da' e amuzant tare...

bey, pe asta am ratat-o. multzam ca ai pus-o la semnatura, asa bine am inainte de nani.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Asiza
Cristina_L, Ariadna, felicitari pentru vaccin! Sa aveti o noapte linistita, fara reactii!
Porumbito, nene, cred ca Mario i-a rupt mainile preotului la cat e de mare! E frumusel foc, foc!

La bunica mea in zona (jud. Calarasi) relatia de cumetrie este intre nasii de cununie sau de botez ai copiilor si parintii acestora. De exemplu, parintii finilor mei (pe care i-am cununat) si parintii mei sunt cumetri. Nu stiu daca a inteles cineva ce am vrut sa zic.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

buna seara,

am intrat doar sa va spun ca Octavian isi suge degetul mare de la picior...probabil e mai usor de supt piciorul decat mana....care deja e "fumata"...

o noapte frumoasa va doresc

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

Mergi la inceput